פורסם 2006 ביוני 2619 שנים אני מחפש כבל IDE ATA133 שאין לו 2 יציאות IDE אלא אחת (כמו שיש כבל מעוגל ל-FLOPPY)יש כאלו בארץ?
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים הם די נדירים...ואם אתה רוצה אתה יכול לעשות ב"הזמנה אישית" בחנות אלקטרוניקה...
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים הם די נדירים...ואם אתה רוצה אתה יכול לעשות ב"הזמנה אישית" בחנות אלקטרוניקה...אחי אתה צודק ואני יתן לך דוגמא אני מכיר חנות אחת בקרית גת שעושה כאלה קבלים אבל אים אני לא טועה וזכרוני לא מטעה אותי הם עושים רק קבלים רגיליםולא 80 גיד באסה :'(
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים תבדוק ב- www.arihav.com לפי מה שאני זוכר יש להם כזה.. אם אין להם באתר תתקשר לברר..
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים אפשר לחבר שני HDD עם קבל IDE אחד? זתאמרת קבל כפול, שמתחבר לחיבור אחד בלוח?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים תודה רבה, פתרת לי עכשיו את כל הבעיות שהיו לי עם הHD שלי ;Dיש קבלים עם יותר מ2 חיבורים?
פורסם 2006 ביוני 3019 שנים תודה רבה, פתרת לי עכשיו את כל הבעיות שהיו לי עם הHD שלי ;D יש קבלים עם יותר מ2 חיבורים? לא. יש, הכבלים של המחשבים הישנים... יש לי פה אחד עם 5 חיבורים !!! ותפותח הת'רד, זה לא בעיה לעשות כבל כזה.. אני קניתי מחנות אלקטרוניקה כבל IDE באורך 1.5 מטר ועוד שתי קליפסים ועשיתי את זה בבית עם מלחציים.. זה לא בעיה... 10 שקל הכל !!
פורסם 2006 ביולי 119 שנים יש, הכבלים של המחשבים הישנים... יש לי פה אחד עם 5 חיבורים !!!אבל המחשב לא מזהה את זה, מה הטעם ביותר? הוא הרי מזה רק פריימרי וסלייב. או שיש משו חדש שאני לא מכיר?חוץ מזה זה גם יהיה איטי בטירוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.