פורסם 2006 ביוני 2419 שנים lucky number slevinאל תשאלו על מה וכו'מי שאוהב מעין שילוב של טרנטינו,קובריק, סנצ' וכו'מומלץ מאודבגדול זה סרט שנון,קומי ופעולהמאוד מומלץ
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים סרט נחמד מאודיש בו הרבה כוכביםברוס וויליס, ג'וש הארטנט, לוסי לו, בן קינגסלי, מורגן פרימן...
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים הוא לא על pusytorrent זה בטוח ^^^^ כמובן השאלה היא על מה הוא כן ,לא על מה הוא לא (המבין יבין והלא מבין לא יבין לעולם?!)
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אחלה סרט, נהנתי ממנו מאוד.למרות שבהתחלה לא התלהבתי ממנו, בעיקר בגללהליינ-אפ העמוס כוכבים שלו, הייתי בטוח שזה סתםעוד סרט אקשן ריקני.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אתה ממליץ על סרט תביא כבר תקציר מה אני צריך לעשות את העבודה (ליכנס לגוגל ) להרוג את המזל / Lucky Number Slevin "טעות בזיהוי מובילה את סלבין למרכזה של מלחמת כנופיות אלימה בין שני גנגסטרים השונאים אחד את השני שנאת מוות: הרבי והבוס. אחרי סלבין המבולבל עוקב בלש, ויש גם רוצח שכיר המסרב להרפות ממנו. אפילו השכנה נכנסת לחייו ומסובבת אותם לחלוטין. השאלה היא איך סלבין ישרוד את היום? "
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים ^ התקציר הכי מטעה שראיתי אי פעם , אבל מצד שני כל דבר אחר יהיה ספויילר ;Dאחלה סרט, גם אני ממליץ עליו
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר אתה ממליץ על סרט תביא כבר תקציר מה אני צריך לעשות את העבודה (ליכנס לגוגל ) מה הענין איתך? לך חפש תחברים שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.