עבור לתוכן

iriver מפסיקה לייצר נגנים ועוברת לתחום אחר, "אפל גמרה אותנו עם הנאנו"

Featured Replies

פורסם

בואו נגיד ככה..

אנחנו מפסידים חברה טובה..!! :s07:

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא נגיד ככה...

עד שזה לא יפורסם בצורה רשמית אנחנו לא מפסידים כלום..!! :s07:

פורסם

העניין של הכבל פחות מפריע.....אבל הבעיה העיקרית שזה כמעט כל נגן היום שיוצא צריך תוכנה.....זה אחת הסיבות גם שאני לא מחליף את הH10 שלי..

הנגן הכי טוב היום בנפחים האלה סביב ה4 ג'יגה זה האייאודיו 6 ולא משנה הרד דיסק או פלאש. הוא פשוט מציע הכל...

היחידה שדופקת אותך עם תקנים ותוכנה משלה זאת אפל (ממה שאני יודע).

לפחות סנדיסק היא חברה שאופן כללי תומכת בתקנים פתוחים, גם לכל הפטנטים שלה - ובפרט הם לא עשו תוכנה כמו של אפל, בשביל לא לנעול את המשתמשים לשימוש באופן מסויים.

אגב, לגבי סנדיסק - המייסד ישראלי, ומרכז הפיתוח בארץ אחראי לפיתוח של המוצרים שמהווים את רוב נתח הרווח של החברה, אז המרכז מאוד משמעותי. וכן, החברה אמריקאית. אגב, באותו הקשר - נגן ה-MP3 אינו מפותח בארץ.

פורסם

זה בזכות אבא שלי D: הוא טוען שהוא עובד ב AVIS, אבל הוא אומר שלום לכל בנאדם שלישי ברחוב, ויודע בדיוק מי זה ומה הוא עושה. AVIS? לא. שב"כ? כן. |: ככה לפחות נראה לי

אז אבא שלך משכיר רכבים מה זה קשור? :|

פורסם

היחידה שדופקת אותך עם תקנים ותוכנה משלה זאת אפל (ממה שאני יודע).

לפחות סנדיסק היא חברה שאופן כללי תומכת בתקנים פתוחים, גם לכל הפטנטים שלה - ובפרט הם לא עשו תוכנה כמו של אפל, בשביל לא לנעול את המשתמשים לשימוש באופן מסויים.

אגב, לגבי סנדיסק - המייסד ישראלי, ומרכז הפיתוח בארץ אחראי לפיתוח של המוצרים שמהווים את רוב נתח הרווח של החברה, אז המרכז מאוד משמעותי. וכן, החברה אמריקאית. אגב, באותו הקשר - נגן ה-MP3 אינו מפותח בארץ.

היא אפילו עובדת עכשיו על התאמה של הROCKBOX לנגנים שלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים