פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מה המצב אנשים?יש לי בעיה ואני זקוק לייעוץ...יש לי 3 מאווררים 120מ"מ עם לד כחול וזה ממש מרגיז בלילה כשמנסים לישון - אתה יודעים...המאווררים הם:1 של TT SMARTFAN2 של TT THUNDERBLADE...יש לכם אולי רעיון איך להפסיק את התאורה בדרך קונבנציונאלית או בדרך לא קונבנציונאלית..תודה מראש..
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אין דרך הגיונית, המקסימום שאתה יכול זה להוריד את הוולטג' למאורר, ואז גם מהירות הסיבוב וגם עוצמת האור ירדו.
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים מחבר אין דרך הגיונית, המקסימום שאתה יכול זה להוריד את הוולטג' למאורר, ואז גם מהירות הסיבוב וגם עוצמת האור ירדו.יש מדבקה לבנה כזו שלדעתי מפזרת את האור..יש לכם מושג אם זה נכון?אם אני אוריד אותה זה יעזור להפחית את האור?
פורסם 2006 ביוני 2419 שנים אם אני אוריד אותה זה יעזור להפחית את האור?לא יעזור,אבל אם זאת המדבקה שמסתירה את החור לפירוק הכנפיים, אתה יכול סתם להרוס בכך שיכנס לשם אבק.
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים תנתק את הלד יא מצחיקבטוח שללד יש חיבור משלו שלא קשור למאוורר עצמו תפרק את המאורר ותחפש חוטים שמובילים ללד ונתק את הלד מהם זה הכלאו שבמקומות של הלד תתביק מסקןתייפ שחור בלתי חדיר לאור זה הכלעשיתי את זה לחבר שלי עובד מעולה כי הוא לא רצה לנתק תלדים
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים מחבר תנתק את הלד יא מצחיקבטוח שללד יש חיבור משלו שלא קשור למאוורר עצמו תפרק את המאורר ותחפש חוטים שמובילים ללד ונתק את הלד מהם זה הכלאו שבמקומות של הלד תתביק מסקןתייפ שחור בלתי חדיר לאור זה הכלעשיתי את זה לחבר שלי עובד מעולה כי הוא לא רצה לנתק תלדיםתודה אני אבדוק את העניין
פורסם 2006 ביוני 2619 שנים טוב אני יתן לך עזרה לפתור את הבעיה כי אני רואה שלא הולך לך עם התשובות פה... הלדים והמאוורר מחוברים במקביל למקור מתח... עכשיו אם תסתכל הלדים מחוברים בקצוות של המאוורר והם מחוברים ביניהם במקביל ע"י החוטים והחוטים נימצאים מחוץ למאוורר ואפשר להתעסק איתם.. אז הרעיון שלי בשבילך זה לקחת חוט אחד שמחבר בין הלדים ולחתוך אותו ולחבר מפסק ככה המאוורר ימשיך לעבוד ואתה תשלוט על התאורה... מקווה שהרעיון שלי הוא נכון ועזרתי לך אחי
פורסם 2006 ביוני 2719 שנים מחבר טוב אני יתן לך עזרה לפתור את הבעיה כי אני רואה שלא הולך לך עם התשובות פה... הלדים והמאוורר מחוברים במקביל למקור מתח... עכשיו אם תסתכל הלדים מחוברים בקצוות של המאוורר והם מחוברים ביניהם במקביל ע"י החוטים והחוטים נימצאים מחוץ למאוורר ואפשר להתעסק איתם.. אז הרעיון שלי בשבילך זה לקחת חוט אחד שמחבר בין הלדים ולחתוך אותו ולחבר מפסק ככה המאוורר ימשיך לעבוד ואתה תשלוט על התאורה... מקווה שהרעיון שלי הוא נכון ועזרתי לך אחי תודה אני אבדוק את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.