עבור לתוכן

מעבדי AM2 - האם יש מסקנות

Featured Replies

פורסם

חבריה שלום

:hi:

מעבדי AMD AM2 יצאו החודש

האם כבר יש מבחנים ותגובות למהלך הזה

או שהמסקנה שלא היה התקדמות

אשמח לקבל כאן תגובות

וגם מפרט ממולץ

בברכה :xyxthumbs::kopfpatsch:

• תגובות 36
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין התקדמות, הם דומים מאוד ל939, לפעמים יותר לפעמים פחות. בכל אתר שמכבד את עצמו יש באנצ'ים (רמיזה כבדה לגבי HW אהם אהם :lol:)

פורסם

אתרים שיש להם כוח אדם מוגבל (רמיזה כבדה ל-HWZone) לא יבזבזו שבוע במקרה הטוב על פלטפורמה שלא עושה הרבה

פשוט אין טעם לבזבז את הזמן המוגבל של האנשים (שמספרם מוגבל מאוד)

פורסם

כמובן שזה היה ציני ליאור, אין על HWZ ;)

פורסם
  • מחבר

:bash:

הציניות בסופו של דבר תאכל אותכם

חבל"ז על הזילזול

למישהו אחר היו מוצאים כרטיס אדום

תשומת הלב :xyxthumbs:

פורסם

חס וחלילה, לא מזלזל בHWZ, אתר מקצועי ביותר, תאמין לי שלא חסרה לי סקירה על AM2, בגלל הסיבה שהם לא נותנים כלום חוץ מתושבת למעבד על הלוח וחיבורים שונים לזיכרוונת.

פורסם
  • מחבר

???

אני לא חושב כך חברה לא משקיעה משאבים רק לתושבת

במידה ויש אי עמידה במטרה אז הם לא מוצאים לפועל

זה פוגע בתדמית שלהם מול אינטל

יש נושא של הזכרונות ומהירות השעון וארכיקטטורה של המבנה של המעבד

לכן חשוב כאן הת'ראד וחבל"ז שאין עוד חברים נותנים מידע שנאסף במרחבי האינטרנט

לדעתי יש יותר ממה שנראה על היכולת של AM2

וחבל שכך ההתייחסויות של יודעי ומבני דבר

:kopfpatsch::sleep:

פורסם

נכון לרגע כתיבת ההודעה, יכולות הAM2 שוות ערך ל939 עם שינויים קטנים (DDR2 וכו'). כלומר, לקחו אטלון 939, החליפו לו בקר זיכרון, והדביקו אותו על פלסטיק (או מאיזה חומר שהמשטח הזה לא יהיה) עם רגל אחת יותר.

בעתיד - כמעט בטוח יהיה שיפור (אף פעם לא להיות בטוח ב100% בנושאים האלה)! וזאת מכיוון שAMD מתכוונת לשחרר את הטכנולוגיות העתידיות שלה - לתושבת זו.

פורסם

:bash:

הציניות בסופו של דבר תאכל אותכם

חבל"ז על הזילזול

למישהו אחר היו מוצאים כרטיס אדום

תשומת הלב :xyxthumbs:

מה הקשר? סה"כ אמר מה הוא חושב.

AM2 כנראה שבאמת אין בשורה חדשה ומשמעותית אלא שידרוג יחסית מינורי לעומת הקודם

גם ככה כולם מחכים לחדש של אינטל, את הסיבוב הזה בקרב כנראה AMD הפסידו-וטוב שכך, פעם הבאה הם לא ירשו לעצמם להרדם.

פורסם

זה יותר השקעה לטווח ארוך מאשר רווח בביצועים...

פורסם

שום השקעה שמשקעה בינתיים אין שום יתרון לAM2 ועד לשינוי הארכיטקטורה ל65 נאנו' אצל AMD

אינטל כבר תוציא את קנטספילד או תעבור ל45 נאנו , אבל כמובן שיש לAMD עוד דברים כמו ה K8L

וה 4X4 שנראים מבטיחים , לפחות ה K8L ה4X4 לא נראה לי יתפוס - יקר מדי 2 מעבדים על לוח אחד

נשמע על פניו כבזבוז אדיר , במיוחד שיש קונרו.

פורסם

ה4x4 מיועד בעיקר לגיימרים והאוברקלוקרים הכבדים , שוק קטן מאוד , לשווקים אחרים המחיר של כל העסק לא ייהיה שווה , חוץ מזה אדם שקונה מערכת 4x4 חייב לקנות גם crossfire או sli או אפילו quad sli (רביעייה של כרטיסיי מסך על לוח אחד ) , כדיי לא ליצור סתימות וצווארי בקבוק , שימנעו מהמערך לנצל את כל הכוח שלו , ותאמינו לי , יש בעולם מעט מאוד ילדים ובניי נוער שההורים שלהם כל כך עשירים שהם יכולים להרשות לעצמם כזאת מערכת !

פורסם

שום השקעה שמשקעה בינתיים אין שום יתרון לAM2 ועד לשינוי הארכיטקטורה ל65 נאנו' אצל AMD

אינטל כבר תוציא את קנטספילד או תעבור ל45 נאנו , אבל כמובן שיש לAMD עוד דברים כמו ה K8L

וה 4X4 שנראים מבטיחים , לפחות ה K8L ה4X4 לא נראה לי יתפוס - יקר מדי 2 מעבדים על לוח אחד

נשמע על פניו כבזבוז אדיר , במיוחד שיש קונרו.

דווקא זה כן השקעה. מי שקונה היום לוח עם סוקט 939 לא יוכל לשדרג למעבד בטכנולוגיה חדשה.

מי שקונה לוח AM2, רוב הסיכויים שיוכל אפילו לשדרג ל-K8L עם עדכון ביוס פשוט.

אנשים לא קולטים ש-AM2 זאת תושבת, וקונרו זאת ליבה. ה-REV F הם באמת רק החלפת בקר זכרון, שיפור בצריכת חשמל... אבל מה שכן גודל הליבה גדל ב-20%, אז עדיין לא ידוע מה לוקח כ"כ הרבה מקום.

פורסם

חבל , גודל הליבה משפיע על יציבות הליבה באוברקלוק , ככל שהיא יותר קטנה , ככה היא פולטת פחות חום , צריך קרור יותר קטן , אפשר לדחוס יותר מעבדים , צורכת פחות מתח , וכו'...

פורסם

בגלל זה AMD מפסיקים לייצר את המעבדים עם 2X1MB cache.

המעבד גדול מדי, ולא רווחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים