עבור לתוכן

מ NTFS ל FAT32 אני צריך עזרה?

Featured Replies

פורסם

איך מפרמטים את NTFS ל FAT32 דחוף ??????.

פורסם

יש לי שאלה אלייך..

אתה יודע מה ההבדלים? שזה כל כל דחוף?

פורסם

partition magic

פורסם

partition magic

מNTFS ל-FAT?

בטוח?

בלי פירמוט של הכונן?

פורסם

בלי..

פורסם

מה ההבדל בניהם?? :-\

אף פעם לא הבנתי...

אני ב NTFS

אם אתה עושה דרך פירמוט אז:

תמחק את הכונן שלך ואז תיצור כונן חדש ואז שאתה מתקין עליו את הוינדוס יהיה לך לבחור בניהם...

ומה ההבדל בין NTFS QUICK לרגיל??? כי אני עשיתי QUICK...

פורסם

מה ההבדל בניהם?? :-\

אף פעם לא הבנתי...

אני ב NTFS

בקצרה לNTFS יש הגדרות SECURITY טובות יותר ומה שיותר רלוונטי אפשרות לקבצים בודדים מעל 4GB שFAT32 לא מאפשרת

אני אישית חושב שהיא גם משתקמת מנפילות מתח וכו' יותר טוב מהFAT32 אבל אני לא יודע אם זה בדוק

מה היתרון של הFAT32? פשוט מאוד היא יותר מהירה

פורסם

עוד יתרון (לא יודע למי אבל שיהיה) כשמעלים את המחשב למצב דוס (לא בתוך הוידוס... אלא לפני שהוינדוס עלה) אז הדוס לא מסוגל לזהות כונני NTFS ובטח שלא לפרמט אותם.... לעומת זאת הוא מזהה כונני FAT32 שאפשר לעשות איתם מה שרוצים...

פורסם

עוד יתרון (לא יודע למי אבל שיהיה) כשמעלים את המחשב למצב דוס (לא בתוך הוידוס... אלא לפני שהוינדוס עלה) אז הדוס לא מסוגל לזהות כונני NTFS ובטח שלא לפרמט אותם.... לעומת זאת הוא מזהה כונני FAT32 שאפשר לעשות איתם מה שרוצים...

יש גירסאות של דוס שמאפשרות (נרו בזמנו הוציאו גם דוס עם התכנה שהוא כן יכל לקרוא הבעייה היחידה שלו שהוא היה

בגרמנית)

ד"א עידן אם אתה מתייחס ברצינות לחתימה שלך ולא סתם בצחוק, אני ממליץ לך להוריד אותה כי היא משדרת מסר לא נכון

אם זה מעניין אותך תפנה אלי בפרטי

פורסם

שלום אני יגיד לך איזה יתרונות יש ב-NTFS ויאן ב-FAT32

1.יציבות בנפח גדול של דיסקים קשיחים.

2.ביצוע DEFRAG אוטומטי.

3.אבטחה של מערכת קבצים טובה יותר הרשאות של קבצים ותיקיות.

4.הצפנה של קבצים ותיקיות EFS.

5.דחיסה של קבצים ותיקיות.

6.טמיכה במעל שתי טרה למחיצה.

7.להגביל את שטח האיחסון בכונן למשתמש QUOTA.

פורסם

שלום אני יגיד לך איזה יתרונות יש ב-NTFS ויאן ב-FAT32

1.יציבות בנפח גדול של דיסקים קשיחים.

2.ביצוע DEFRAG אוטומטי.

3.אבטחה של מערכת קבצים טובה יותר הרשאות של קבצים ותיקיות.

4.הצפנה של קבצים ותיקיות EFS.

5.דחיסה של קבצים ותיקיות.

6.טמיכה במעל שתי טרה למחיצה.

7.להגביל את שטח האיחסון בכונן למשתמש QUOTA.

עזוב שרוב הדברים שבחרת להזכיר לא רלוונטיים למשתמש פשוט, אני לא מבין מאיפה הבאת את מס' 2... זה פשוט לא נכון. אתה יכול לטעון ששיטת שמירת הקבצים שלו יותר טובה/חסכונית/מסודרת, אבל defrag אוטומטי?!

ולפותח הדיון, למה לא לעשות חיפוש בפורום ולמצוא את כל מה שאתה צריך? דובר פה פעמים רבות על ההבדלים בין שתי מערכות הקבצים האלה ועל איך עוברים ביניהן (פרטישן מג'יק וכו')...

פורסם

ולפני שאתה קובע עובדות מה נכון ולא נכון תבדוק!

http://fox.wikis.com/wc.dll?Wiki~DoesWinXP(home)Auto-Defragment?~VFP

http://techrepublic.com.com/5100-1035-1048744.html

אני יכול גם לשלוח לך מאמר על איך החלב של פרות בשנים האחרונות פחות מזין מבשנים שלפניהן בגלל שינוי בהרכב העשב שהן אוכלות, אבל זה לא יעשה אותו feature של NTFS. במאמר הראשון המילה NTFS אפילו לא מופיעה... תאמין לי שאת העובדות אני מכיר טוב מאוד, חקרתי את הנושא מאוד לעומק וגם הדרכתי אותו לא מעט פעמים.

פורסם

למה לא פזר עלינו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים