עבור לתוכן

שאלות על דגמי conroe

Featured Replies

פורסם

סביר להניח E4200 או E6200

• תגובות 45
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה ליאור

(אתה באמת אחלה :xyxthumbs:)

פורסם

זה E6700 שהורידו לו את המכפלה

פורסם

שורה תחתונה עוד אין כאן:

איזה מעבד קונרו הכי כדאיי מבחינת יחס ביצועים\מחיר?

אני חשבתי לקחת את ה-E6300 כיוון שהוא הכי זול והוא חזק מאוד, פלוס איזה OC נחמד והוא יספיק להרבה זמן. לפי הלינק הוא מאוד מקביל בביצועים שלו ל-4800 של AMD, שעולה הרבה הרבה יותר. וזה כמובן בלי ה-OC הקל שניתן לעשות לו.

כמה יעלה ה-6400 לפי דעתכם? והאם יהיה שווה להשקיע את האקסטרה בהנחה שבכל מקרה בעוד שנתיים אני מחליף "מיקרוארכיטקטורה"?

פורסם

לדעתי המעבד הכי כדאי אם מתוכנן איזה אוברקלוק רציני זה יהיה ה-E6400 ואח"כ ה-E4200.

המכפלה הנמוכה של ה-E6300 תגביל אותו לדעתי, אנשים יצטרכו לוחות יקרים כדי להגיע ל-FSB גבוהים, אך ה-E6400 וה-E4200 הם בעלי מכפלה של X8 שזה אומר אפשרויות אוברקלוק יותר טובות עם לוחות יותר פשוטים.

פורסם

מכפלה של מה?

מה זו מכפלה של מעבד?

אני לא מתכנן OC רציני. אני רוצה לנצל את יכולות ה-OC של הקונרו אבל לא למתוח אותו לקצה.

פורסם

מכפלת מעבד היא למעשה היחס בין תדר המעבד ובין תדר הבאס (שהוא קו התקשורת מהמעבד החוצה ואל המעבד)

פורסם

אתה מסכים עם COOLEST על מעבד 6400?

פורסם

תלוי לאן אתה מתכוון לקחת את המעבד

אבל ברמה העקרונית זה נכון

פורסם

בוא נגיד שאני אתן לו OC עד האחוז שבו הלוח שאני אקנה יאפשר לו לעבוד בלי בעיות של יציבות. כלומר אחוז בדוק ובטוח שינצל את היכולות אבל לא יהיה "מסוכן".

לא יודע בנוגע למכפלה אבל לפי הביצועים ה"רגילים" ההפרשים בין המעבדים הם קבועים ולכן לא רואה שם איזו כדאיות מהבחינה של ה-6400. השאלה כמה יותר הוא יעלה והאם ההפרש בביצועים יהיה כזה קריטי.

פורסם

כתבתי כמה פעמים על המחירים הצפויים של הקונרו

ולגבי ה-OC זה תלוי יותר בלוח מאשר במעבד

פורסם

אין עדיין מעבדים עם 2MB L2

כל המעבדים שמסתובבים הם 4MB L2

יש...

לא יודע אם נתנו את הלינק כבר.. בעיון חפיף לא ראיתי ...

והם עדיין לא באותה מהירות שעון...

http://www.pconline.com.cn/diy/evalue/evalue/cpu/0605/791941_6.html

ה6300 ניבחן שם עם 2MB...

חבל שלא מוציאים גירסה במהירות 2.1 ו4MB..

פורסם

בטוח?

כי ה-CPU-Z מזהה שם 4MB

פורסם

רד לתמונה השלישית בעמוד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים