פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר עדכון היה לי היום יום מחורבן בכל אופן, חיפשתי כמה בעלי מלאכה שיש בידם מסור גרונג, שיסכימו לחתוך לי את הפרופילים אחד לא הסכים השני (איפה שקניתי את הפרופיל) היה סגור - כמו מקומות רבים טובים אחרים השלישי (הבן אדם שאני קונה ממנו את המקדחים\כרסומים ) במחרטה, מחזיק כזה מסור במקום הבעיה שהוא היה "נעול" על זווית מסויימת ולא היה ניתן לשחק איתה הבן אדם הזה, בעל לב זהב, לא "תקע" לי את כל היום, הלך ושלף לי מסור כזה , קטן יותר (אך עדיין מפלצתי בכל קנה מידה) כלי מדוייק , כלי משחית והשאיל לי אותו קצת מפחיד לעבוד עם הכלי הזה, כל כך הרבה כוח בכל אופן- כמו שאמרתי, סיימתי עם החלק הכי קשה, לחתוך את הפרופילים, כל שנשאר הוא לקדוח אותם (במודרייה, על המקדחת עמוד) לחבר בעזרת זוויות וזהו יש לנו שלד השאר כבר שטויות.., העיקר שיש שלד, ויש איפה לקבע את הקירור מים הנה כמה תמונות מצטער על איכות התמונות הירודה - אני מותש מהיומיים האחרונים שעברו עלי תודות - לKETCHUP : על הטיפים לעבודה עם כלי כזה חברי שעזר לי בחלק מהתהליך (והתרוצץ איתי ברחבי העיר) , והשאיל את הקליבה הענקית כמו שאתם ראיתם (זוכרים את הפרוייקט על האופנוע? זה הוא ) זהו להיום - מקווה שמחר (למרות שאני עובד) אמצא קצת זמן לעשות עוד כמה דברים..
פורסם 2006 באוקטובר 1119 שנים מחבר אורך ורוחב - זהים למידות הTT20X50 CMהגובה הנבחר הוא 20 CM, מעבר לזה, העסק יראה ריק מידי , וגם אין טעם לגובה המיותר הזה
פורסם 2006 באוקטובר 1219 שנים מחבר השגתי היום כמה כרסמים , לכרסומת שלי (שתורכב על המקדחת עמוד ביום ראשון, די מבאס שכולם סגורים בחול המועד, עד שיש לי חופש ) בכל אופן נזכרתי שיש לי בבית שקען (מקדח עם עוד "חלק" שמתחבר עליו, ויותר עוד חור \"בית" לראש הבורג כך, שפני המשטח יהיו חלקים לחלוטין, ללא ברגים בולטים ראשי הברגים שלי הם בצורת קונוס (נקנו ע"פ צורת השקען) כמה כמה תמונות של הכרסומים\מקדח ועוד כל מיני שטויות ששוכבים לי בבית (מברז, סוגי ברגים, וכו') כרסם 2 התחלות כרסם 4 התחלות השקען: וסוג הבורג המתאים לו ברגי 4 MM (שקועים +ראש אלן), ביניהם מברז 4 MM, ובצד שמאל ברגי M8, שבעזרתם אני אחבר את הכרסומת למקדחה..
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים זה סתם תוקע הכמות התמונות ששמת שם תמונה 1 לכולם וזהו . אם יש לך יצר צילום יש פה פורום צילום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.