פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מה להסביר?איכות= צליל נקיעוצמה= ווליום יותר גבוהיופי... תבין לבד...עם תקציב של 500 ש"ח תהייה חייב להתפשר על אחד מהם לפחות. כמו שכתבתי:הJBL חזקים יותר, הATP3 איכותיים יותר. ויופי זה כבר עניין שלך.
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים ממ אז ככה זה מה שאני חושב1. ATP3 Altec Lansing 2. CREATURE JBL 3. INSPIRE T3030 Creative אישית לי יש את הJBL ואני מאוד אבל מאוד מרוצה מהם (והם גם ממש יפים)
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים הATP3 הם הרמקולים הכי איכותיים בטווח המחירים הזה. ממה שאני יודע, האיכות של הJBL פחות טובה משל הקריאייטיב (לא שמעתי אותם... פשוט אני מכיר את החברות, ובאופן כללי, בד"כ, בטווח המחירים האלה קריאייטיב טובים יותר...).
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים מחבר יש לי תקציב של 500 שקל ואתה הבאתי לי ב390.אז זה אומר שאלה הכי אכותיים משקל ועד 500 שקל?
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים אני לא יודע מתי המחיר שלהם ירד, אבל עד לפני כמה חודשים הם עלו 430 ומעלה (במזומן... כרטיס אשראי~ 470...)ומכול המערכות ששמעתי (לוג'יטק, קריאייטיב, JBL ועוד) הגעתי למסקנה שהATP3 הם האיכותיים ביותר. יש להם צליל פתוח ומדוייק, בתחום די רחב של תדרים ועוצמות. ללוג'יטק לדוגמא יש צליל חנוק ש"בולע" את הצלילים הגבוהים...ועוד משהו, לATP3 יש אפשרו לשלוט לא רק על הסאב, אלא גם על הטראבל. (אני לא זוכר אם יש עוד מערכת שמאפשרת שליטה על עוצמת הטראבל= הצילים הגבוהים...)
פורסם 2006 ביוני 2819 שנים ניצול שאלה:ב - ATP3 יש אפשרות לתלות את הרמקולים על הקיר (או שזה חייב לשבת על משהו) ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.