עבור לתוכן

iriver מפסיקה לייצר נגנים ועוברת לתחום אחר, "אפל גמרה אותנו עם הנאנו"

Featured Replies

פורסם

כאחד שיש לו הרבה נסיון במכירת נגנים (ואני גם מבין בתחום הזה לא מעט), אינ יכול להגיד לכם ש- Iriver היא יצרנית הנגנים הטובה ביותר. אחריה באה iaudio ואח"כ Creative. אפל, מבחינתי, לא נכנסת ל-5 הפותחת.

קבעתי את זה עפ"י אנשים שהיו מרוצים מאד מהנגנים של איריבר ואיאודיו וגם עפ"י הנגנים הרבים שיש והיו ברשותי.

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קבעתי את זה עפ"י אנשים שהיו מרוצים מאד מהנגנים של איריבר ואיאודיו וגם עפ"י הנגנים הרבים שיש והיו ברשותי.

חח יופי זה כמו שאני יעשה סקר בין אנשים שיש להם IPOD ויחשיב רק את המרוצים חחח מה זה השטויות האלה אי אפשר להגיד כזה דבר בזמן שאתה משווה בין אנשים שיש להם נגן מסוים של חברה מסויימת ומרוצים מהם ברור שזה יהיה התוצאות 100% אהבת הנגן

כדי להגיד את זה צריך המון אנשים (לפחות 1,000) שיש להם נגנים שונים ושהיה להם גם נגנים אחרים בסביבות אותו מחיר של חברה אחרת אי אפשר ללכת על אנשים שפשוט אוהבים את הנגן אתה יודע כמה אנשים מרוצים מנגנים ב100 ש"ח? יש המון

פורסם

מה אתם רציניים .. !?

חבל מאוד יש להם נגנים טובים .. באמת חבל ! :s05:

פורסם

לי כל העסק הזה נראה שטות גמורה לחלוטין...

אייריבר היא חברה רצינת ביותר.....אתה צריכים לראות מה שהולך בקוריאה עם החברה הזאת...

הם פשוט לא מפותחים מספיק לשאר העולם..

אתם רואים אותם מוציאים פה נגן ושם נגן אבל תמיד לוקח לזה זמן לצאת בכל המדינות האחרות.

האייפוד לא יישאר לנצח...לאט לאט כבר מתחילים לשכוח שהוא היה הרציני הראשון.

פורסם

אני חושב שהבעיה שלהם כרגע זה חוסר של נגן 4ג'יגה מבוסס פלאס

אני מחכה כבר המון זמן לנגן איכותי 4 ג'יגה לפחות אבל!!! שיתמוך ב drag and drop (כמו כונן נייד רגיל בלי שום תוכנה שצריך בנוסף) ושישתמש בכבל usb/mini usb רגיל ולא כבל מיוחד ספיצפי מה שלצערי מתחיל להיות הסטנדרט ואפילו הsansa החדשים משתמשים בכבל מיוחד מה שדופק את הנגן ובעצם מבטל את כדאיות הקניה לדעתי

פורסם

הם יקרים יחסית לSANDISK וIAUDIO.

מה לא ברור?

אמרתי כבר פעמיים שברור שהם יקרים אבל זה מוצדק

פורסם

אני חושב שהבעיה שלהם כרגע זה חוסר של נגן 4ג'יגה מבוסס פלאס

אני מחכה כבר המון זמן לנגן איכותי 4 ג'יגה לפחות אבל!!! שיתמוך ב drag and drop (כמו כונן נייד רגיל בלי שום תוכנה שצריך בנוסף) ושישתמש בכבל usb/mini usb רגיל ולא כבל מיוחד ספיצפי מה שלצערי מתחיל להיות הסטנדרט ואפילו הsansa החדשים משתמשים בכבל מיוחד מה שדופק את הנגן ובעצם מבטל את כדאיות הקניה לדעתי

העניין של הכבל פחות מפריע.....אבל הבעיה העיקרית שזה כמעט כל נגן היום שיוצא צריך תוכנה.....זה אחת הסיבות גם שאני לא מחליף את הH10 שלי..

הנגן הכי טוב היום בנפחים האלה סביב ה4 ג'יגה זה האייאודיו 6 ולא משנה הרד דיסק או פלאש. הוא פשוט מציע הכל...

פורסם

העניין של הכבל מאוד מפריע

בשבילי נגן נייד אומר שאני יכול לקחת ולחבר אותו בכל מחשב

ושאני לא צריך להתחיל להתעסק עם לקחת חוט או דיסק עם תוכנה לכל מקום.

במיוחד אם זה נגן שמשמש גם בתור כונן נייד ולא רק נגן מוזיקה.

כולם התחילו עם זה בגלל ההצלחה של האייפוד הרי לנגנים אחרים אין מוצרים נלויים כמו לאייפוד שהכבל באמת מכניס כמות כסף גדולה לחברה (יש מוצרים נלוים אבל בטח לא באותה כמות) ככה שאני באמת לא רואה סיבה לשימוש של כבל מיוחד.

פורסם

אפל יש לה כמות מוצרים נלווים בדיוק כמו לעוד הרבה חברות כמו קריאיטיב...ואייריבר...ועוד....

90 אחוז מהמוצרים הנלווים של האייפוד בכלל לא קשורים אליהם.

פורסם

דעתי היא שאנשים פה משוגעים סתכלו על זה בגדול

2000 שקל נגן בנזונה או שליש מחשב או מחשב כף יד ציבעוני מנגן + גיפיאס

משוגע לגמרי לדעתי נגן לא צריך לעבור את ה 1000

אלה אם כן אתה חושב שזה מוצדק ואז לדעת אחרים אתה משוגע ולדעת אחרים יו איזה כיף לך אז זה רק דעה ולא ליקפוץ

אפשר ליקנות מערכת טובה ב 2000 שקל

פורסם

אלה אם כן אתה חושב שזה מוצדק ואז לדעת אחרים אתה משוגע ולדעת אחרים יו איזה כיף לך אז זה רק דעה ולא ליקפוץ

אפשר ליקנות מערכת טובה ב 2000 שקל

:xyxthumbs: כושר ביטוי מעולה

פורסם

בואו נחזור שנייה להתחלה......

יש לי נגן אייריבר, ואני מאוד מרוצה ממנו

אבל עדיין הטענה הראשונית נראתי לי הגיונית, איפה אייריבר מתחבאת? היא מפגרת אחרי כולם ומוציאה נגנים בסטנדרטים שונים לחלוטין מהרוב בשוק!- וזה לאו דווקא דבר חיובי......

מאוז הH300 שהוא נגן פצצה היא לא הוציאה משהו ראוי לציון......, זה באמת נראה כאילו היא מתפרקת.......

ודבר אחרו,ן אני מסכים בלב שלם עם DMX , אולי הנגנים קצת יקרים, אבל שווים את התמורה שלהם לע כל אגוקה!

פורסם

אני לא יודע אם זה נכון או לא.

מה שבטוח שאי ריבר הם חברת הנגנים האיכותיים ביותר.

אני לא אומר את זה כי אני פאן בוי או משהו, להפך, לרוב הנגנים שלהם הם תוקעים מחירים גבוהים מידי, אבל בתחלאס, תנסו את הסדרה החדשה עם הSRS WOW 2 ותתאהבו.

יש להם נגנים משתלמים כמו הT10 1GB בנועה והקליקס בארה"ב. אבל הרוב לא.

בכל מקרה, זו חברה שהייתה ראשונה בכל מיני דברים והייתה מהמובילות, אם היא נפלה אז מאוד חבל!

פורסם

אם זה נכון אז ממש חבל...

פורסם
  • מחבר

ה U10, גם כן נגן, 900 ש"ח בשביל 1GB

והוא לא מגיע עם אביזרים נלווים ( הקופסאת פלסטיק הזאת שהוא אמור להתחבר אליה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים