עבור לתוכן

באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות?

Featured Replies

פורסם

באיזה תדרים חברות הסלולר בארץ משתמשות?

באיזה תדרים טלפון מחו"ל צריך לתמוך כדי לפעול בארץ?

תודה

פורסם

900/1800 לגבי סלקום ואורנג'.

פלאפון משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת יותר של CDMA.

פורסם

במה היא יותר מתקדמת?

פורסם

בין 800 ל 1800 מגה הרץ.

פורסם

לא יודע לפרט.

אבל טכנולוגיית CDMA יותר מתקדמת מ-GSM.

למשל אם אתה מקבל שיחה ליד המחשב מסלקום או אורנג' יהיו הפרעות ברמקולים, בפלאפון זה לא קורה.

פורסם

תודה על ההסבר המפורט

סתם דוגרי יש מצב אתה צודק כשאני מדבר עם חבר והוא נמצא ליד המחשב יש כל מיני רעשים אבל כשאני מדבר עם חבר ברשת פלא' אז אין את זה (י שלי גם רשת פלא'

)

פורסם

עוד משהו, ב-CDMA השעון נקבע ע"פ הרשת (מה שאומר דיוק מירבי) והוא מתחלף לבד בין שעון קיץ לחורף.

ב-GSM אתה מכוון את השעה לבד (או שלא?).

אבל בכל זאת, אני מעדיף היום מכשירים של סלקום ואורנג'-הרבה יותר טובים ומשתלמים.

פורסם

כן מכוון לבד אבל זה לא נראה לי כ"כ משנה :kopfpatsch:

פורסם

זו תכנולוגיה פחות מתקדמת..

וזה טלוי בפלאפון בקשר לרעשים..

אני מדבר כל הזמן ליד המחשב ויש לי סלקום ובחיים לא היו לי רעשים ברמקולים.. אבל בפלאפונים ישנים יותר זה קורה..

והכיוון האוטומטי זה לדעתי פונקציה שהחברה הוסיפה.. זה לא דבר בלעדי ל cdma

פורסם

שטיות אתם מדברים....

CDMA פחות טוב מ GSM

GSM מכיל הצפנה שקשה לפצח

GSM כן משתמש בשעון חיצוני של 13MHZ

GSM מידע שנישלח רוב הסיכויים שלא צריך לשלוח טוב

CDMA דורש יותר רוחב פס ....בגלל משתמשים נוספים

GSM דורש פחות, כולם מתלבשים על SLOT שידור\קליטה אחר מאפשר יותר משתמשים באנטנה אחת

אבל השילוב שלהם הכי טוב WCDMA זה משהו משהו ...

פורסם

^^^^

אתה מקשקש שטויות

CDMA היא טכנולוגיה יותר מתקדמת ואני אומר את זה באחריות

פורסם

^^^^

אתה מקשקש שטויות

CDMA היא טכנולוגיה יותר מתקדמת ואני אומר את זה באחריות

אני לא אומר שאתה לא צודק אבל.. פרט נמק והסבר

פורסם

נתחיל מזה שבקשר להצפנה של , זה ממש קשקוש. הצבא הזמין לא מזמן ממוטורולה פיתוח של מכשיר קשר מיוחד עם שני מעבדים(אחד לשימוש רגיל והשני להצפנה בלבד)

ככה ששום פלאפון אזרחי לא בטוח מפני האזנות.

ה-CDMA היא פשוט טכנולוגיה יותר מתקדמת בכל הנוגע לתשתית.

נפילות של מרכזיות קורות לעיתים הרבה יותר נדירות(ועוד כל מיני הסברים שאני בעצמי אפילו לא יודע)

אמא שלי מנהלת QA(ובעבר מהנדסת פיתוח) של מוטורולה ישראל ככה שהיא מבינה "קצת" בתשתיות סלולר ואני סומך עליה בהקשר הזה.

בכל מקרה ההוכחה הכי טובה לעליונות ה-CDMA היא העובדה שעכשיו כל רשתות הסלולר עוברות לתשתית Wide CDMA (הדור השלישי) שהיא "אבולוציה" של ה-CDMA.

מה שכן, ל-GSM יש יתרונות מסויימים על ה-CDMA כמו למשל מכשירים(אבל זה בעיקר בגלל נוקיה שבחרה לפתח רק ל-GSM)

פורסם

עוד משהו ניתנן לקלוט עם CDMA במעלית , ממד ומיקלט. בדקתי.

פורסם

נתחיל מזה שבקשר להצפנה של , זה ממש קשקוש. הצבא הזמין לא מזמן ממוטורולה פיתוח של מכשיר קשר מיוחד עם שני מעבדים(אחד לשימוש רגיל והשני להצפנה בלבד)

ככה ששום פלאפון אזרחי לא בטוח מפני האזנות.

ה-CDMA היא פשוט טכנולוגיה יותר מתקדמת בכל הנוגע לתשתית.

נפילות של מרכזיות קורות לעיתים הרבה יותר נדירות(ועוד כל מיני הסברים שאני בעצמי אפילו לא יודע)

אמא שלי מנהלת QA(ובעבר מהנדסת פיתוח) של מוטורולה ישראל ככה שהיא מבינה "קצת" בתשתיות סלולר ואני סומך עליה בהקשר הזה.

בכל מקרה ההוכחה הכי טובה לעליונות ה-CDMA היא העובדה שעכשיו כל רשתות הסלולר עוברות לתשתית Wide CDMA (הדור השלישי) שהיא "אבולוציה" של ה-CDMA.

מה שכן, ל-GSM יש יתרונות מסויימים על ה-CDMA כמו למשל מכשירים(אבל זה בעיקר בגלל נוקיה שבחרה לפתח רק ל-GSM)

קודם כול עזוב את השימוש הצבאי (והציוד שהוא מזמין ממוטורולה זה יותר לכיוון ווקי טוקי כלומר תקשורת בין בני אדם הטכנולוגיה השניה יותר מתאים לשליטה מרחוק במכשירים) פלאפון החברה היחידה המשתמשת היחידה בזה עדיין לא עברה לדור השלישי מה שהיא מפרסמת זה דמוי דור שלישי לטכנולוגיה GSM יש יותר אפשרויות שימוש חוץ מסלולרי חלק ניכר ממנו משתמשים לשימוש לוויני (לא רק בן בני אדם אלה שימוש ושליטה במכשירים למינהם ) כך שאם אין לך יותר הוכחות אז אל תגיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים