עבור לתוכן

וודקה מזיקה לגוף ואם כן אז עד כמה?

Featured Replies

פורסם

אתם מדברים שטויות , כל דבר בעולם גורם לנזק אפילו מים טהורים.

• תגובות 76
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלהוכול, בריכוזים דיי גבוהים גורם (ואם שותים הרבה במשך שנים) למה שנקרא שחמת כבד, מצב בו תאי הכבד נהרסים וחודלים מלתפקד, זהו מצב בלתי הפיך הגורר מוות, או אם אתה בר מזל - השתלת כבד.

אבל זה כמובן לא קורה אחרי בירה או שתיים, ולא תוך שבוע או אפילו שנתיים.

פורסם

אם אתה שותה רק 200 מ"ל בשבוע - שבועים אז כמו שהבנתי לא יהיה לך ממש נזק אפילו לא לכיבה אבל אם גם במשך השבוע אתה שותה בירות וכו' יש מצב שכן.

שמח לעזור =]

פורסם

רגע חברה , בקשר לנזקי כבד , הרי הכבד הוא האיבר הפנימי היחיד (לפי מה שהבנתי אולי אני טועה?)

שהתאים שלו מתחדשים , כלומר אם תחתוך חתיכה קטנה מהכבד הוא יצמח שוב.

אז זה לא אומר שתיאורטית כל נזק שנעשה אחרי שתייה של נגיד 300 מ"ל וודקה ייעלם כלא היה תוך חודש נניח?

או יותר?

פורסם

מתחדש כן. בתנאי שהוא לא מצולק, וזה בדיוק מה שעושה שחמת כבד מצלקת והורדת את תאי הכבד הבריאים ומנוונת אותם

פורסם

יש משפט שאומר, אם לא נעשן ולא נשתה, ממה נמות? :)

פורסם

לזה אל תדאג, מוות הוא הדבר היחיד הבטוח בחיים ;)

פורסם

זה ומע"מ

פורסם

נו אתם באמת שמים זין על זה?

כן, לא מועיל לבריאות, אבל גם לא גורע ממנה בכמויות נורמליות (לפחות לא בצורה קבועה)

תשתו, תהנו, כי בסוף הכל מסרטן.

פורסם

אם אתה שותה רק 200 מ"ל בשבוע - שבועים אז כמו שהבנתי לא יהיה לך ממש נזק אפילו לא לכיבה אבל אם גם במשך השבוע אתה שותה בירות וכו' יש מצב שכן.

שמח לעזור =]

תגיד, אתה מוכן בבקשה להפסיק לזיין את השכל?

אני מכיר אנשים ששותים כבר כמה שנים 200 מ"ל משקאות עם 40% אלכוהול כמעט כל יום, וזה בלי בירות פה ושם, והם בריאים לחלוטין.

רוב כאבי הראש ביום שאחרי (האנג אובר) זה בעיקר מאובדן נוזלים ופחממות (ממה שאני יודע, ו99% שזה גם נכון...). כדי להעביר את זה רצוי לשתות איזה חצי ליטר מים (לפני השינה עוד! פשוט לשתות עד שתרצה ללכת להשתין...), בוקר ארוחת בוקר עם סלט ולחם+ קפה וזה אמור לעבור, אלא אם שתית אלכוהול לא טוב (קגלביץ' לדוגמא...).

אלכוהול ממכר (כמו רוב הדברים) בעיקר אנשים עם בעיות נפשיות, נזק הוא גורם- אם אתה שותה איזה ליטר או שניים וודקה ביום, וגם אז הנזק לא מידי.

כדי למות מהרעלת אלכוהול צריך לשתות איזה 5 ליטר וודקה בזמן קצר יחסית, או קצת פחות אם הוודקה ממש גרועה...

פורסם
  • מחבר

אז סבבה אני ממשיך לשתות

אני לא מרגיש שאני מכור לזה אני יכול לא לשתות זה פשוט סבבה כזה פעם ב אבל אני ממש שולט בעצמי ואני יודע לשתות בסדר יעני את הוודקה ואז אני אוכל משהו

פורסם

תגיד, אתה מוכן בבקשה להפסיק לזיין את השכל?

אני מכיר אנשים ששותים כבר כמה שנים 200 מ"ל משקאות עם 40% אלכוהול כמעט כל יום, וזה בלי בירות פה ושם, והם בריאים לחלוטין.

רוב כאבי הראש ביום שאחרי (האנג אובר) זה בעיקר מאובדן נוזלים ופחממות (ממה שאני יודע, ו99% שזה גם נכון...). כדי להעביר את זה רצוי לשתות איזה חצי ליטר מים (לפני השינה עוד! פשוט לשתות עד שתרצה ללכת להשתין...), בוקר ארוחת בוקר עם סלט ולחם+ קפה וזה אמור לעבור, אלא אם שתית אלכוהול לא טוב (קגלביץ' לדוגמא...).

אלכוהול ממכר (כמו רוב הדברים) בעיקר אנשים עם בעיות נפשיות, נזק הוא גורם- אם אתה שותה איזה ליטר או שניים וודקה ביום, וגם אז הנזק לא מידי.

כדי למות מהרעלת אלכוהול צריך לשתות איזה 5 ליטר וודקה בזמן קצר יחסית, או קצת פחות אם הוודקה ממש גרועה...

אם הם שותים כל יום שיהיה להם לבריאות =] שהם יגיעו לגיל 30 + נדבר =] (אם הם ימשיכו לעשות את זה עד גיל 30 +)

אלכוהול זה כמו הפלאפון , ההשפעות הרציניות שלו הם לטווח הארוך.

אז תעשה טובה ושתוק.

וובקשר ל5 ליטר חחח =\ קרעת אותי אם תשתה 5 ליטר מים בזמן קצר יחסית (חצי שעה) תאמין לי גם לך תהיה הרעלה.

פורסם

טוב, אני לא מתכוון להתווכח עם ילד קטן... רק שתבין על מה אני מדבר, האנשים שדיברתי עליהם מעל ל-25... לא נשאר להם הרבה עד 30...

ואני לא דיברתי על שתייה רצופה של ה5 ליטר. הקיבה יכולה להכיל בערך 2 ליטר... דיברתי על זמן של כמה שעות (3~5)...

פורסם

לצערנו אף אחד מכם לא נוירולוג , כך שאינכם מסוגלים להעריך את הנזקים לגוף האדם (במיוחד לאור העובדה שהם משתנים מאדם לאדם בהתאם ליכולת פירוק הרעלים), ובטח שלא דרך סממנים חיצוניים, שגם בהם לא כל אדם יכול להבדיל בקלות.

פורסם

שחכתי לציין ששחמת כבד היא מחלה שקטה, כלומר לא רואים שום הבדל בבנאדם (בלי כלים יותר מתקדמים כמו אולטראסאונד או ביופסיה) וגם לא מרגישים את זה עד אשר זה מגיע לשלב חמור במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים