עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת עטים שזוהרים בUV.

Featured Replies

פורסם

מחכים לתמונות. :]

• תגובות 52
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשאני אמצא את העטים האלו..אני כבר אראה לך כמה וכמה רעיונות...

אתה יכול לתת הקדמה? :smile1:

פורסם
  • מחבר

בכיף:

את הציפ של הלוח אם.

את הכנפיים של המאווררים.

את הסוללה.

וכו'...

עריכה:

מאיפה אני משיג קטודה בצבע כחול הכי זולה ועוד אחת של UV גם הכי זולה (עדיף מאזור המרכז או מנועה ולמיר כי המשלוחים חינם דרך הדואר)

פורסם

הצעה לפותח הת'ראד: אפשר לעשות חריטה+ תאורת לדים בצבעים שונים: קח פלטת פרספקס וחרוט עליה את מה שאתה רוצה להאיר בצבע א'. קח פלטה שנייה וחרוט עליה את מה שאתה רוצה להאיר בצבע ב', ככה שכשתצמיד את הפלטות שני חלקי הציור ישתלבו. רצוי להשתמש בלדים כמה שיותר קטנים (אולי גם לשייף את הפלסטיק המגן) כדי שהם יכנסו לגמרי לתוך הפרספקס.

אור מפלטה אחת לא יגיע לפלטה השנייה וככה תיווצר תמונה צבעונית ומדוייקת (בלי מריחות של האור...)

פורסם

כשאני אמצא את העטים האלו..אני כבר אראה לך כמה וכמה רעיונות...

אם תמצא בארץ ---->let me know

פורסם

אחחח, הלוואי עלי כזה CNC ::)

אם תשים לב תראה שהדבר הזה שה"בחורה" מחזיקה ביד לא מואר חזק מי יודע מה... אם אתה רוצה לחזק את הקונטראסט בין הצבעים אתה צריך להכניס את הלדים לתוך הפרספקס...

פורסם

אבל איך צריך לשים את הלד בשביל שהוא יאיר את החריטה? ויאך שמים אותו כדי שהוא יאיר את הפלטה הרצויה ( בלי לשים בתוך הפלטה )?

פורסם

אם אתה לא רוצה להכניס אותו לתוך הפלטה (כולא לעשות חור עם ראש כירסום או חריטה בצד של הפלטת פרספקס...) אתה צריך לעשות הפרדה כלשהי בין הלדים, נגיד לשים רדיד אלומיניום בין הלדים, ושיכנס טיפה גם בין הפלטות... רק שבמצב כזה תצתרך לעשות קבוע כלשהו שיחזיק את הלדים מכוונים לפלטה הרצוייה... יש מדריך להכנת גופי תאורה שיש בו הסבר על איך להאיר חריטות וכו... חפש בסטיקי או במדריכים...

פורסם

אני מתכוון לקנות השבוע מארז חדש, ואולי אני אתעלל במארז הישן שלי.

אני אחתוך חלון באמתעות מספרי פח כי אין לי דרמל ואני לא מתכוון לקנות דרמל סתם בשביל משחק

פורסם
  • מחבר

עדכון:

באופיס דיפו ראשל"צ אין את הטוש שזוהר.

צריך לחפש חנויות אחרות..

מישהו יודע דגם מדוייק של הטוש..? אולי אפשר לחפש באתר של אופיס דיפו..

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי אתה עוזר לי לחפש את זה באתרים בארץ ?

פורסם

לא חיפשתי את זה, היה את זה בסוף המדריך שהבאתי.

ואני ראיתי כאלה באופיס דיפו ב"ש.

פורסם

נראה לי שאני יודע איפה אפשר לקנות עטים כאלה.

היו לאחותי עטים ממש ממש דומים לאלה שהראו באתר, והם היו בצבע כתום ירוק ואולי צהוב, והם היו ממש ממש חלשים, נראה לי שזה אותו דבר.

אחותי קנתה אותם בראשון ב"טולי גן" או"תולי גן" באזור התעשייה הישן איפה שהפלאנט באולינג, אתה מבין למה אני מתכוון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים