עבור לתוכן

הפגנה נגד אלימות המשטרע

Featured Replies

פורסם

אם אכן דבריך נכונים מדובר בתפוח רקוב שיש לזרוק לפח ,מה שאני אומר שזה לא מצביע על כל המשטרה ,אני בטוח שיש עוד הרבה דוגמאות לתפוחים רקובים ,תראה אני מתרעם רק על כך שמכללים את כל השוטרים כמקשה אחת ,לדוגמא :בצבא יש חיליים דפוקים שזורקים אותם מצה"ל ,האם זה אומר שכל הצבא דפוק?

לא לשכוח שוטר הוא סך הכל בן אדם ,ככזה יש כל מיני בני אדם ,לכן יש כל מיני שוטרים.

• תגובות 49
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוטר הוא נציג המדינה ונציג החוק. הוא לא "בסך הכל בנאדם". במיון שעושים להם אמורים ליפול כל אלא שזורקים זין ומתנהגים כמו נגדים של חימוש בפנסיה.

פורסם

ברור שהוא נציג החוק וכדו.. אני רק ציינתי שהוא בסופו של דבר סך הכל בן אדם ,שעושה טעויות כמו כל אחד אחר ,וגם אמור לשלם כמו כל אחד אחר !

פורסם

אז זהו, שטעויות של שוטר "עולות" הרבה יותר מטעויות של אזרח רגיל. זה מקצוע עם אחריות, כמו רפואה. אתה הרי לא רוצה לעבור ניתוח אצל רופא שחצי מהמטופילם שלו הגישו נגדו טביעה על רשלנות...

פורסם

נו אז מה הקשר ,גם אני אומר ששוטרים צריכים לשלם עבור הטעויות שלהם !

אני רק נגד אלה שמכלילים את כולם כאילו כולם אותו הדבר !

פורסם

לא הבנת... במשטרה לא אמורות להיות טעויות. דגש על "אמורות".

ועובדה שיש, והרבה. מה שאומר שכל מערכת אכיפת החוק עובדת בצורה עקומה, אם זה האנשים שהם מגייסים...

פורסם

סליחה אך בכל מערכת ובטח באחת שכל כך מסובכת ,שמתמודדת מול כל כך הרבה מטלות ,עם תקציב נמוך ,וכמות קטנה יחסית של שוטרים ,לא צריך שהיו טעיות אך ברור שקימות ,כמו בכל מערכת ,אכן צריך לצמצם עד המינימום האפשרי את הטעויות ,אך לא ניתן להוריד לאפס ,מה שאני אומר אין ספק שהמצב דורש תיקון ,אך אין לטעון שכל המשטרה לא בסדר כמכלול!

פורסם

שוטר מחפה על שוטר, מחפה על שוטר... וככה צריך להיות, רק שכשאחד מהם הוא בן *ונה, מתקבל מצב שבו כל השוטרים כאלה.

ובכלל, יש הרבה יותר מידי "תקלות" במשטרה... ככה שהכסת"ח כולל בסופו של דבר את הרוב...

מצד שני, אני באמת מצפה ליותר מידי ממדינת ה"סמוך"...

פורסם

נראה לי שאנחנו מדברים על דברים שונים ,אצלי יש חיפוי רק בקרב ,ביום יום יש גיבוי ,אם שוטר מחפה כדבריך על שוטר שמבצע עבירה על החוק דינו כדין כל עובד ציבור שסרח !

האם לטענתך רוב השוטרים כאלה לזה אני לא מסכים ,זוהי טעות שאנשים עושים לעיתים ללא כוונה שנקראת הכללה! (כולם אותו הדבר ,מכיר)

פורסם

ומי יעצור את זה שסרח?

ולא אמרתי שרוב השוטרים סורחים, אמרתי שאלא שסורחים+ אלה שמחפים עליהם (כן, זה נקרא חיפוי... בתחקיר פנימי הם לא מסגירים את הסורח... גיבוי זה שהם מעודדים אותו או משהו כזה...) הם הרוב...

פורסם

יש משהו שנקרא נדמה לי מח"ש ,שהם יטפלו בשוטרים הסורחים ,ואם יש צורך שיזרקו אותם מהמשטרה!

פורסם

ובמה בדיוק השוטרים במח"ש שונים מהשוטרים ה"רגילים"?

אולי הם יותר קפדנים, אבל בכול זאת הם נוטים לקבל אתה גירסה של השוטר, ואת הגירסה של החברים של השוטר (הנחקר...).

זה לא מקל עליהם את העבודה ומקשה (בלשון המעטה) עליהם להגיע לאמת.

זזתי לישון :sleep:

לילה טוב

פורסם

לילה טוב ,מח"ש תפקידם לחקור את השוטרים שיש חשד שהם סרחו ,ואם יש צורך להגיש כנגדם כתב אישום ,אני בטוח שהשוטרים הרגלים מפחדים ממח"ש .

פורסם

"פוחדים ממח"ש"... באמת כל הכבוד להם... מה זה אמור להגיד בכלל? זה משנה כמה הם פוחדים? הם סתם לא רוצים שיהייה רשום בתיק שלהם שהם נחקרו...

פורסם
  • מחבר

מחש(מחלקת חקירות שוטרים) שייכת לבית המשפט ולמרות זאת היא בדיחה..מתי שמעתם על שוטר שהורשע? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים