פורסם 2006 ביוני 2619 שנים שלומות,נשברה לי המצלמה ואני צריך חדשה,תקציב עד 2000 וכמו שהכותרת מרמזת אני לא מבין גדול בענייןחשוב לי רק להפטר סופית מהעניים האדומות ,שהתמונה תיהיה איכותית ושתחזיק שנים רבות.אני לא חושב שיש לי דרישות מוגזמות לתקציב הנ"ל אבל אם צריך להוסיף תגידותודה מראש לכול עוזר.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים F11 של פוג'י מעולה (אבל אני חושב שהיא עוברת בכ-200 ש"ח את התקציב)אם זה מפריע לך, יש לך את A620 של קנון נכנסת פרפקט לתקציב.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר קניתי את הF11 + זכרון יצא לי 1900 ש"ח (חנות בבני ברק)תודה על ההמלצה שלך.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אגב דני, אני זוכר פעם מישהו אמר שאין שום הבדל בין לשאר הכרטיסים והמחירים היקרים שלהם סתם יקרים אתמול קראתי בעיון את הביקורת על S9000וראיתי שדווקא יש הבדל והוא לטובת כרטיסי http://www.dpreview.com/reviews/fujifilms9000/page5.asp אני יודע שהכרטיס הושווה עם CF אבל בכל זאת.. אז, זה תקף גם לגבי SD לדוגמא? ולפי מה שראיתי, אישית בשבילי זה די חשוב לצלם מהר, (אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים את הS9000 8) ) ולכן אני חושב שאני אעדיף לשים ולא CF במצלמה הזו.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים ה-S9000 משום מה לא מצליחה לעבוד עם כרטיסי CF מהר, זה מן "פאק" ידוע כזה... אולי בכלל שיווקי כדי שיקנו את ה- בגלל שהוא עובד מהר יותר, קשה לדעת.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים CF בעיקרון אלו כרטיסים מהירים? או כרטיסים מתיישנים שלא צריך להתקרב אילהם? עריכה: בגלל שזה נושא שקשור ל אני אשאל עוד משהו, האם אני יכול לשים כרטיס של אולימפוס במצלמה של פוג'י? אני חושב שכן אבל אני אשמח אם מישהו שיודע יאמת זאת. ראיתי פה http://www.netshops.co.il/category.asp?page=2&producerid=&salestag=&catCode=73&catcode1=&name=&q= של אולימפוס רק ב270 שזה באמת די זול לעומת 350 של פוג'י, ולכן שאלתי זאת. ---- אליאב, כרטיסי עולהים כמעט פי 2 מSD, כך גם ההפרש.
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים אולי כדאי שתפתח נושא חדש? כי אני לא רוצה שהנושא יסטה. CF כרטיס עמיד וחזק, לדעתי הוא יהיה לעוד כמה שנים והוא נמצא במצלמות מקצועיות, אם כי רואים אט אט מעבר ל-SD. ל-CF כמו ל-SD יש מהירויות שונות, כדוגמת סדרת ה-Ultra II\III של חברת Sandisk. זה אותו כרטיס, פשוט בכרטיס של האולימפוס יש כאילו אופציה במצלמות הקומפקטיות שלהן "פנורמה" ( : , סתם שיט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.