עבור לתוכן

וודקה מזיקה לגוף ואם כן אז עד כמה?

Featured Replies

פורסם

זה פוגע בכבד לא?

• תגובות 76
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אפשר לשאול, באיזה ענף רפואה הם מתמחים?

רפואה כללית (פנימית,מיון), גאסטורפיה ורפואת ילדים זה רק המשפחה הקרובה שלי, את כל השאר אני לא ממש יודע בדיוק במה הם עוסקים, ושאני אומר שאר המשפחה זה : דודים, בני דודים, וכל שאר המשפחה...

פורסם

פרט לנזקים הנוירו-מוטוריים הרגילים, (שרובם זמניים)

פירוק האתנול מייצר רעלנים שגורמים נזקים לכבד ולמערכת העצבים. כמו כן הוא עלול לגרום לעיוורון שכן מערכות העצבים הרגישות ביותר מצויות בעיניים.

בכל מקרה אמליץ לקרוא את המאמר על אתנול בוויקיפדיה, כולל תת הפסוק על טוקסיקולוגיה ומטבוליזם.

פורסם
אם תראה לי במקום אחד שזה רשום אז נמשיך לדבר.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%94_%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%A3

האלכוהול פוגע בסינפסות הקשורות לזיכרון, לדיבור ולמצב הרוח.

זיכרון זה תאי המוח.

http://www.articles.co.il/article/%D7%90%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%94%D7%95%D7%9C%20%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97%20%D7%92%D7%95%D7%A3

זה מספיק?

פורסם
  • מחבר

וואה וואה להפסיק לשתות? :'(

מבאס הקטע הזה דופק את זה דופק את זה דופק הככל

פורסם

אני לא רואה שם שום מידע שזה הורג 1000 תאי מוח.

ועברתי על המאמרים האלו ורשום שם בפירוש שמה שזה עושה למוח זה משכר את קלפית המוח ובכך גורם לנו לאיבוד תחושת היציבות, פוגע ביזכרון וכו'....אבל זה רק מתי שאלכוהול נמצא בגוף.

בנתיים אין שום דבר שאומר שהוא הורג 1000 תאי מוח.

וכן זה דופק הכל כל עוד אתה אלכוהליסט.

אם תשתה במידה נכונה ובצורה טובה לא יהיה לך נזק, אם תהיה אלכוהליסט תיפגע קשות.

פורסם
  • מחבר

שמעו אני שותה ככה בקטע עם החברים 200 מ"ל עם מלפפון חמוץ ככה בסבבה פעם בשבוע שבועיים זה גורם לנזק?

פורסם

שמעו אני שותה ככה בקטע עם החברים 200 מ"ל עם מלפפון חמוץ ככה בסבבה פעם בשבוע שבועיים זה גורם לנזק?

200 מ"ל זה בערך כוס לא? אם תמשיך ככה לא נראה לי שיהיה לך ממש נזק, אם אתה רוצה אני אשמח לשואל בשבילך =]

ושאלה מה קשור מלפפון חמוץ? חחחח :x

פורסם

כל דבר גורם נזק זה שאתה חיי גורם לך נזק. תבינו את זה זה לא אומר שעכשיו אתה תסתגר בבונק מתחת לאדמה ולא תנשום את האוויר המזוהם, תקבל קרינה מהשמש, פלפאון, או מסך של מחשב. זה לא הפתרון. אם אתה יודע לשתות ואתה לא אלכוהוליסט ששותה כי הוא חייב לשתות אלה שותה פעם ב.. מסיבות או כל מיני כאלה במרמה נכונה זה לא יפגע בך כמו שזה פוגע בבן אדם ששותה כמה בקבוקים בשבוע. יש אנשים שזה ההפך עוזר להם להיתרכז (לא יודע כד כמה זה נכון שמעתי את זה.). אז תפסיקו לחיות בפרנויה ולהזיז הצידה את כל הדברים השווים בחיים.

פורסם

כל דבר גורם נזק זה שאתה חיי גורם לך נזק. תבינו את זה זה לא אומר שעכשיו אתה תסתגר בבונק מתחת לאדמה ולא תנשום את האוויר המזוהם, תקבל קרינה מהשמש, פלפאון, או מסך של מחשב. זה לא הפתרון. אם אתה יודע לשתות ואתה לא אלכוהוליסט ששותה כי הוא חייב לשתות אלה שותה פעם ב.. מסיבות או כל מיני כאלה במרמה נכונה זה לא יפגע בך כמו שזה פוגע בבן אדם ששותה כמה בקבוקים בשבוע. יש אנשים שזה ההפך עוזר להם להיתרכז (לא יודע כד כמה זה נכון שמעתי את זה.). אז תפסיקו לחיות בפרנויה ולהזיז הצידה את כל הדברים השווים בחיים.

זה אחד הדברים הדביליים ששמעתי בחיים שלי אולי כדי שתבדוק למה אתה שותה לפני שאתה אומר "כן זה פוגע אבל לא נורא"...

פורסם
  • מחבר

200 מ"ל זה בערך כוס לא? אם תמשיך ככה לא נראה לי שיהיה לך ממש נזק, אם אתה רוצה אני אשמח לשואל בשבילך =]

ושאלה מה קשור מלפפון חמוץ? חחחח :x

כן אחי אם לא קשה לך תבדוק

והמלפפון זה אחרי ששותים את הוודקה יעני שלא ישרוף בפנים :pissed:

פורסם

זה אחד הדברים הדביליים ששמעתי בחיים שלי אולי כדי שתבדוק למה אתה שותה לפני שאתה אומר "כן זה פוגע אבל לא נורא"...

אתה זה אחד הדברים הכי לא קשורים ששמעתי :| מה קשור "כן זה פוגע אבל לא נורא" תראה לי איפה זה רשום?!

מה שבאתי לציין זה שאפילו זה שאתה מדבר בטלפון נייד פוגע במוח שלך.. אבל למהשהוא את אף אחד זה לא מעניין אבל זה שאתה שותה וודקה כן מזיז לך. אם זה מזיז לך אולי עדיף שלא תשתה...

פורסם

מה עם כל הזקנים בני ה100 ומעלה ?

ששואלים אותם מה הסוד לחיים ארוכים, וכמעט תמיד התשובה כוללת כוסית וויסקי או כוסית משקה אלכוהול אחר כל יום ?

פורסם

הם לא יודעים על מה הם מדברים, הם זקנים... :P

פורסם

לא יעזור לכם

אלכוהול פוגע בגוף האדם בלי קשר לריכוז שלו

*ממכר

*מעודד דחפים אלימים

*משנה את מצב הרוח מקצה אל קצה

*פוגע בקליפת המוח' date=' מה שמתבטא בזכרון חלש וליקוי ביכולת הדיבור

*מרחיב את כלי הדם, מה שמוביל להיפותרמיה ואף מוות במזג אוויר קר

*חורך את הכבד

*סותם את הכליות

*משמין

*פוגע בעוברים ברמה נרחבת

*פוגע בקואורדינציה ובכושר ההתמצאות

[/quote']

ובמשפט אחד :

אלכוהול - משקה הנעורים, טעם החיים, המשך לשתות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים