עבור לתוכן

Conroe

Featured Replies

פורסם
נו אז מה שהמחיר נפל?בסוף החודש יוצא הקורנו שגם זול יותר וגם טוב פי כמה אז זה סתם גימיק שיווקי ולא יותר.

בכלל לא משתלם.

אני שונא להגרר לויכוחים האלה... נחכה ונראה. נביאי שקר לא חסרים (לא אומר שאתה משקר, פשוט אתה מדבר באוויר)

כמו שאמרתי, מה שיהיה יותר טוב ויותר משתלם אני יקח. בטח שלא אסתמך על "קדם" בנצ'ים

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו אז מה שהמחיר נפל?בסוף החודש יוצא הקורנו שגם זול יותר וגם טוב פי כמה אז זה סתם גימיק שיווקי ולא יותר.

בכלל לא משתלם.

שוב פעם הסיבה מאחורי AM2 היא שמחירי ה DDR2 ימשיכו לצנוח ומחירי ה DDR ימשיכו לעלות.

המעבר לזכרון חדש הוא הכרחי והוא בכלל מוכתב ל- AMD ולא על ידי AMD.

כך שגימיק שיווקי זה לא.

פרט לכך שבעתיד הלא רחוק כ"כ באמת יצטרכו את הרוחב פס של ה DDR2.

פורסם

דברתי על זה שהורידו למעבד הזה אתה המחיר לא שהסוקט הזה לא נחוץ.

אני שונא להגרר לויכוחים האלה... נחכה ונראה. נביאי שקר לא חסרים (לא אומר שאתה משקר, פשוט אתה מדבר באוויר)

כמו שאמרתי, מה שיהיה יותר טוב ויותר משתלם אני יקח. בטח שלא אסתמך על "קדם" בנצ'ים

מה שבטוח שרוב הסיכויים הוא הולך לעמוד בציפיות ;)

פורסם

יש לי כרגע 2GB של ddr400. אני צריך סיבה טובה מספיק לפני שאני מעביר אותם לאחותי :kopfpatsch: וקונה 2GB DDR II

אז כמו שאמרתי, אם לא ה-R-HT ל-AM2 או ביצועים של core 2 duo שיאכלו את אילו של x2 4600 939 באותו מחיר +- 300$ אני חושב שהצעד הטוב ביותר בשבילי יהיה להשאר עם 939 ולשים לו x2 4600

(וזה בלי לקחת בחשבון את העובדה ש-939 כבר בדוק ומעודכן מכל הכיוונים, כאשר ה-AM2 ו-Conroe באים בגרסותיהן הראשונות, שמן הסתם יהיו איתם בעיות בהתחלה)

פורסם

כמו שאני יודע יהיה את הE6600 בטווח המחירים הזה ולערכתי ועל פי כל המידע שיש עד עכשיו הוא אמור להיות הרבה הרבה יותר טוב מX2 4600 אבל כמון כדי שתיהיה בטוח ב100% חכה ;)

כמו שבטח אתה יודע לE6600 אמור להיות פונטציאל OC ענק שאתה צריך לקחת בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים