פורסם 2006 ביוני 2819 שנים נכוןאבל אם אתה מחפש קפיצה שתתן את הביצועים בהתאם לתקציב זה רק 2GBלא תזמונים
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים נכוןאבל אם אתה מחפש קפיצה שתתן את הביצועים בהתאם לתקציב זה רק 2GBלא תזמוניםברור שתזמונים לא יתנו שיפור כמו 2GBאין ספקתאמת לא ראיתי שהוא הסכים לאלפיה
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים יודע יש מצב סבבה אחי התקציב הגיע ל1100 שיהיה שני ג'יגה ולא לשכוח למשחקיםםםםם
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מישהו הזכיר כאן שבשני גיגה אפשר לבטל את קובץ ההחלפה?האם זה אכן מומלץ?יש לי שני גיגה 667.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר מישהו הזכיר כאן שבשני גיגה אפשר לבטל את קובץ ההחלפה?האם זה אכן מומלץ?יש לי שני גיגה 667.מה זה קובץ החלפה??
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים Page File זה זיכרון וירטואלי שנמצא על הדיסק הקשיחברגע שהזכרון הפיזי מתמלא המידע נכתב לזכרון הוירטואלי
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אני זוכר שהיה פה פעם דיון אם שווה לשים את הזיכרון הורטואלי על כונן RAMאני זוכר במעורפל שסוכם שלא שווה לעבוד בלי קובץ החלפה בכלל,השאלה האם לבעלי 2GB עדיין חייבים להגיע לקובץ ההחלפה.כי בסך הכל זה די מאט את המחשבהדיסק הקשיח הוא הרי צוואר הבקבוק הכי חזק במחשב.אז מה דעת המומחים?שווה לבטל את קובץ ההחלפה?זה יתן לי שיפור במהירות?האמת שאני כרגע בלעדיו ואני לא רואה שיפור מיוחד.אבל אולי זה בכל זאת עדיף.
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אני זוכר שהיה פה פעם דיון אם שווה לשים את הזיכרון הורטואלי על כונן RAMאני זוכר במעורפל שסוכם שלא שווה לעבוד בלי קובץ החלפה בכלל,השאלה האם לבעלי 2GB עדיין חייבים להגיע לקובץ ההחלפה.כי בסך הכל זה די מאט את המחשבהדיסק הקשיח הוא הרי צוואר הבקבוק הכי חזק במחשב.אז מה דעת המומחים?שווה לבטל את קובץ ההחלפה?זה יתן לי שיפור במהירות?האמת שאני כרגע בלעדיו ואני לא רואה שיפור מיוחד.אבל אולי זה בכל זאת עדיף.באמת רעיון נחמדלמה לא עושים דבר כזהכביכול דיסק קשיח שבנוי מדכרון RAM בגודל של 1-2GB ויהיה מיועד ל SWAP FILESאבל תאמת זה יהיה אותו דבר כמו הגדלת זכרון ה RAM הראשי
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים קיים משהו כזה של ג'יגהבייט, אני לא יודע אם הוא כבר נמכר ואם כן אז הוא כנראה לא הגיע לארצנו הקטנטונת =/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.