עבור לתוכן

מצלמת SLR בין 4000 ל-5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ....

חבר שלי מעוניין לקנות מצלמה במחיר הנל ...הוא בקרוב רוצה להתחיל קורס צילום ומחפש את המצלמה הטובה ביותר במחיר שציינתי .

המחיר הוא רק עבור הגוף בלבד ,רצוי מצלמת SLR, רצוי של NIKON או CANON....הוא לא רוצה לשמוע על חברה אחרת.

בקיצור תודה לכל העוזרים ובבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב .....תודה.

פורסם

או D50 או D70 שניהם של NIKON

פורסם

Nikon D70s תהיה הבחירה הטובה ביותר בתקציב הזה לדעתי.

פורסם

לא הייתי ממליץ על ניקון D70s עכשיו וממליץ מאוד לחכות.

הסיבה היא שהמצלמה מיושנת למדי, וב JPEG מקבלת תוצאות הרבה פחות טובות מה D50 (שהיא מתקדמת יותר) וכבונוס, יש לה יותר רעש מה D50.

המצלמה הזאת עדיפה על ה D50 רק מטעמי נוחות.

הגוף שלה יותר נוח לאחיזה. יותר כפתורים שימושיים.

אך יש גם עוד הבדלים כמו למשל ISO "צמוד" יותר. ב D50 המרווחים הם סטופים שלמים : 200, 400, 800, 1600.

ב D70s המרווחים הם 1/3 סטופ. ז'א שב D70S יש עוד 2 נתונים בין הנתונים של ה D50.

ויש עוד כמה, שלא מאוד חשובים.

בגלל כל זה, לפי ההגיון ניקון אמורה להוציא מצלמה המחליפה את D70S, אבל אצל ניקון זה לא הולך מהר.

מקווה שהבנת :)

פורסם

אם הוא לא רוצה חברה אחרת חוץ מקנון או ניקון זה אומר שהוא ייצטרך מאוד להתפשר. ל-D50 אין כפתור DOF ואין נעילת מראה, ל-350D אין מד-אור ספוט, הגריפ שלה קטן מאוד ואיכות הבניה בינונית, ל-D70s יש עיבוד תמונה מיושן ומחיר גבוה יחסית, אבל היא כנראה הבחירה הפחות בעייתית מבין השלוש האלה.

פורסם

או D50 או D70 שניהם של NIKON

מה המחיר היוום של המצלמה Nikon D70 חדשה?

שמעתי שבמזנו היא עלתה בסביבות ה-8000 ש"ח..

פורסם

שמעתי שבמזנו היא עלתה בסביבות ה-8000 ש"ח..

גם אם כן (ולא זכור לי מחיר כזה), זה חסר כל משמעות היום. ה-D70s היא מצלמה די מיושנת בהשוואה למתחרות העכשוויות שלה. היא שווה אולי 4200 ש"ח אבל לא הרבה יותר.

פורסם

ה350D נחשבת מיושנת?

כי חוץ מבעיית המיקום של הכפתורים (שלדעתי היא הרצינית ביותר), אני לא מוצא עוד דברים שיפגמו משמעותית באיכות הצילום\חווית הצילום.

פורסם

ה350D נחשבת מיושנת?

חדשנית היא בטח לא.

כי חוץ מבעיית המיקום של הכפתורים (שלדעתי היא הרצינית ביותר), אני לא מוצא עוד דברים שיפגמו משמעותית באיכות הצילום\חווית הצילום.

יש בה הרבה חסרונות שהיו גורמים לי לחסוך עוד כמה גרושים וללכת על ה-A100 של סוני. רשימה חלקית: מסך LCD קטן ומאוד לא איכותי, עינית לא מוצלחת, אין מייצב מובנה, אין מנגנון נגד אבק על החיישן, גריפ קטן, איכות בנייה בינונית, אין מד-אור ספוט.

ה-350D היא מצלמה בינונית ולא ממש משתלמת. כדאי לקנון למהר להוציא דגם רציני יותר, כי התחרות רק הולכת ומחריפה.

פורסם

אהה אוקיי תודה.

פורסם
  • מחבר

נו אז בקיצור על מה ללכת ? הבן אדם פה חם על מצלמה ורוצה כבר להרשם לקורס .

D70s ????

פורסם

בתקציב נמוך: אולימפוס E500 (הקיט עם שתי העדשות מאוד משתלם)

בתקציב קצת יותר גבוה: סוני A100

לגבי המצלמות של ניקון וקנון כתבתי בהודעה הראשונה שלי בדיון :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים