עבור לתוכן

Acrilyc Black Case - עדכון בעמוד3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

ועוד פרוייקט על מארז :) [אני מחליף מארזים בקצב.. :-X )

הפעם,הפרוייקט ייעשה על מארז של אייבורי..בנתיים היום הייתי באייס,חיפשתי דרמל,כמובן שלא מצאתי..אבל מצאתי ראשי שיוף של דרמל...5 ראשים עלו לי 20 שקלים. כרגע אני מחפש לעשות משהו בנוגע לדלת השנייה,אם יש הצעות כתבו אותן בבקשה. לבנתיים, הפרספקס הוזמן ויגיע היום או מחר,ואום יש לכם הצעות לצורה בשביל הגג (תשתדלו משהו לא מסובך,כי אני עובד עם מספרי פח :-\ ).

התחלת הפרוייקט התבצעה בכך שחתכתי את הדלת ב"שבלונה" שכבר היתה עליה..תמונות של מה שנעשה היום..:

FreeUploads-72484970.jpg

FreeUploads-66861795.jpg

FreeUploads-28351355.jpg

FreeUploads-14929679.jpg

הערות,הצעות ושאר ירקות נא לכתוב פה. תודה.

• תגובות 34
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. בהצלחה בפרוייקט

ב.מקווה שתשיג את הדרמל המיוחל, שמונע ממך רבות ;)

ג. חיתוך נחמד, צורה פשוטה ויפה (לדעתי- הצורה האידיאלית לצד שמאל - רק כך רואים את תוכן המחשב, ועד כמה השקיעו בתוכו, צד ימין - הוא בשביל הצורות המסובכות..)

ד. בקשר לדלת השניה - תמצא נושא למארז,(אני עדיין מחפש לך גולגלות ;) ) ולפיו , תעשה שבלונה , ותצייר \תחתוך את הדלת הימנית, כמו כן, תעשה את אותו הדבר לגג (אותו נושא)

ה. אפשר קצת לגוון, ולשלב אלמנטים חיצוניים על המארז, חלקי פח חתוכים, ברגים יפים, תלוי איזה "לוק" אתה אוהב ..

תגיד מה אתה מחפש - אנחנו כאן כדי לעזור לך למצוא ;)

בהצלחה :)

פורסם

חיתוך יפה אפילו יפה מאוד יחסית למספרי פח, כשאתה מומצא דרמל תעדכן אותי גם אני זקוק לזה נואשות!!

פרויקט נראה חמוד, בהצלחה בהמשך,

אבי

פורסם

פשוט לכו להום סנטר מה הבעיה לקנות דרמל

ובקשר לדלת השניה פשוט תוריד שבלונה ותרסס

פורסם

חיתוך ממש מוצלח ובכלל עשית אותו עם מספרי פח אז כל הכבוד =]

אז אסף שיהיה בהצלחה =]

ואני ממליץ לך לקנות דרמל בהום סנטר בגלל שיש להם שם מבצעים כל שבוע על דרמל אחר...

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן :

התמונה הבאה ממחישה 3שכבות פריימר,שיוף,ועוד שתי שכבות נוספות...

FreeUploads-96786226.jpg

גם התווסף גומי מסביב לחיתוך... מה דעתכם ? :)

פורסם

יפה יפה, אני רואה התקדמות ;)

אהבתי את האלתור עם הצינור..

מה הלאה?

פורסם
  • מחבר

סוף סוף מישהו מגיב!! :)

אממ,הדלת השנייה נחתכה באותה צורה..ומחר נשייף אותה...ונעשה פריימר 3 שכבות..ליטוש ואח"כ עוד שתי שכבות...ובסוף צבע :)

פורסם

אסף יא שמן, למה לשבור תראש עם מספרי פח, קנה דרמל כבר ותגמור את העבודה בשניות =]

ובהצלחה =] =] = ]

פורסם
  • מחבר

כי יש לי דברים אחרים על הראש להשקיע בהם את הכסף? :P

והעבודה כמעט נגמרה...רק הגג וזהו :)

פורסם
  • מחבר

עדכון :)

FreeUploads-20966803.jpg

FreeUploads-41961149.jpg

FreeUploads-77208295.jpg

FreeUploads-32296077.jpg

FreeUploads-14067747.jpg

FreeUploads-22012491.jpg

תגובות...:)

פורסם

קבל ח"ח רציני,

כל הכבוד על העבודה, תכנון טוב, פשוט ויפה בטירוף, לא עמוס שטויות ולא עם יותר מידי דברים מיותרים, ביצוע יפה, אין הרבה מה להוסיף מעבר לזה, באמת כל הכבוד

הייתי שמח לראות עוד קלוז אפים על החיתוך, כי בתמונות לא ממש אפשר לראות את רמת הגימור, אבל ממה שרואים זה נראה טוב

הפאנל זה אחד הדברים החשובים שיכולים להוסיף\לפגוע בפרויקט, מקווה שתעשה אותו תואם לשאר המארז, באותם גוונים ועם קווים נקיים בלי יותר מידי שטויות, קח את זה באיזי תשקיע עליו כמה זמן שתצטרך חבל למהר ולהרוס את הסוף

אחרי הצביעה בשחור, שמת שכבה של לקה או שהסתפקת ב"הגנה" של הפרספקט ?

זהו סך הכל באמת הרשמת אותי, אני מכיר כמעט כל פרויקט ופרויקט שעשית (מאז ה"וולקנו הום מייד"), ורואים שהשתפרת בצורה מטורפת גם מבחינת תכנון וגם מבחינת ביצוע

סחטיש D:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה רועי :)

החיתוך כוסה בגומי ,והמארז עבר 3 צביעות פריימר,שיוף ועוד 2 שכבות :)

אני עדיין חושב על פאנל קדמי..והזגג כנראה שכח להוסיף לי את החתיכה החסרה...לא נורא :)

בכל מקרה,הבאת אחלה של תגובה...ואחרי הצביעה בשחור,לא שמתי פרספקס בלבד.:)

פורסם

אגב, אתה פשוט חייב לעשות משהו עם הספק כוח והסידירום.

הכי טוב יהיה לעשות להם חלון, אם חבל לך על האחריות אתה יכול לקמבן איזה הדבקה של שכבה\קרטון\פרספקס\כל מה שתרצה, בצבע נורמלי (האפור סטוק הזה מצמרר לפי דעתי).

פורסם

וואוו!!!! מדהים בן אדם יצא לך כ"כ נקי וחלק, שיחקת אותה בגדול, ח"ח רציני על ההשקעה!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים