עבור לתוכן

כלי לחיתוך פרספקס

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

רציתי להכין בחופש מארז פרספקס לפי המדריך ש(אני חושב) Pro modder הכין, ורציתי לדעת באיזה כלי אפשר לחתוך את הפרספקס? עד היום השתמשתי בדרמל אבל זה נראה כאילו הוא מורח את הפרספקס ולא ממש חותך אותו...

באיזה כלי אני יכול להשתמש בנוסף לדרמל?

תודה

פורסם

דרמל זה הכי מומלץ...... אולי עם גיגסו מסור דיסק או משו??

שמעתי שיש ראש חריטה שאפשר לחתוך איתו פרספקס בקלות וביעילות

פורסם

יש עוד שיטה די נחמדה ולא קשה,

לוקח מסורית (ממסור ידני) דקה כמובן.. מסדר לה את הקצה כמו בתמונה..

שם ספוג על הקצה, ובעזרת סרגל עובר מס' פעמים על הקו שאתה רוצה לחתוך, מכופף אם הולך קל שוב (זה נשבר בול על הקו) אם לא עובר עוד כמה פעמים..

משהו כזה חח

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש סכין מיוחדת שנועדה לחיתוך פרספקס: אתה שם סרגל, מצמיד אליה את הסכין, ותוך הפעלת לחץ עובר כמה פעמים על הקו. אחרי שחפרת כמה מ"מ, אפשר לשבור את הפרספקס לפי הקו די בקלות. אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד גם על עובי של 5 מ"מ...

אני מציע לך לעבוד אצל איזה זגג ולשאול אותו איך הוא חותך את הפרספקס... אפשר לחתוך גם עם ג'יגסו, אבל תשתמש במסוריות למתכת כשאתה חותך, ובלי לחץ, כי הפרספקס יכול להיסדק די בקלות....

פורסם

אישית - לא אהבתי את הקטע של ה"שבירה" של הפרספקס, זה לא הולך במיוחד במשטחים גדולים, אומנם הגימור מושלם

ג'גסו עם משורית מתכת, יעשה את העבודה עם יש לך יד מדוייקת, בכל אופן - מומלץ להשתמש ב"מוביל"

משור עגול (לא דיסק) יעשה את העבודה טוב (וישר)

ויש את אלה, שעובדים ביד, כלומר, משור\משורית, זה עדין, אפשר לדייק\לתקן - וכדי לשייף לגימור מושלם - אין הרבה עבודה

הכל עניין של ניסיון - תתנסה, ותראה איפה אתה מקבל את התוצאות הטובות ביותר.

במידה ואין לך "כוח" לכל זה - אתה יכול להזמין את הפרספקס מוכן לפי מידות- ותוכל לגשת ישר לעבודה של ההרכבה\מודינג

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים