פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים שלום לכולם ברשותי שני דיסקים קשיחים , האחד הוא WD 80GB (8MB CACH - ביצועים גבוהים והשני הוא SEAGATE 40 GB 5400 - ביצועים נמוכים יותר בהשוואה לראשון השאלה היא אם הם מחוברים שניהם בכבל IDE אחד , האם יש הבדל בביצועים ? ואם יש הבדל , האם ההבדל בביצועים יהיה גדול כל כך עד שאני לא יוכל להינות מהמהירות של ה WD שלי ? ???
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים לא תהיה לך שום בעיה במקרה הזה. תשים לב להרדיסקים שלי (אחד מהיר והשני גרוטאה) - הם שניהם מחוברים על אותו כבל ועובדים על UDMA 5.נוצרת בעיה כאשר אתה מחבר סידירום עם כונן קשיח, במקרה הזה הכונן הקשיח יהיה מוגבל למהירות של הסידי.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר את בטוח בזה? יש לי אפשרות לחבר כל דיסק קשיח לקבל IDE אחד ..........
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים כן אני בטוח. אם אתה מחבר כל הרדיסק לכבל אחר אז אני מבין שאין לך סידירומים, נכון?
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר יש למשהוא רעיון לתוכנה טובה שבודקת את הביצועים של הדיסקים הקשיחים שלי ?לא SANDRA
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים יש למשהוא רעיון לתוכנה טובה שבודקת את הביצועים של הדיסקים הקשיחים שלי ?לא SANDRA מה רע בסנדרה ???
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים יש תוכנה שנקראת HD Tach.אני מבין שאתה משתמש ברייד אם אתה מחבר את ההארדיסקים בנפרד בנוסף לסידירומים...
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר שמתי אותם על ATA 133 במקום הראיד אולי עדיף לי להשתמש ב RAID במקרה הזה ? מה אתה חושב ? RAID 0) הכוונה
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אין לך שום צורך ברייד במקרה הזה, תחבר את שני ההרדיסקים על כבל אחד ושני הסידירומים על כבל אחד ואת כל העסק תחבר לחיבורי ה IDE הרגילים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.