עבור לתוכן

ביקורת על הלוח Gigabyte GA-965P-DQ6 (לקונרו)

Featured Replies

פורסם

סביר להניח שכן

אבל בגלל המכפלה הנמוכה גם אם לא זה לא סוף העולם

פורסם

אני לא מבין למה כולם לא מרוצים מיכולת ה OC של הלוח הזה - אל תשכחו שמדובר כאן ב Gigabyte, שאף פעם לא הצטיינה בתחום ההמהרה. אם מתכננים OC, עדיף לחכות ללוח של חברה ש"מעודדת" OC, כמו DFI או ASUS (לא יודע אם DFI ייצרו לוחות כאלו, סתם נתתי דוגמא).

פורסם

נו באמת. אז בשביל מה קונים קונרו? לרוץ בסטוק?

פורסם

אני לא מבין למה כולם לא מרוצים מיכולת ה OC של הלוח הזה - אל תשכחו שמדובר כאן ב Gigabyte, שאף פעם לא הצטיינה בתחום ההמהרה. אם מתכננים OC, עדיף לחכות ללוח של חברה ש"מעודדת" OC, כמו DFI או ASUS (לא יודע אם DFI ייצרו לוחות כאלו, סתם נתתי דוגמא).

מאיך שהלוח הזה נראה, הוא יותר מ"מעודד" OC.

פורסם

לא מבין את הגיגהבייט האלה לאפשר ללוח להגיעה עד 600MHZ באס (הכי גבוה נכון להיום) אבל הלוח מיתפגר כבר ב320 (בין הנמוכים אם לא הנמוך ביותר) :nixweiss: :nixweiss:

מישהו יודע כמה ה DFI שבנועה (975X זה השם ?) מאפשר ולכמה כבר הגיעו איתו ?

פורסם

לא מבין את הגיגהבייט האלה לאפשר ללוח להגיעה עד 600MHZ באס (הכי גבוה נכון להיום) אבל הלוח מיתפגר כבר ב320 (בין הנמוכים אם לא הנמוך ביותר)

אתה בכלל קראתה את הקטע?

האתר הצליח להגיע רק ל-288 הרץ, ומשם הלוח כבר עשה בעיות.

הבעיה של הלוח שהם בדקו זה שיש לו ביוס גירסת בטא, ולכן הוא עשה בעיות.

אבל בתגובה לזה, ג'יגה בייט אמרו שהם עשו עידכונים לביוס ועכשיו הוא מגיע ל-320 בקלות.

פורסם

288 זה בכלל בדיחה..

320 'בקלות' מה זה אמור להביע ?

או שהלוח מגיעה ל320 ונעצר או שהוא ממשיך לגבוה יותר ... מה הכוונה פה בקלות ? מתח מקורי לציפ' ?

יש מחיר צפוי ללוח ?

פורסם

נו באמת. אז בשביל מה קונים קונרו? לרוץ בסטוק?

קונים מעבד קונרו (כשייצא) קודם כל בגלל שהוא 1. מציג ביצועי סטוק מעולים. 2. מציג יחס עלות-ביצועים טוב.

זה שהמעבד "מתאים" יותר ל OC (כי הוא מיוצר ב 65nm ועובד בתדרים נמוכים יותר), לא אומר שכל מי שיקנה קונרו יעשה לו OC (לפחות לא מיידית).

מאיך שהלוח הזה נראה, הוא יותר מ"מעודד" OC.

נכון, הלוח נראה מקורר יותר מאשר שאר הלוחות, אבל אתה לא יכול לדעת בביטחון שקירור הזה לא נובע מצורת התיכנון של Gigabyte או כדרישה של ערכת השבבים, ולא כ"תוספת" בשביל המשתמש שיבצע OC. למעשה, עד היום, אם מישהו רצה לוח טוב, זול ולא למטרות OC, אני בטוח שכולם היו ממליצים לו על הלוחות של Gigabyte, כך שכניסה של החברה לתחום ה OC נראית לי קצת מוזרה. מצד שני - יכול להיות שאני טועה.

פורסם

סמלול, נחיה ונראה, זה כל מה שאשר להגיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים