עבור לתוכן

מה לדעתכם מדינת ישראל צריכה לעשות ביום אחרי התקיפה?

מה לדעתכם מדינת ישראל צריכה לעשות ביום אחרי התקיפה? 1,144 הצבעות

1. 1. מה לדעתכם מדינת ישראל צריכה לעשות ביום אחרי התקיפה?

• מאמצים דיפלומטיים להחזרת החטוף
      0
    • מאמצים צבאיים להחזרת החטוף
    • החזרת החטוף באמצעים דיפלומטיים והידברות על מנת להגיע לרגיעה
    • החזרת החטוף בכל דרך והכרזה על הרשות הפלסטינאית כגוף טרור ולפעול באמצעים צבאיים נגדה
    • החזרת החטוף ופתיחה בפעולה צבאית נרחבת עד לכניעת העם הפלסטינאי והתנערותו המוחלטת ממשלת החמאס

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מכיוון שלפי דעתי ההתקפה היום על מוצב צה"ל הינה חצייה של קו מצד הפלסטינאים, אני מעוניין לראות מה דעת הציבור (אתם) בנוגע להמשך המדיניות של מדינת ישראל כלפי הרשות הפלסטינאית כמעט יום אחרי המתקפה, כאשר גורלו של החייל החטוף לא ידוע.

אנא הצביעו ביושר, נמקו את בחירתכם והימנעו מלהיגרר לוויכוחים ולא להגיב על הצבעותיהם ונימוקיהם של החברים האחרים

תודה

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חצייה של קו? אתה צוחק? חצייה של הקו הייתה לפני הרבה הרבה שנים- אחרי הפיגוע הראשון. מאז זה הפך כבר לספורט הלאומי שלהם.

אומנם זו פעולה חמורה, אבל בהחלט לא חצייה של קו, ולו רק מהסיבה שלא נשארו קווים לחצות!

בחרתי באפשרות האחרונה. ואני חושב שלא דרושה רק הכנעה של הפלסטינאים והתנערות שלהם מממשלת החמס, אלא סילוק כל גורמי הטרור לאלג'יר או כל מדינה אחרת שתסכים לקבל אותם, פירוז מוחלט של הרצועה, ורק שוטרים יורשו לשאת אקדחים.

פורסם
  • מחבר

הבהרה - חצייה של קו: הכרזה של הזרוע המדינית של החמאס שהפעולה התבצעה באישורה של הנהגת החמאס = הנהגת הראשות הפלסטינאית.

פורסם

ואוו... אז עכשו הם מודים בזה... איזה הבדל...

כאילו עראפת לא אישר פיגועים...

פורסם

מה צריך לעשות? לא לתקוף, לא שווה לבזבז את הכח של צה"ל על זה. עכשיו(בזה הרגע) צריך לנתק להם את החשמל והמים. חכו יום יומיים, קיץ בישראל בלי מים וחשמל, הם מאוד מהר יחזירו כל חטוף שרק נרצה.

פורסם

אגב, אם אני לא טועה, הרשות כבר הוגדרה כגוף טרור, ואם לא אז זה פשוט עצוב...

פורסם

אין אופציה לשמלאנים?

הצבעתי לאחרון.

פורסם

מה צריך לעשות? לא לתקוף, לא שווה לבזבז את הכח של צה"ל על זה. עכשיו(בזה הרגע) צריך לנתק להם את החשמל והמים. חכו יום יומיים, קיץ בישראל בלי מים וחשמל, הם מאוד מהר יחזירו כל חטוף שרק נרצה.

תומך בהצעה

ואם הם ירצו להתקרר יש להם ים

אה נכון המדוזות יעקצו אותם, מסכנים

פורסם
  • מחבר

אין אופציה לשמלאנים?

הצבעתי לאחרון.

הידברות על מנת להגיע לרגיעה זה לא אופציה הפונה לשמאלניים?

פורסם

ממממ....לא.בשבילהם זה לתת להם שטחים בתמורה לשחרור החייל :bash:

פורסם

חצי מטר לא יתנו להם.

צריך "לטפל" בהם עם איזה אפצ'י או F16, ולא עם כח רגלי.

פורסם

אופציה אחרונה,

דבר ראשון לא לתת כלום, אם זה החזרת מחבלים או כל דבר.

רק איומים! אם הם לא מבינים פעולה צבאית של צה"ל, ומשם רק להמשיך ולהמשיך עד שיבינו.

פורסם

מצחיק עד כדי כך שזה עצוב :(

בחרתי באפשרות ה"לפני אחרונה"...

פורסם

למה אין אפשרות הגיונית?

" החזרת החטוף בכל אמצעי דרוש, דפלומטי או צבאי".

מה הקשר לחטיפה של החייל ותקיפה של החמאס, שני מבצעים נפרדים שצריך לבצע בנפרד, למה לעשות סלט (או שאתה מדבר לטווח הארוך ולא באמת ב"יום שאחרי") כי הכי חשוב עכשיו להחזיר את החייל.

וגם לא הבנתי את ההבדלים בין אפשרות 4-5, נראה לי אותו דבר במילים אחרות.

ולמה אין אפשרות מענינת כמו "מחיקת הפלסתינאים מהמפה בהתקפה אחת".

ולדעתי החמאס הרבה מאוד זמן נחשב לגוף טרור (אפילו מבחינת אירופה והאו"ם!)

סליחה על כל התלונות YOT :P

פורסם

ואתה תהייה אחראי על מוות של מאות אלפי אנשים?נו באמת..

פעולה צבאית למען החזרת החטוף ופגיעה בארגוני הטרור,ואם זה יכלול רצח של כמה חפים מפשע אז אני יצר על כך מאד אבל אין ברירה לצערי הרב

חטיפת חייל זה בהחלט חציית גבול אדום,אסור לאבד את יכולת ההתרעה שלנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים