עבור לתוכן

אליהו אשרי הי"ד נרצח - גופתו נמצאה ברמאללה.

Featured Replies

פורסם

צריך להקים תא גזים מאולתר שבוא נהרוג כל שעה 1000 ערבים עד שהחייל לא יחזור לבייתו.

• תגובות 53
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מהפה שלך לה'

אבל אפשר לעשות את זה יותר מהר מהאוויר ;D

פורסם

גם מהאוויר אפשר אבל הבעייה היא שהפצצות והדלק של המטוסים יקר מאד... אני חושב שגז כלשהו (לא צריך דלוקס) זול יותר...

פורסם

מאמר חכם של ירון לונדון. אם אינני טועה - היה בעד ההתנתקות בזמנו...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3267366,00.html

אחד מהמדדים החשובים שלי בהערכה של בן אדם הוא חוסר התנשאות ויכולת להגיד "טעיתי".

פורסם

שמעו זה לא חדש שהערבים מנסים לחטוף יהודים!!

אני אישית חושב שצריך לגבוה מהם מחיר כבד מאוד, גם כל גופה של מחבל לעטוף בעור חזיר (מה שהבריטים עשו פה בארץ התקופת המנדט מתי שהערבים עשו פיגועי טרור נגדם) והפיגועים מפסיקים תוך זמן מאוד קצר!

העם הפלשטינאי הכריז מלחמה על ישראל, הם קבעו את המחיר, הם גם ישלמו אותו (וזה רק אם תיהיה לנו ממשלה חזקה!).

פורסם

אולמרט ופרץ גרמו לכך שכושר ההרתעה של מיקרונזיה כבר הרבה יותר מרתיע מישראל ואלו התוצאות .

אם ישראל יכול לקבל על עצמה קסאמים כמובן מאליו אז גם אתה היא יכולה לקבל כמובן מאליו , כמו שאמרתי אם לא יראו לפלסטינאים את זרעו החזקה של צה"ל

גם זה יהפוך לדבר שבשגרה ... סך הכל חטיפות הן לא דבר כל כך קשה לביצוע

פורסם

הם תמיד מנסים ותמיד ניסו.

רק לפי שבוע בערך ניסו לחטוף שתי מתנחלות.. אחת הצליחה וברוח והשנייה הם תפסו אבל לא הצליחו להכניס לרכב ואז ראו שבא כוח צבאי אז שיחררו אותה וגם ככה בסוף תפסו אותם...

לא רק זה, עכשיו גם זה

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/152402

בעזה הם נערכים לפועלה של צה"ל...

הנה! נפלאות ההתנתקות!

פורסם

המצב לדעתי קריטי ,חשוב מאוד כיצד יסתים כל הסיפור עם שני החטיפות ,במקרה והוא יסתים בהרגשה של הטרורסטים כי הם הרוויחו מהחטיפה ,אנחנו עומדים בפני תקופה נוראה של הרבה חטיפות ,אסור בכל איסור שהוא ואפילו לשחרר להם מחבל אחד ,צריך לעשות הכל מצד אחד לשחרר את החטופים ,ומצד שני לגרום למחבלים להבין שדרך פעולה זו של חטיפה ,תגרום להם לנזק חמור ביותר ,זהו הדבר היחידי שהם אמורים להשאר איתו לאחר סיום הפרשה ולא נסבול קשות!

וזה בכלל בלי שום קשר שצריך גם מעבר לזאת להיכנס באימה שלהם עד הסוף! :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

הייתה כבר צריכה להיות תגובה. ההתמהמהות שלנו לא גורמת להם להצטער על מה שהם עשו אלא להפך.

פורסם

אה, רגע.. "פוס"..

אתה אשכרה חושב שתהיה תגובה (כלומר, חוץ מאיומים חסרי בסיס) ?

:screwy:

פורסם

ממש עצוב אבל אני בספק אם אתה טועה

פורסם

תגובה תהיה,השאלה אם היא תהיה יעילה או מעוררת רחמים כמו תמיד-הפצצת שטחים ריקים וחיסול בודד של מחבלים במקום פגיעה בראשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים