עבור לתוכן

7600GS או 7600GT??????

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות? 7600GS או 7600GT?

ה- 7600GT יותר יקר ב- 300 ש"ח מה- 7600GS.

האם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם? אם אני בקושי יראה הבדל בין שני הכרטיסים אז עדיף לי להשקיע את ה- 300 ש"ח במחשב עצמו.

מה עדיף????????

תודה.

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יהיה הבדל

זה כמו לשאול בחורה אם היא מעדיפה זין 10 ס"מ או 18 ס"מ כמובן שהיא תרצה 18 אז קח GT ;D

הGT חזק משמעותית

פורסם

באמת מה עובר עליך....(מוחמד היהודי)...

ובגדול שני הכרטיסים זהים רק מהירויות השעון שונות...

ככה שאם אין לך 300+- שקל ואת ההולך לעשות לו OC אז אתה תתקרב לביצועים של הGT..

הנה סקירה קטנה שתבין..

http://www.legionhardware.com/document.php?id=547&p=0

פורסם
  • מחבר

לדוגמא במשחקים, איך אני יראה את ההבדל בין שני הכרטיסים?

פורסם

לדוגמא במשחקים, איך אני יראה את ההבדל בין שני הכרטיסים?

ההבדל בין שני הכרטיסים הוא גדול, שניהם ברמות שונות לחלוטין.

7600GS אפשר למצוא היום ליד 700שח ו 7600GT עולה ליד 1100שח.

תן תקציב, אולי נוכל למצוא משהו טוב יותר.

פורסם

אח שלי, זה שהשם של שניהם מתחיל ב 7900 לא אומר כלום. אין מה להשוות ביניהם. ה GT טוב מה GS בהרבה. ואם אתה לא מבין מהם הבדלים בין כרטיס חלש לחזק אז זה אומר יותר FPS ו/או יותר רזולוצייה ו/או יותר פילטרים במשחקים - בגדול - יותר גרפיקה וזרימה. אני בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך ללכת על ה GS רק אם יש לך בעית תקציב. לך על ה GT המחיר שלו ירד משמעותית בשבועות האחרונים ואפשר למצוא אותו כבר סביב ה 1000 שקל (ראיתי אפילו בפחות)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבנתי שה- 7600GT יותר טוב אבל איך זה יבוא לידיי ביטוי במשחקים? הגרפיקה תהיה יותר טובה? תמונה יותר חדה? משחק חלק?

לחבר שלי יש FX5200 והמשחק NFS:MW רץ אצלו חלק. אני שיחקתי במשחק והוא עבד חלק עם אחלה גרפיקה והכרטיס הזה נחשב חרא (250 ש"ח). אז איך אפשר להגיד שכרטיס מסך שעולה 750-800 ש"ח לא טוב?

מישהו יכול לתת לי תמונה ממשחק עם כרטיס מסך GS ותמונה עם GT כדי לראות את ההבדל?

תודה.

פורסם

הבנתי שה- 7600GT יותר טוב אבל איך זה יבוא לידיי ביטוי במשחקים? הגרפיקה תהיה יותר טובה? תמונה יותר חדה? משחק חלק?

לחבר שלי יש FX5200 והמשחק NFS:MW רץ אצלו חלק. אני שיחקתי במשחק והוא עבד חלק עם אחלה גרפיקה והכרטיס הזה נחשב חרא (250 ש"ח). אז איך אפשר להגיד שכרטיס מסך שעולה 750-800 ש"ח לא טוב?

תודה.

אתה תוכל להפעיל את המשחק בהגדרות גראפיות ש FX5200 בחיים לא יוכל להציג, ועם זאת לשמור על FPS יציב.

ממה שאני מבין, ראית את המשחק על ההגדרות הגראפיות הכי נמוכות - הכל נראה מכוער ולא ברור, ללא שום אפקט.

פורסם

תודה.

זה לא קשור התמונה תהיה אותה תמונה כי זה אותו כרטיס בעיקרון אבל ההבדל יהיה בFPS שכל כרטיס יכול להציג על הגרפיקה הכי גבוהה למשל

GS יתן 60 FPS נגיד

GT יתן יותר FPS

כי המהירות שעון של הGT יותר גדולה

פורסם

אני מצטער על התגובה המפגרת הייתי מסטול עכשיו זה עבר לי :kopfpatsch:

פורסם

לי דווקא נראה שאצלך זה טבעי :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

תראה זה לא מסובך שאלת שאלה וענו לך הGT חזק משמעותית או שתגיד שאתה שם את ה300 במקום אחר או שתיקח את הGT זה באמת לא מסובך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים