פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhzהבנתי נכון??????????אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים לא ככהנגיד זיכרון 1GB 400MHZ אז אתה מביא זוג סטיקים כאלה ושם בDUAL ואז אם המחשב צריך לעבד משהו דרך הזיכרון אז העיבוד מתחלק לשתיים ואז העיבוד יותר מהיר ב30 אחוז
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים נגיד^^^פותח התרד DC לא מעלה תמהירות אלה את רוחב הפס (מ64BIT ל128BIT בגדול)..זאת אומרת שאם תיקח שני זיכרונות שהם DDR400 ותרכיב אותם בDC הם ימשיכו לעבוד ב400MHZ אבל יעבור יותר מידע ביניהם/דרכם ...(בגדול)
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מה עשיתם מהDC?זה עובד ככה,בכל מערך DC יש לנו זוג זכרונות שכל אחד מהם הוא בעל רוחב פס של 64BIT.בעת העבודה בDC בקר הזיכרון כותב או קורא בו זמנית משני הזכרונות כיאילו הם זיכרון בודד ובכך אנחנו מקבלים רוחב פס תיאורטי של 128BIT (מה שאומר שתיאורטית פי 2 נתונים יכולים לעבור בזכרונות per clock).זהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.