עבור לתוכן

iriver מפסיקה לייצר נגנים ועוברת לתחום אחר, "אפל גמרה אותנו עם הנאנו"

Featured Replies

פורסם

מתטער להגיד לך אבל כנראה אתה ממש לא מבין כלום...

איכות הסאונד בU10 היא מהטובות שיש בנגני פלאש אם לא הכי טובה, יש לו וידאו (לאלה בינינו שמתלהבים מזה) הכי איכותי בנגני פלאש ומסך הכי גדול שזה כבר עניין יותר חשוב והוא מעוצב ממש יפה (אבל זה עניין של טעם)

טם זה לא שווה 900 אז איזה נגן כן שווה את המחיר שלו?

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכות הסאונד בU10 היא מהטובות שיש בנגני פלאש אם לא הכי טובה, יש לו וידאו (לאלה בינינו שמתלהבים מזה) הכי איכותי בנגני פלאש ומסך הכי גדול שזה כבר עניין יותר חשוב והוא מעוצב ממש יפה (אבל זה עניין של טעם)

אני כ"כ מאוהב בU10 שזה כ"כ לא יאמן...

אשכרה יש לי אהבה חדשה (כבר ישנה)

.swg

פורסם

במחיר הזה אתה קוניה סנסה C + אוזניות CX300 ומקבל איכות הרבה הרבה יותר טובה מהU10 + אוזניות ג'נריות שבאות איתו.

איזה נגן שווה את המחיר שלו בפלאש? סנסה.

מה לעשות שרוב האנשים שרוצים נגני פלאש וחשובה להם איכות יהיו מוכנים להוציא +- 1000 שקל. ואם הם רוצים את האיכות הטובה ביותר - אוזניות ג'נריות JUST DONT CUT IT. גם אוזניות ב100 שקל לא יהיה משהו. צריך להוציא בארץ לפחות 200 שקל על אוזנית.

לקנות נגן מעולה עם אוזניות ג'נריות זה בערך כמו לשים 7950X2 על מסך 12 אינץ ירוק-שחור.

פורסם

זה בהגזמה טוטאלית

בנגן ששוה 300 שקל תחבר אוזניות ג'נריות ולנגן ב 2000 שקל תחבר ג'נריות תימשמע יותר טוב ב2000

אותו דבר במסך

במסך זה חיצוניות גדולה מידי מילא היתה אומר מסך דק 20 MS

אני לא מכיר את הסנסה אבל אני מנחש שאין לו את מה שיש בU10

אני די בטוח שהאוזניות שאתה מקבל עם ה U10 הם לא הכי הכי פשוטות

כלומר אולי פשוטות אבל לא הכי פשוטות

פורסם

המחירים של נגני הiRiver מוצדקים לחלוטין, מוזר לי שהיא מפסיקה לייצר ככה פתאום..

הייתי מחכה למקור יותר אמין.

פורסם

זה בהגזמה טוטאלית

בנגן ששוה 300 שקל תחבר אוזניות ג'נריות ולנגן ב 2000 שקל תחבר ג'נריות תימשמע יותר טוב ב2000

ממש לא בטוח. לאוזניות הג'נריות האלה יש טווח צלילים יחסית מוגבל ויכול להיות שהטווח של הנגנים טוב יותר. בכל מקרה בשניהם תשמע שיט.

אבל בנגן של 300 שקל +CX300 מול כל נגן אחר שתבחר עם אוזניות ג'נריות - תן לי את הסט הראשון.

אני לא מכיר את הסנסה אבל אני מנחש שאין לו את מה שיש בU10

אני לא מכיר את הU10 אבל אני בטוח שאין לו מה שבסנסה.

מסך 1.8', כרטיס הרחבה, אקווליזר. זה הE.

C יעלה לך ~חצי מהU ויש לו כל מה שצריך היום מנגן מודרני.

החברה דרך אגב היא סאן-דיסק שהיא עם קשרים חזקים מאד לישראל (אפשר לקרוא לה חצי-ישראלית)

אני די בטוח שהאוזניות שאתה מקבל עם ה U10 הם לא הכי הכי פשוטות

כלומר אולי פשוטות אבל לא הכי פשוטות

הגדר הכי פשוטות?

אני בטוח שהם לא מספיק טובות בשביל להתחרות בCX300 או בEP630.

דווקא האוזניות שהגיעו עם הסנסה דור 1 היו ממש ממש נחמדות והיו מאלה שאוטמות את האוזן.

פורסם

אבל הנגנים של Iriver באים עם אוזניות של Senhiesser, לא אוזניות גנריות, לא?

פורסם
החברה דרך אגב היא סאן-דיסק שהיא עם קשרים חזקים מאד לישראל (אפשר לקרוא לה חצי-ישראלית)

גבר, אתה מסטול?

סאנדיסק היא ישראלית נטו, כחול לבן, יושבים בגן התעשיה בתפן.

כל המשרדים והבירוקרטיה שלהם בארץ, רק הייצור בחו"ל, זה למה צריכים שיהיה יבואן של סאנדיסק בארץ.

העובדה הזו גם מביאה לכך שאם אתה קונה נגן של סאנדיסק, יש לך גב בנושאי אחריות וכו'.

ואגב, ה U10 מגיע עם סנהייזר mx400

פורסם

גבר, אתה מסטול?

סאנדיסק היא ישראלית נטו, כחול לבן, יושבים בגן התעשיה בתפן.

כל המשרדים והבירוקרטיה שלהם בארץ, רק הייצור בחו"ל, זה למה צריכים שיהיה יבואן של סאנדיסק בארץ.

העובדה הזו גם מביאה לכך שאם אתה קונה נגן של סאנדיסק, יש לך גב בנושאי אחריות וכו'.

הפיתוח של המוצרים הוא ישראלי, בגן התעשייה שבתפן יש מרכז פיתוח של החברה.

המשרדים הראשיים שלהם ממוקמים בקליפורניה.

פורסם

אני ראיתי את הU10 ויש לו אוזניות כאלה של אייריבר לבנות. לא סנהייזר.

פורסם

הפיתוח של המוצרים הוא ישראלי, בגן התעשייה שבתפן יש מרכז פיתוח של החברה.

המשרדים הראשיים שלהם ממוקמים בקליפורניה.

לא רק הפיתוח של המוצרים הישראלי. מרכז התעשיה בתפן הוא לא רק מרכז פיתוח, הייתי שם מספר פעמים לא קטן. גם באיזורים שמבקרים לא נכנסים אליהם ;D

כל החלטה שתתקבל בקליפורניה צריכה לעבור גם דרך המרכז בתפן בשביל לקבל תמיכה או שלילה.

אני ראיתי את הU10 ויש לו אוזניות כאלה של אייריבר לבנות. לא סנהייזר.

מסטולים אחד אחד. אייריבר לא מייצרים אוזניות. קונים מסנהייזר, צובעים במידת הצורך, שמים לוגו, זורקים לבאנדל. ככה כל חברה גדולה עושה.

מכיר את iAudio? רוב הדגמים שלהם מ G3 ומעלה מגיעים עם אוזניות קרייזן. כתוב עליהן קרייזן? לא. כתוב iAudio. למה? הממ......

לך תראה iRiver H10 ותגיד לי מה כתוב על האוזניות שלו. ב H10 אני יכול לחתום לך עם הדם שלי שזה mx400. אבל מה? יהיה כתוב iriver.....

פורסם

לא רק הפיתוח של המוצרים הישראלי. מרכז התעשיה בתפן הוא לא רק מרכז פיתוח, הייתי שם מספר פעמים לא קטן. גם באיזורים שמבקרים לא נכנסים אליהם ;D

כל החלטה שתתקבל בקליפורניה צריכה לעבור גם דרך המרכז בתפן בשביל לקבל תמיכה או שלילה.

אם אתה אומר.

אחרי הכל, היתה במקומות שבהם אף מבקר לא היה ;)

פורסם

זה בזכות אבא שלי D: הוא טוען שהוא עובד ב AVIS, אבל הוא אומר שלום לכל בנאדם שלישי ברחוב, ויודע בדיוק מי זה ומה הוא עושה. AVIS? לא. שב"כ? כן. |: ככה לפחות נראה לי

פורסם

מסטולים אחד אחד. אייריבר לא מייצרים אוזניות. קונים מסנהייזר, צובעים במידת הצורך, שמים לוגו, זורקים לבאנדל. ככה כל חברה גדולה עושה.

מכיר את iAudio? רוב הדגמים שלהם מ G3 ומעלה מגיעים עם אוזניות קרייזן. כתוב עליהן קרייזן? לא. כתוב iAudio. למה? הממ......

לך תראה iRiver H10 ותגיד לי מה כתוב על האוזניות שלו. ב H10 אני יכול לחתום לך עם הדם שלי שזה mx400. אבל מה? יהיה כתוב iriver.....

פורסם

סאן דיסק לא רשומה כחברה ישראלית אלא כחברה אמריקאית- וזה אמור לסיים את הוויכוח. זה שקראתי לה חצי ישראלית זה בכלל לא בגלל המרכז של תפן אלא בגלל שהמייסד הוא ישראלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים