פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אל תיתן לגיל שלי להטעות אותך. קראתי ארבעה מהספרים שלה באנגלית, וד"א לקח לי ארבעה ימים לגמור באנגלית את האחרון שלה.ואז סיפרתי ספויילרים זדוניים לכל האנשים בכתה ;Dולי שלושהוסיפרתי ספוילרים רק לילד אחד...סתם שמנמנה הJK הזאתי.לכו תקראו אזימובמה אתה קשור
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים אסימוב כותב מעולה.אי אפשר להשוות את JK לסופרים גדולים כמו טולקין, ג'ורג' אורוול ולצורך העניין גם אסימוב.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים זה עדיין יהיה מצחיק?ללא ספק.כמו שאין כמו בדיחת שואה טובה.ואין קשר לחוסר רגישות, את פשוט נסחפת.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ללא ספק.כמו שאין כמו בדיחת שואה טובה.ואין קשר לחוסר רגישות, את פשוט נסחפת.לא, זה פשוט אתה מטומטם......
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים תשמע עם קשה לך להסביר את עצמך בעיברית כי יש לך רמת התבטאות של ילד בכיתה ג', פשוט אל תגיב פה יותר.אם יש לך מה להגיד תכתוב אותו.מה אתה רוצה שאני יגיד לתגובה כזאת עלובה?"אתה מפגר"? ואז אתה תהיה שמח?
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים קשה לי להבין סופר שמיחצ"ן ספר על ידי כמה אנשים ימותו בספר הבא שלו זה מראה שהספרים התמסחרו כנראה טיפה יותר מדי.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים טוב למה אתם מצפים? רמת הכתיבה שלה לא די נמוכה... כמו שאמרו פה, היא ממחזרת מצבים בצורה פשוט מעצבנת! אני קראתי את כל הספרים (בעיקר כי הייתי צריך ללמוד אנגלית), וכבר מהספר השלישי ידעתי כמעט כל פעם מה הולך לקרות ואיך הכל יסתיים... בספר האחרון הסוף הייה די מפתיע אני חייב לציין, אבל השינוי הזה לא הייה מתוחכם, בלשון המעטה... די אידיוטי למען האמת... כאילו, שיקוי מזל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.