פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מחבר אין לי פוטושופ על מחשבי.יש פה את התמונה,מי שיכול להעביר לי אותה לשחור לבן יבורך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים מישהו כבר יכול להסביר לי על הטושים האלה שרגישים ל-UV? כמה הם עולים ואיפה אפשר לקנות אותם???ודרך אגב, UV זה לא החומר שרגיש לאור מסוים, עצמו?
פורסם 2006 ביולי 119 שנים UV זה אחר הצבעים שנוצרים כתוצאה מפירוק האור הלבן, יש חומרים שברגע שהם מקבלים אור כזה זוהרים.הנה כאן יש תמונה של עטים כאלה, וגם דוגמא לעבודה מאוד נחמדה איתם:http://metku.net/index.html?path=mods/uv_drawing/index_eng
פורסם 2006 ביולי 119 שנים מגניב דווקא, אבל זה לא יורד סתם ככה? כאילו אם נניח אותו אדם שהשתמש בהם בלינק שהבאתה לי ישאיר ככה את המחששב מספר שבועות, לא יקרה כלום לצבע???
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אני חושב שזה ישאר הרבה זמן אם לא לגעת בזה עם הידים.. למרוח כאילו.. הוא לא ציין כלום במדריך לגבי זה שזה אמור להימרח אז כנראה שזה לא נמרח.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אז זה ממש נחמד.יש לך רעיונות איך להשתמש בזה??? כי מה שהוא עשה יכול לקחת לך את האחריות או משהו ( אני יודע שזה נשמע טפשי אבל למה להסתכן )
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אני לא חושב שזה נחשב לשימוש לא הולם. זה לא אמור לקחת את האחריות זה גם לא כזה בעיה למחוק את זה עם אצטון או עם כוהל מזוקק במקרה שאתה צריך לשלוח את זה לתיקון.
פורסם 2006 ביולי 119 שנים אבל אפשר לומר ששרתתה משהו וכאלה, ולמה עכשיו להסתבך עם אלכוהול וכל השטויות האלה?יש לך רעיון אחר?
פורסם 2006 ביולי 119 שנים חתיכה דקה של פלסטיק שקוף שאני במקה הוצאתי מהצורב DVD השבור שלי שהיא בעובי 0.01 מ"מ או משו כזה ולהדביק בסלוטייפ. זה הכי רעיוני שאפשר.. :]
פורסם 2006 ביולי 219 שנים כאילו אחרי שצבעתה אותה? ואיפה לשים אותה בדיוק?פשוט זה נראה לי אחלה של הדבר לעשות משהו עם העט הזה, אבל אני לא מצליח לחשוב על משהו מגניב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.