עבור לתוכן

הפגנה נגד אלימות המשטרע

Featured Replies

פורסם

תראו שוטרים לעולם לא היו "חביבים" על האזרחים ,וזאת בגלל עבודתם שמאלצת אותם להיפגש עם האזרח ,כאשר יש חשד שהאזרח עבר על החוק ,השוטרים רגילים לרוב לבוא במגע עם עברינים ,ולעיתים כאשר פוגשים אזרח תמים יש מין ההתחלה חוסר הבנה בין השניים ,אני לא חושב שזה נוצר עקב רשעות ,השוטר נמצא תמיד בדריכות רגיל לכך שעברינים מנסים לעבוד עליו ,ומכן נובעת הבעיה ,כמובן שיש שוטרים שהם לא בסדר ומקומם לא במשטרה ,אך אל נשכח כי גם שוטרים הם בני אדם כמו שכאלה יש בינהם כאלה ויש אחרים ,אל לנו לשפוט את כל המשטרה כגוף אחד ,כמו בצבא יש חילים טובים ויש חילים לא טובים ,המשטרה היא גוף גדול המונה יחד עם משמר הגבול כ - 25 אלף שוטרים ,ובכמות שכזו כמובן שיש גם כמה תפוחים רקובים שיש לסלקם ,אך מכאן ועד להכללות המרחק רחוק!

• תגובות 49
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת האלימות במגרשים זה משהו מטורף

לפחות ביציע המזרחי שהשוטרים ישר נטפלים אלינו ומגרשים וגברים 10 שוטרים על אוהד אחד שהחזיק אבוקה

פורסם

סלח לי א גם אני הייתי בכמה משחקי כדור רגל (לא הרבה) ,השוטרים לא נטפלים לאיש אלה אם יש בלגן ונזרקים למגרש דברים שעלולים לסכן את השחקנים ,האיפוק של השוטרים במגרשים לפעמים אפילו מוגזם ,גם לאחר שמעכבים מישהו לחקירה ,לרוב משחררים אותו ללא כלום ,אלה אם באמת פגע במישהו ,ויש הוכחות ,וגם אז מה עושים ,פותחים תיק עושים נו נו נו וזהו!

פורסם

אצלנו מישהו הדליק אבוקה וישר קפצו עליו הי''סמניקים איזה 5-6 שוטרים ופוצצו אותו עם אלות והוציאו אותו מהמגרש בטח למעצר או משהו

עכשיו אי אפשר לקחת תאבוקה ולכבות אותה בשקט ? לא שהופעל כוח שמסכן תשוטרים או מישהו שם שהיה צריך לכסח תאוהד ולפוצץ עוד כמה בדרך אליו

פורסם

שוטרים עצרו אדם שהפר את החוק וסיכן את הציבור? באמת בושה. :kopfpatsch:

פורסם

בטח שאני לא מצדיק את זה שכפי שאתה מספר "קפצו עליו ופוצצו אותו" ואם אכן הדברים כפי שסיפרת צריך "להיכנס ביסמניקים" ,אך מדוע בדיוק יש להדליק אבוקה במשחק כדור רגל ,האם זה לא סתם התגרות מיותרת ::)

פורסם
  • מחבר

בטח שאני לא מצדיק את זה שכפי שאתה מספר "קפצו עליו ופוצצו אותו" ואם אכן הדברים כפי שסיפרת צריך "להיכנס ביסמניקים" ,אך מדוע בדיוק יש להדליק אבוקה במשחק כדור רגל ,האם זה לא סתם התגרות מיותרת ::)

אחרי הדרבי הראשון העונה(הפועל ניצחה 2-0) היו חגיגות מאחורי שער 5

הגוסטפו החליטו שמאד משעמם להם,ואמרו וואלה למה לא נמלא את אבו כאביר ועל הדרך נפרק אוהדים

עלי אישית קפצו 4 אנשי גוסטפו(יס"מ) חנקו אותי השכיבו אותי וההתחילו לבעוט בי..וגם על הדרך לקחו לי את המנוי

על חבר שלי קפצו בערך 10 יסמ ולקחו את אבא שלו ללילה באבו כאביר ואותו הרחיקו לחצי שנה

למה?סתם כי בא להם

עזוב אחי אני יודע מה הולך במגרשים תאמין לי היס"מ זה בהמות ובמדינה מתוקנת חצי מהם היו יושבים בכלא

אבוקות..אתה יודע מה זה אבוקה?אתה יודע כמה פעמים אנשים ביקשו להדליק אבוקות באזורים סטריליים?אבוקות זה כלום..אם מדליקים את זה כמו שצריך ובאישור המששטרה כמו שקיים באירופה אז לא היה קורה כלום

אבל למה שהמשטרה תאשר משהו?

שוטרים עצרו אדם שהפר את החוק וסיכן את הציבור? באמת בושה. :kopfpatsch:

אחי אם לא ההית שם..ב90% מהמקרים השוטרים מוציאים אנשים שלא קשורים לכלום

פורסם

אלימות בכדורגל זאת רק דוגמא אחת - אלימות שוטרים היא מכה. יש שם אנשים שפשוט לא מקומם שם. כל אחד פה בשכונה שלי, ותיקים, יודעים שיש איזה שוטר-פקח שמכה את אשתו והיא מפחדת להתלונן.

מוזר איך כל פעם שצרייך להפעיל כוח שוטר לא עושה כמעט כלום. אחד השכנים אצלינו כמעט פוצץ את אשתו במכות ואני מתקשרת לזבלים שעה שלמה (התחנה 2 בלוקים מהבית שלי) ורק אחרי שעה ו-20 ד' מהצלצול הראשון ראיתי אורות כחולים מתחת לבית. עברו עוד 20 דקות עד שעלו לבדוק מה קורה - עד אז הפסיכופט ראה שיש משטרה והשתתק ושיחק אותה שהכל בסדר.

פורסם

WTF?! איפה את גרה בהארלם? כמה סיפורים מוזרים יש לך.

את בכלל אישה מוזרה.. (במובן הטוב של המילה?)

פורסם

אלימות בכדורגל זאת רק דוגמא אחת - אלימות שוטרים היא מכה. יש שם אנשים שפשוט לא מקומם שם. כל אחד פה בשכונה שלי, ותיקים, יודעים שיש איזה שוטר-פקח שמכה את אשתו והיא מפחדת להתלונן.

מוזר איך כל פעם שצרייך להפעיל כוח שוטר לא עושה כמעט כלום. אחד השכנים אצלינו כמעט פוצץ את אשתו במכות ואני מתקשרת לזבלים שעה שלמה (התחנה 2 בלוקים מהבית שלי) ורק אחרי שעה ו-20 ד' מהצלצול הראשון ראיתי אורות כחולים מתחת לבית. עברו עוד 20 דקות עד שעלו לבדוק מה קורה - עד אז הפסיכופט ראה שיש משטרה והשתתק ושיחק אותה שהכל בסדר.

האם את יודעת בכמה ארועים מטפלת המשטרה ביום ,את מתארת מקרה שאפילו אם הוא נכון הוא לא מייצג דבר ,"יודעים שיש איזה שוטר פקח שמכה את אישתו" ,זה רק מראה את כמה את מבינה או שוטר או פקח ,פקח עובד מתאם הערייה ,דבר שני מה הקשר בין זה שהוא שוטר או פקח לבין זה שהוא מכה את אישתו ,זה כמו שאני יגיד שיש איזה עובד בנק שמכה את אישתו ,אז מה זה אומר לטענתך : שכל עובדי הבנק מכים את הנשים שלהם ? מה הקשר ??

כמו עוד כמה כאן את מכלילה להכליל זה דבר אסור שמראה על בורות וחוסר יכולת להבין את המצב לאשורו.

להגיד שאת אישה מוזרה אני לא יכול ,בגלל שאני לא מכיר אותך ,אך להגיד שסתם רשמת דברים שמציקים לך מהבטן והכללת ציבור שלם של שוטרים ונתנת לו שם רע אני יכול לומר בפה מלא!

פורסם

תשאל כל אזרח בפ"ת כמעט והם יגידו לך איזה יופי של משטרה יש לנו בעיר... יצא לי להיתקל בשוטרים חביבים אבל בד"כ מה שאני רואה, המצב שונה לגמרי. אני רק שמועת מפה ומשם ששוטרים לא אדיבים ועושים טובה שהם משרתים את האזרח וכמו שכבר תיארו, מפוצצים ילדים מכות בהופעות ובמשחקי כדורגל. אבל למען הרקורד, המשטרה בבוואריה הרבה יותר מפחידה בנושא האלימות - מה כן, היא יעילה ולמעלה מ-90% מהפשעים (כך לפחות נאמר לי) שם נפטרים.

אני באמת חושבת שיש להכניס תקנים חדשים במשטרה ולהעסיק יותר שוטרים ולהפטר מהלא יעילים וכאלו שהוגשו נגדם יותר מדיי תלונות מצד אזרחים על התנהגות אשר לא הולמת את המדים. כנס לאתר בלייזר, יש שם כתבה מצויינת על המשטרה.

פורסם

ברור שצריך לפטר שוטרים שסרחו ,אך בין זה לבין ככה בהינף יד לפתר שוטרים שהוגשה נגדם תלונה ללא בדיקה ,זה מאוד לא אחראי ,התלונות נבדקות ואם אכן הן נכונות מייד לפטר ,גם אני בעד ,היום כל אזרח שני מגיש תלונה נגד שוטר ,אך הדבר אינו מצביע כי התלונה נכונה.

"יש להכניס תקנים חדשים" ,תאמני לי יש חוקים נוקשים וכלפי השוטרים אף מחמירים בגלל מעמדם.

עוד הפעם אני לא מצדיק התנהגות שלא הולמת וכדו.. מה שאני אומר זה שאסור להכליל את כל המשטרה ולשים עליה כתם ככלל ,אני אומר יש לטפל נקודתית וביד קשה.

בל נשכח את העבודה הקשה שהמשטרה עושה ,במיוחד בכל הקשור לביטחון הפנים מול הטרור ,במחסומים וכדו..

אם אנו חפצים בחברה שומרת חוק ,שלוחמת בשחיטות ,אנחנו צריכים לשמור על המשטרה ,ברגע שהיה זילזול וחוסר אמון ופגיעה במשטרה יש סכנה לדמוקרטיה ולכל מרקם החיים בארץ.

עברין (אחד שעובר על החוק) הוא עברין גם עם הוא שוטר ולא רק עם הוא אזרח ,לטפל בעשבים השוטים ולטפח את השאר ,כי בנפשינו הדבר!

פורסם

עבודה קשה? בדיקת תלונות? we are talking about the IL police, are we?

הם עונים לקריאות שעה אחרי שקוראים להם, וזה אחרי כמה דקות טובות של המתנה על הקו. לא מתייחסים לתלונות ברצינות הראוייה. הם מחלקים דוחות בעיקר כשמשעמם להם (אבא שלי קיבל דוח של 250 ש"ח על נסיעה בנטיב שמאלי, בכביש ריק לגמרי, כשרק הוא והניידת על הכביש, וזה לא בגלל שהוא נסע לאט מידי!)

פורסם

אני לא מצדיק שום דבר שהוא לא תקין !

לגבי זה שלוקח למשטרה זמן להגיע ,אני יכול להבין את זה כאשר ממה שידוע לי יש איזה 4-5 ניידות לעיר כמו פ"ת במשמרת ,כאשר יש הרבה הזמנות של אזרחים המשטרה עושה סדר עדיפות מהחמור לפחות ולכן לוקח להם זמן להגיע לכל אזרח ואזרח.

לגבי זה שאביך קבל דו"ח ,תשמע גם בעיניי זה נשמע הזוי לתת על דבר כזה דו"ח ,למרות שזה עבירה ,בהתחשב לכלל העבירות החמורות הקיימות בכבישי ישראל ,תראה כנראה אביך נפל על שוטר יותר מדיי קפדן ,אני חושב שהוא יכול להמיר את הדו"ח לאזהרה ,בתנאי שאין לו דוחות בשנתיים האחרונות ,כך נדמה לי.

לגבי תלונות אתה צריך להבין שהמשטרה בודקת את התלונה בהקשר הפלילי שלה ולא לפי כמה היא מציקה לאזרח וזה לעיתים מתנגש ונראה לא בסדר ,תמיד ניתן לפנות למפקד התחנה ,יש אני חושב משהו שנקרא דלת פתוחה ואם המפקד התחנה אכן יראה כי מדובר בתלונה שראויה לטיפול היא תטופל.

פורסם

תעשה לי טובה... כל ההתנהלות של המשטרה היא על תקן "אמור להיות...".

הייתה כתבה לפני כמה חודשים על שוטר שיש נגדו כמה עשרות תלונות על אלימות, וחוץ מאזהרה לא עשו לו כלום. הכתבה פורסמה אחרי שהוא פוצץ איזה מישהו במכות רק בגלל שהוא נראה לו חשוד. ואחרי שהוא עוד לקח אותו לתחנה שאר השוטרים לא עשו שום דבר כדי לעזור לו (הוא הייה במצב די רע... הייה צריך לאשפז אותו)... וגם אחרי הכתבה העניין הייה ב"בדיקה"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים