פורסם 2006 ביוני 2519 שנים שלום לכולם!צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד.מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן?האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו?המון תודה!אני מאוד לחוץ!
פורסם 2006 ביוני 2519 שנים חלק מהתיאור מזכיר עבודה במצב Bulb (מצב B, או ליתר דיוק מצב T שלא קיים במצלמה שלך), חלק אחר בתיאור מזכיר לחיצה על כפתור DOF Preview, אבל בסופו של דבר נראה לי שפשוט מדובר בתקלה במצלמה. כדאי שתנמיך ציפיות לגבי התוצאות, ואם אכן יש בעייה אז תשקול תיקון (למרות שבמחירים של היום כבר יותר זול לקנות מצלמה פילם דומה משומשת מאשר לתקן).
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים החשכה ב עינית דומה למקרה שראיתי שנפתר באמצעות הוצאת הרבה חול מהביונט והמתריס
פורסם 2006 ביוני 2919 שנים מחבר תודה צלם אמ ר לי שהמצלמה מקצרת והחיא פוגעת בסוללות. כאשר הוא החליף סוללות עבד טוב כמה תמונות לאחר מכן שוב קצר. אוליי התחממות של הסוללות.יש פיתרון?שווה להשקיע על מצלמה כזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.