עבור לתוכן

Conroe

Featured Replies

פורסם

כנראה , אבל זה יהייה לא משתלם בכלל חד ליבה כי כל העולם כבר עובר לליבות תאומות , שיתנו ביצועים הרבה יותר טובים (פי 1.99 בערך) וגם ייהנו מתמיכה של משחקים , שזה מה שאתה רוצה לא?

לעעע זה מחשב רק לקאנטר לאיי סי

מה איפה ראיתה 26$ ?

אני רואה בטבלה 99..

138

112-

-----

26

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

112$ זה המחיר אחרי ההורדה לא ההורדה עצמה ..

במחירה מיוחדת הוא יעלה 99 כמו שאני אמרתי.

אחי תהיה ראלי.. 26$ זה בערך 180 שקל בארץ...

אתה באמת חושב שימכרו מעבד במחיר כזה ? לא שווה להם..

פורסם

נו ככה Terjen ואמרתי שזה לא יכול להיות

טוב לא משנה תודה

פורסם

אם אתה מיתכוון לשאלה על ה3800 ..

הוא כניראה היתבלבל או לא ראה את ה X2 שרשמתה כי הוא היתיחס למחיר של החד ליבה (139) .

ה X2 יעלה 170$.

מה גם שהמחירים של ה חדי ליבה כבר מעודכנים.. וכמו שאתה יכול ליראות הוא זול אבל לא עולה 200 שקל ..

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14256&PHPSESSID=d2aa46853ac371e34d518689f33baa5f

פורסם

לקאנטר סטרייק אתה לא צריך מחשב למשחקים , ל1.6 אתה צריך מחשב משרדי אולי , לcz אתה צריך אולי מחשב ישן למשחקים (לאחד מלפניי שנתיים , כמו שלי!) ורק לsource אתה צריך משהו טוב , וגם זה לא "הכי" טוב

פורסם

זה AM2 חבר שלי צריך 939

פורסם

רק נתתי דוגמה לזה שהמחירים כבר ירדו..

פורסם

סבבה , אני מקווה שAMD לא ייתפסו תחת שוב כמו בשנה האחרונה וישאירו את המחירים נמוכים :silly:

פורסם

שמתם לב שה-x2 3800 (939 עולה היום 1490 ש"ח ב-KSP ?? :yelclap:

פורסם

שמתם לב שה-x2 3800 (939 עולה היום 1490 ש"ח ב-KSP ?? :yelclap:

:eek2:

הבחור צודק - 1490!!! מה נסגר עם חנויות פה? מחליטות ליישר קו עם המחירים בחו"ל??

עוד לא יהיה לי סיבה לפתוח ת'רדים ולהתלונן על מחירי חלקי מחשב בארץ!

רגע , אבל זה 939 זה לא עוזר לי בעצם , סוקט גוסס :-\

פורסם

וזה מחיר למזומן בלבד (ככה שאם אתם מתכוונים לשלם באשראי, זה יעלה לכם עוד 4.5%, כלומר 1557. אבל עדיין מחיר טוב :D

פורסם

מה זה אומר "939 סוקט גוסס" ? למי שיש כבר 939 לא כדאי בכלל לעבור ל-AM2. אם אני לא ישקיע סכומים מטורפים על AM2 אני יקבל ביצועים פחותים מה-939 שיש לי עכשיו.

מי שקונה מחשב חדש כבר יכול לחשוב על AM2. אני אישית לא רואה שום ייתרון מלבד אופציה לשדרג עתידי. תכלס, אם אני שם עכשיו כפול ליבה 4600 נגיד, אתה לא חושב שהוא יחזיק מעמד עוד מספיק זמן?

לעומת זאת, אם אכן AMD יכריזו על Reverse-HT עוד החודש (כמצופה) אני עובר ל-AM2 בלי לחשוב פעמיים. אני בכל מקרה החלטתי להמתין ל-24/7 להורדת המחירים ולקנות כפול ליבה חזק (כשדרוג ל-939 שלי נכון לעכשיו)

פורסם

הייתי ממליץ לך כן לחשוב פעמיים כי מתגברות השמועות לגבי אותו קו מצד אינטל

פורסם

אהה.. נכון, לא שללתי. מה שיותר משתלם אני יקנה :)

או אינטל או AMD - מי שיוציא R-HT ראשון ויוכיח את עצמו מבחינה כספית מול ביצועים - אותו אני יקח (בהנחה שזה אכן יקרה עוד החודש, אחרת... 939 לנצח ;D )

פורסם

נו אז מה שהמחיר נפל?בסוף החודש יוצא הקורנו שגם זול יותר וגם טוב פי כמה אז זה סתם גימיק שיווקי ולא יותר.

בכלל לא משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים