פורסם 2006 ביוני 3019 שנים וואוו!!!! מדהים בן אדם יצא לך כ"כ נקי וחלק, שיחקת אותה בגדול, ח"ח רציני על ההשקעה!!!
פורסם 2006 ביולי 319 שנים מחבר תודה תודה ושוב תודה לכל המגיבים מחר אני חותך חלק קטן מהחלק האחורי של המארז,על מנת להכניס שני מאווררי 80 מ"מ במקום אחד וכבר התחלתי : הערות,הארות והצעות נוספות ייתקבלו בברכה
פורסם 2006 ביולי 319 שנים 80mm ? חשבתי שאתה כבר ילד גדול ויכול לשחק בצעצועים הכבדים יותר, ראה מאווררי 120
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מחבר יש לי פה עודף של 80 מ"מ..ואין לי עודף של 120...ככה שאני מעדיף לנצל את ה-80 מ"מ..וחוצמזה,אני חושב שאם אני אשים מאוורר 120 מ"מ בחלק האחורי של המארז,הדלת תצליח להסגר :\.
פורסם 2006 ביולי 419 שנים אסף, כל הכבוד =] אחלה עבודה אתה עושה.שאלה קנית כבר דרמל ? ? ? ? ? ? ?ובהצלחהההההההה =]
פורסם 2006 ביולי 419 שנים מי צריך דרמל ? ;Dצודק, קניתי אותו ולא השתמשתי.....................והפרוייקט כמו שאמרתי, נהדר........!!!!!!!!!מצפים לעדכונים
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר ערב טוב...והנה עוד מוד מבית היוצר שלי ... הנה 14 תמונות : ותעשו טובה,תגיבו,זה לוקח בדיוק חצי דקה. תודה.
פורסם 2006 ביולי 519 שנים אין ספק שזה יעיל, גם 2 מאווררים, גם גרילים שלא גורמים לרעש מיוחד..הייתי ממליץ לך לצבוע גם את החלק האחורי, למראה כללי מושלםותהפוך את המאווררים, ששניהם יוציאו אווירכעיקרון, מה עוד מתוכנן לפרוייקט?
פורסם 2006 ביולי 519 שנים מחבר אלי, שני המאווררים מוציאים אויר ומה מתוכנן ? פאנל קדמי,לוגו של HWZONE , ומסך LCD מקדימה
פורסם 2006 ביולי 519 שנים יפה =] אחלה עבודה עשית.נראת טוב, המאווררים מוצאים אוויר או מכניסים ?ואיזה מסך LCD מקדימה ? ובהצלחה אח =]
פורסם 2006 ביולי 519 שנים סחטיין יצא בן זונה צבע כמו שאמרו אין מה לעשות ידי הפלא + מיספריי הפלא של אסף = דרמל עם יד יציבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.