עבור לתוכן

הגשר הדרומי מונע תאימות???

Featured Replies

פורסם

בטח רובכם קראתם את הייעה שהלוחות שמבוססים על הציפסטים KT333 ו-KT400 של VIA, תומכים באופן רשמי במעבדים החדשים של AMD עם הבאס של 333.

אבל כנראה שלא (לפחות לא הרוב) קראו את מה שרשום בידיעה עצמה

מה שחשוב:

VIA KT333 chipset only differs from the advanced brother by AGP 4x and 4x V-Link support. Most of mainboard manufacturers now use VT8235 I/O controller with this core-logic device, though, some of the products may feature older South Bridge with less capabilities.

למי שאין כוח לפרש לעברית אז בקצרה:

זה אומר שרוב הלוחות (שמבוססים KT333) משתמשים בגשר דרומי VT8235. אבל לחלק מהלוחות יש גשר דרומי ישן יותר (כנראה שהם מתכוונים לVIA 8233A-CE?) עם פחות "capabilities" (שזה נדמה לי- תמיכה)

אז ככה, זה אומר שרק לוחות מבוססי גשר דרומי VT8235 (כמו אפוקס EP-8K5A2) תומכים במעבדים החדשים??

או שגם לוחות עם גשר דרומי ישן יותר (כמו גיגהבייט GA-7VRXP) תומכים במעבדים האלה???

וגם חייבים להפעיל אותם עם זכרונות PC2700 כדי שיתמכו? ???

תודה לכל העונים :)

פורסם

הגשר הצפוני הוא שקובע, הפונקציות שהם מדברים עליהן הן USB2.0 ושאר התוספות.

אין שום תועלת בהתקנת מעבד בעל באס של 333 עם זיכרון במהירות 266 אבל ככל הנראה זה גם לא אפשרי בכלל.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה שגם הGA-7VRXP (בעל גשר דרומי ישן יותר) יכול לתמוך במעבדים כאלה??

אם כן, אז למה הם מתכוונים כשהם אומרים שללוחות עם גשר דרומי ישן יותר יש פחות תמיכה??? (או שהפירוש של המילה capabilities זה לא תמיכה ??? :P)

ואם אני לא טועה, הגשר הדרומי קובע גם כל מיני דברים בקשר למהירויות PCI ודברים כאלה, שמשתנים כשהמהירות באס גבוהה יותר...? או שאני טועה ואת זה עושה הגשר הצפוני??

פורסם

יש גרסא של ה KT333 בלי קשר לגשר הדרומי שתומכת בבאס של 333.

לא יודע בקשר ללוח הספציפי הזה.

הגשר הצפוני אחראי על המחלקים.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "יש גרסא"??

הם התכוונו שכל הלוחות עם הציפ הזה תומכים בבאס כזה, ולא שתצא גרסא חדשה של ציפסטים KT333 שתומכים.....! ? ??? ??? :-[ :-\

פורסם

מעשית בשטח יש KT333 ו KT33CE ורק השני תומך באופן רשמי ב 333 באס.

פורסם

Capabilities זה יכולות, ובמובן הזה באנגלית הכוונה ליכולת כמו תמיכה בUSB 2.0. לגשר הדרומי שהיה לפניו לא היו בעיות תאימות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי דוגמאות של לוחות KT333CE??? האם זה הכוונה ללוחות עם גשר דרומי 8235?

ואם התמיכה זה רק לKT333CE, למה בהודעה על כך, הם לא מציינים שזה לוח KT333CE??? ???

פורסם

כל לוח KT333 שטוען לתמיכה רישמית בבאס של 333 משתמש בגרסא המשופצת של ה KT333.

פורסם
  • מחבר

אבל בכל מיני עמודי מידע של לוחות (כגון) כתוב שהם תומכים בבאס 200/266... זה אומר שהם לא תומכים???

אוף אני מבולבל לגמרי... איזה לוחות תומכים בבאס ה333??!?! ??? :-[ ??? :-\ ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים