עבור לתוכן

המלצה למאורר 80 מ"מ שקט ואיכותי

Featured Replies

פורסם

שאמור להתלבש על SLK-800 עבור מעבד פנטיום 3 866 מה"צ

אני לא מחפש את הכי שקט אלא מאורר איכותי שלא ימות לי אחרי חודש כמו המאורר המעפן הקיים (המחשב עובד 16 שעות ביממה!!)

אני מחפש מאורר שיחייה הרבה זמן יעמוד בעומס יתן קירור טוב אבל לא יפיל את החרסינה במטבח ;)

צריך את המלצתכם!

פורסם

חשבתי לעצמי, שאולי מאווררים שאמורים לאוורר את המארז יכולים להתלבש על הקליפס, לכן אני ממליץ לך על Generic Case Fan שעולה בסביבות ה30 שקל.

פורסם

רק 16 שעות ביממה ?

יש לי בבית 3 מחשבים שרצים בערך 24 שעות ביממה (פשוט מכבים את המסך, ואחד מהם בכלל שרת בלי מסך).

המאווררים שורדים בלי בעיה..

נב. מי המגפר שקונה SLK800 לפנטיום 3 ?!?%!?@^?&?@!

פורסם

SLK800 דורש מאוורר חזק כדי לספק קירור טוב.

זאת מכיוון שהוא עשוי כולו מנחושת שלא נפטרת מחום באותה יעלות כמו אלומיניום.

לכן היטסינק יעיל יותר יהיה ה-AX7.

למרות שזה גם הגזמה לדעתי לפנטיום 3..

תיקח Thermaltake Volcano7+..

פורסם

חשבתי לעצמי, שאולי מאווררים שאמורים לאוורר את המארז יכולים להתלבש על הקליפס, לכן אני ממליץ לך על Generic Case Fan שעולה בסביבות ה30 שקל.

מאוררים כאלה בדרך כלל לא משתמשים במיסב כדורי, לכן יש סכנה שהם לא יחזיקו מעמד זמן רב כל כך... כל מאורר בעל מיסב כדורי יהיה טוב, ואתה יכול בהחלט לנסות את המאוררים של אנרמקס בהם גם תוכל לשלוט על רמת הרעש והכוח שלהם... וכמו שאחרים אמרו כאן, SLK800 עלול להיות חזק מדיי למעבד שלך, AX7 יעשה עבודה דומה ויעלה הרבה פחות... וולקנו 7 ? אני לא הייתי ממליץ עליו אם הוא תכנן מההתחלה על SLK800...

פורסם

אין כזה דבר טוב מדי בנושא הזה.

מה כן, ה SLK800 ידרוש מאוורר חזק וסתם יווצר לך הרבה רעש.

AX7 תוכל לקחת עם מאוורר שקט, יהיה אחלה, אבל חבל סתם לבזבז הרבה כסף על מאוורר פנטיום 3 שגם כך לא יוצר יותר מדי חום.

וולקנו 7+ יהיה חביב, הוא גם עולה איזה 130 שקל היום, והוא יתן ביצועים מעבר לדרוש עבור מעבד פנטיום 3, ועל LOW הוא גם יחס' שקט.

לדעתי הוא יהיה הבחירה הטובה ביותר כרגע עבורך.

פורסם

מאוררים כאלה בדרך כלל לא משתמשים במיסב כדורי, לכן יש סכנה שהם לא יחזיקו מעמד זמן רב כל כך... כל מאורר בעל מיסב כדורי יהיה טוב, ואתה יכול בהחלט לנסות את המאוררים של אנרמקס בהם גם תוכל לשלוט על רמת הרעש והכוח שלהם... וכמו שאחרים אמרו כאן, SLK800 עלול להיות חזק מדיי למעבד שלך, AX7 יעשה עבודה דומה ויעלה הרבה פחות... וולקנו 7 ? אני לא הייתי ממליץ עליו אם הוא תכנן מההתחלה על SLK800...

איך אני יודע אם במאוור יש מיסב כדורי???
פורסם
  • מחבר

איך אני יודע אם במאוור יש מיסב כדורי???

אכן קובי קלע בול! אני צריך גם פתרון קירור יעיל וגם מאורר שקט שלא ימות לי אחרי יומיים אז כנראה אני צריך מאורר בעל מיסב כדורי כי מתו לי כבר 2 מאוררים :'( ואני עכשיו עובד עם קירור פאסיבי למעבד !

אז מה ? נלך על אנורמקס ועל AX7 ? מה העלות אם יורשה ? ::)

פורסם

AX7 יחד עם Vantec Stealth, שילוב מנצח.

פורסם

נמק

פורסם

מאוורר שקט ביותר (אבל חלש), בעל מיסב כדורי שלא יתפגר לך תוך כמה ימים,

עם אחד מההיטסינקים הכי טובים שיש - שעשוי גם מאלומיניום שכמו שכתבו לך למעלה - נפתר מחום טוב יותר מנחושת.

תתחדש

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני צריך 2 טובות:

1. מה המחיר של ההיטסינק פלוס המאורר

2. אם יש מאורר טוב יותר וחזק יותר אבל לא רועש מידיי אני אקבל המלצות בברכה כי אני כן רוצה מאורר חזק אבל אני שונא גם רעש חזק מידיי

פורסם

ביחס מחיר/ביצועים לדעתי לא תשיג יותר מהוולקנו 7+ שאפשר לקנות בחנות ב 130 שקל...

פורסם

vantec stealth זה גועל... מאוורר שגם לא עושה הרבה רעש וגם לא הרבה אוויר...

בתחום המאוורר הייתי אומר שתיקח את האנרמקס או האנטק 80 מ"מ... מעולים!

גם הtt לא רע בכלל

פורסם
  • מחבר

אז ני מבין שעל AX7 מתלבש מאורר 80 מ"מ ? וכן אני גם חשבתי על אנורמקס למרות שאני לא יודע כמה רעש הם עושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים