פורסם 2006 ביוני 2719 שנים 99...אני לא יודע במה טעיתי, אבל לא נוראמה שמעצבן זה המגן שלי, היה לי 92השנה יש לי 93 בשני השאלונים ואני מקווה להוציא 95-96 ככה בבגרות עצמהבמעבדה היה לי מגן 100מה איתכם?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ביום ראשון אני חושב שלמדתי 10 דקות. אתמול אני חושב שהזמן הכולל שלמדתי היה רבע שעה. היום התעלתי על עצמי והצלחתי לשבת שעה ברצף . מקווה שגם השנה יהיה קל.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אני ניגש לחשמל ולפרקי בחירה- בשניהם 100.שנה שעברה עשיתי מכניקה וקיבלתי סופי 96. השנה כבר ניגשתי למעבדה עם מגן 100.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים הבונוס של פיז זה 25 נקודות נכון? אממ זה אומר שאני אצטרך בערך 98 סופי, מה שאומר 95 מחר מה שאומר להשתדל ממש לכתוב מילים ולגבי היחידות מעבדה - הייתם מוותרים עליהם(ועל הבונוס ביודעין)? כי יש אצלנו כמה שעושים את זה
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים למה לוותר על היחידת מעבדה?מעבדה זה שכונה ממשולא, הבונוס על פיזיקה זה 20 נקודותבעקרון, הבונוס על כל המקצועות שהם 5 יח' זה 20 נקודות, חוץ מאנגליתומתמטיקה ששם הבונוס זה 25 נקודות
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים הבונוס של פיז זה 25 נקודות נכון? אממ זה אומר שאני אצטרך בערך 98 סופי, מה שאומר 95 מחר מה שאומר להשתדל ממש לכתוב מילים ולגבי היחידות מעבדה - הייתם מוותרים עליהם(ועל הבונוס ביודעין)? כי יש אצלנו כמה שעושים את זה אני ראיתי בטכניון ששם מקדם ההטבה הוא 1.3 ולא 1.25 כמו בביולוגיה, מתמטיקה, אנגלית וכו'... עשיתי את המתכונת הראשונה ביום ראשון (שהייתה קשה!!) וקיבלתי בה 95, אז הוא אמר לי שאם אני לא עושה שטויות במתכונת השניה שהייתה לי היום, אני אקבל מגן 100. בכל מיקרה, אני מתכונן לבגרות במתכונות.... :lol:
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים טוב מה נשאר לי להגיד - בהצלחה לכולם ותגידו, אני עוד קצת לא מבין מה הם עשו שם במיקוד(היום ראיתי אותו לראשונה ). הם לא הפילו כבידה, אבל אנרגיה מכנית ושימורה כן. עכשיו חלק נכבד מהשאלות מחייב שימוש בשיקולי אנרגיה (מדובר בשדה תלוי...) אז תיהיה שם שאלה כזאת או לא ???
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים זה אומר שלא יהיו תרגילים שלמים המתבססים על חוק שימור האנרגיה, אבל בכבידה אני חושב שברוב התרגילים אין דרך אחרת מלבד להשתמש בחוק שימור האנרגיה.אבל כן זה די דבילי.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים נו זה כמו בחשמל שהורידו קבלים אבל השאירו את הנושא של השדה החשמלי בין לוחות קבל
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים נו זה כמו בחשמל שהורידו קבלים אבל השאירו את הנושא של השדה המגנטי בין לוחות קבל בין לוחות קבל יש שדה חשמלי, לא מגנטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.