פורסם 2006 ביוני 2319 שנים לפי הנתונים הוא נראה סבבה.. אבל אי אפשר לדעת אם הוא יציב... תכנס לCPU-Z ותראה שם יש למעבד קפיצות גבוהות במתח...
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים קודם כל , הספק הזה הוא דרעק ג'נרי עם תעודות , לא הייתי מפעיל איתו פנטיום 2 ...ודבר שני , לבדוק יציבות ספק עם CPUZ ...מה נסגר ?תכניס את המערכת לעומס , תתקין תוכנה כמו SMARTFAN , או EVEREST , ותבדוק את המתחים שנמדדים שם .איזה לוח יש לך ?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים הספק הזה הוא מייסד המילה "ג'נרי" .. לא הייתי ממליץ לסמוך עליו גם בלי קשר ל OC.. נ.ב - GYRO זה השווארמה של יוון
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר Gigabyte GA-K8VM800Mהמחשב לא משהו אבל אני רוצה להוציא ת'מקסימום (OC) בקשר לקפיצות במתח בדקתי ב-CPU-Z עומד על1.376V וכל 10-20 שניות קופץ ל-1.392V ונניח שאני עושה OC למעבד והספק נשרףיכול להיות נזק לשאר החלקים ?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים תלוי במצב רוח של הספק.. ברוב המיקרים הוא לוקח איתו עוד כמה חברים כמו לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרונות.. הכל יכול להיות אל תסתכןןןןןןןןןן תקנה ספק נורמלי אני ממליץ על ENERMAX LIBERTY 400W אחלה ספק מחזיק לי את המחשב בלי למצמץ וגם הוא לא יקר 490 בדאטצ'
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים תלוי במצב רוח של הספק.. ברוב המיקרים הוא לוקח איתו עוד כמה חברים כמו לוח אם מעבד כרטיס מסך זכרונות.. הכל יכול להיות אל תסתכןןןןןןןןןן תקנה ספק נורמלי אני ממליץ על ENERMAX LIBERTY 400W אחלה ספק מחזיק לי את המחשב בלי למצמץ וגם הוא לא יקר 490 בדאטצ' לך לא יקר :nono:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.