עבור לתוכן

בעיה בטמפ' ה-(cpu)המעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה של ריסטים במחשב ומסכים כחולים מכול המדריכים והעזרה שקיבלתי יש שני אפשרויות לריסטים אחת מהם זה הטמפרטורה של המעבד שלי היא בלתי נסבלת רק לגלוש באינטרנט הטמפרטורה בין 52-56 וזה רק גלישה הינה הפרטים שאני הבאתי מהתוכנה על המחשב אני לא מבין כולכך במחשבים מבין אבל לא כמוכם הינה הפרטים עם צריך עוד משהו תגידו אני ירשום:

CPU Type

AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+

Motherboard Name

Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)

Motherboard Chipset

nVIDIA nForce2 Ultra 400

System Memory

512 MB (PC2700 DDR SD

RAM)

ValueBIOS

Award (03/17/03)

עם חסר משהו עוד פעם תרשמו לי מה זה באנגלית אני יחפש בתוכנה ואיך הטמפרטורה למחשב שלי גבוהה לא?

ומה אפשר לעשות בנידון?

אה והאם מזגן בחדר (קירור) ישנה את הטמפרטורה של המחשב כי הוא בקומה למעלה ובחדר חם יכול להיות שזה בגלל זה?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

זה דחוף... :-[

פורסם

תעלה תקיבצי DUMP..(אם עיינת במדריכים אתה אמור לדעת מה זה)..

ותריץ בדיקה עם תוכנת מאמץ ותראה אם המחשב עושה ריסטרט...

פורסם

יכול להיות שהמחשב מצבע לעצמו ריסטרטים כל כמה דקות כדי לא להשרף .. הוא פשוט מצנן את עצמו כשהוא עושה ריסטרטים.

הייה לי את זה במחשב הקודם הקודם שלי.. באותו מקרה התנפחו והתעקמו כמה ג'וקים בלוח וגרמו לשיבוש כל המערכת ובסופו של דבר לשריפת הלוח

ומכל החום הרב שעלה המחשב הפעיל את עצמו מחדש כל כמה דק' כדי לא להשרף.

תבדוק אבק במחשב, תקפיד לנקות אותו כל חודש בערך מאבק ושטויות. ובדוק סירקולציה טובה של המאווררים במארז שתהיה זרימת אוויר טובה.

פורסם
  • מחבר

הוא נקי מאוד ורציתי לשאול עם הטמפרטורה של החדר משפיעה על של המחשב למשל אני יפעיל מזגן זה יוריד את הטמפרטורה?

פורסם

אין ספק שהדלקת מזגן לא תזיק ,אך בכל מקרה לא תפתור את הבעיה שלך ,אתה צריך ללכת בצורת הסלמי ולבדוק כל דבר ודבר במחשב ,אולי המאוורר של המעבד הלך ,או שיש בעיה אחרת צריך פשוט לבדוק קשה לתת עצה בלי לראות את המחשב שהוא עובד!

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המארז והפעלתי את המאוור הגדול ברמה גבוהה ועכשיו אני יפעיל דברים כבדים ומשחקים כדי לראות עם יש ריסטים במחשב עם יש זה לא בעיה של טמפרטורה אולי של הספק או משהו לפי מה שאמרו לי בפורום תמיכה טכנית

פורסם

אחי אם יש לך ריסטים כל הזמן והמחשב נכבה יכול להיות שהלוח אם לא מתאים למעבד שלך דבר שני יכול להיות החשב שלך פשוט מוצף תולעים ווירוסים

דבר שלישי יש מצב הביוס שלך נדפק (או שהוא נשרף או שההגדרות לא מכוונות כמו שצריך או שצריך לעדכן אותו) וזה לא בגלל הטמפרטורה של המעבד כי המעבד הישן שלי היה 2.4 הוא עבד על טמפרטורה בין 60-65 מעלות והוא עבד כמו סוס אפילו שטמפרטורה כזאת מזיקה למחשב(לא מומלץ)

אבל אתה יודע מה בגלל שיש לך מעבד ישן אחושרמטהההה

אז יכול להיותז ה בגלל זה אבל אין סיכויים גבוהים

פורסם
  • מחבר

אז מי מה שאתה אמרת יכול להיות ה-לוח אם לא מתאים למעבד שלי

או שהביוס נדפק אתה אומר התולעים והווירוסים זהלא יכול להיות כי פרמטתי אותו וזה עדין קרה

פורסם

אחי אתה יודע מה זה ביוס שאתה מדבר?

אתה ידוע איך לעדכן ביוס?

תבדוק אתזה אני סידרתי לחבר שלי את זה היה לו את הקטע של הריסטים וסידרתי לא את זה שהתחלתי לא את הביוס

עצה שלי בדוק אחי

פורסם

אני יגיד לך איך אפשר לסדר את זה סבבה תקשיב בכל לוח אם יש סוללת ביוס

סבבה אז תקשיב הסוללה היא כסופה עגולה בתוך עיגול שחור

ברגע שאתה מוציא אותה לאיזה חצי דקה וסוגר את המחשב שאתה מדליק אותו מחדש הביוס מתפרמט לך יכול להיות יש לך מטמון מהמערכת הישנה עדיין (סיכויים נמוכים מאוד טם פירמטתה כמו שצריך)

ומה שאתה צריך לעשות להגדיר את הביוס מחדש אם אתה מוציא את הסוללה וזה לא עובד ממצליץ לך לשחזר את הגדרות הביוס ואם גם זה לא עוזר לעדכן אותו (אזהרה:אם אתה לא ידוע איזה לוח אם יש לך וראיתי שאתה יודע ואתה לא יודע איזה עדכון להוריד אל תוריד אחרי זה זה יכול להשבית לך את כלה המחשב והוא פשוט הלוח אם יהיה מושבט לגמרי )

יש גם אפשרות נמוכה שיש לך מעבד ישן מדי ומחשב יותר חזרק מהמעבד אז הוא מתאמץ יתר על המידה

פורסם

אז אתה אומר שיש פגם בביוס?

ומה צריך לעשות לקנות ולהחליף או שיש עוד דרך?

פורסם

לא אם הביוס היה נשרף או שמהו המחשב שלך לא היה עולה לא צרךי לקנות רק להוציא שנייה את הסוללה ולהחליף אותה או שאם זה לא עובד תעדכן את הביוס לא ממומלץ לעשוות את זה לבד רק עם מישהו מוסמך חוץ מזה אם בטעות תוריד דרייבר לא נכון ותתקין אותו והלוח אם שלך יהיה מושבת תקבל חדש רוב הטכנאים שונאים לעדכן ביוס דרך אגב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים