עבור לתוכן

ריאקטיב לXP?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו?

תודה.

פורסם

כל ההתקנות התבצעו על אותו מחשב? אם כן אז זה באמת לא בסדר,

תתקשר לתמיכה של מיקרוסופט , אין מישהו יותר מוסמך לענות לך על זה מהם

פורסם
  • מחבר

ואם זה לא הותקן על אותו מחשב? יש לי כמה מחשבים בבית... שניסיתי להתקין אצל שכן שלי עם הדיסק הוא לא נתן לי להפעיל את הווינדוס בגלל ההגבלה..עכשיו אני מפחד לפרמט את המחשב שלי כי אני לא יודע אם הוא ייתן לי לבצע הפעלת ווינדוס

פורסם

אתה לא יכול להתקין (מבחינה חוקית) את אותו עותק של ווינדוס על יותר ממחשב אחד, שילמת על הרישיון , לא על התוכנה , והרישיון הוא רישיון

למערכת אחת, בדיוק בגלל דברים כמו "התקנתי לשכן שלי את הווינדוס שלי" יש את הקטע של האקטיבציה, שכן שלך אמור לקנות עותק משלו, ואתה אמור לקנות עותק נפרד לכל מחשב שיש לך בבית, ככה זה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל נגיד שהתקנתי על כמה מחשבים, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב שלי הוא ייתן לי לבצע אקטיבציה או שהוא ינעל? יענו נגיד יש 4 מחשבים ועל כולם הותקן מאותו דיסק סתם דוגמא, אז האם במחשב החמישי הוא לא ייתן לי לבצע אקטיבציה ורק ברביעייה האלה שכבר הותקן עליהם הוא ייתן לי?

פורסם

האמת שזה תלוי בסוג הרשיון, יש גם רשיונות לכמה מערכות, אני לא יודע איזה יש לך, בכל מקרה אין פתרון חוקי לבעיה שלך, או שתפנה לתמיכה של מיקרוסופט (ואל תזכיר את השכן שלך ::)) או שתפנה לאפיקים אחרים, שכאלו לא חסר ברשת, פשוט לא בפורום הזה ...

פורסם

אם יש לך רשיון אחד, הוא מספיק להתקנה על מחשב אחד וזהו. זה לא מסובך ולא קשה להבנה.

אם נניח לרגע שלא עשית מסע התקנות ברחבי השכונה והבעיה היא באמת רק על מחשב אחד שהתקנת עליו כמה פעמים או שהחלפת כמה מחשבים מאז שקנית את הרשיון, אתה יכול להתקשר למיקרוסופט (למחלקה שמטפלת בהפעלת תוכנה בטלפון), להסביר את המצב והם אמורים לתת לך קוד להפעלה.

אני מבקש לא לדרדר את הדיון הזה ל-warez וכו'.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם יש לך רשיון אחד, הוא מספיק להתקנה על מחשב אחד וזהו. זה לא מסובך ולא קשה להבנה.

אם נניח לרגע שלא עשית מסע התקנות ברחבי השכונה והבעיה היא באמת רק על מחשב אחד שהתקנת עליו כמה פעמים או שהחלפת כמה מחשבים מאז שקנית את הרשיון, אתה יכול להתקשר למיקרוסופט (למחלקה שמטפלת בהפעלת תוכנה בטלפון), להסביר את המצב והם אמורים לתת לך קוד להפעלה.

אני מבקש לא לדרדר את הדיון הזה ל-warez וכו'.

מה הכוונה "שהחלפת כמה מחשבים מאז שקנית את הרשיון" האם אתה אומר שאפשר להחליף מחשב,להסיר מהישן את הווינדוז ולהתקין אותה על החדש

ואז לא צפויה להיות בעיה באקטיביזציה ?

פורסם

^^^^^^^

תגיד לי אתה בסדר? אתה שם לב ממתי הדיון הזה? מה התאריך היום? יפה.

תעבור בבקשה שוב על חוקי הפורום. לא נראה לי שהפנמת אותם.

יש לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש. בשלישית אתה תושתק\תורחק.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים