עבור לתוכן

כמה שאלות על לוח האם P5LD2

Featured Replies

פורסם

1. אפשר לחבר אליו זיכרונות DDR2 800MHZ או לחבר אליו זיכרונות 667MHZ ולעשות להם OC ל800 ??

2. זה לוח טוב?

3. הוא טוב ל אוברקלוק ?

4. יש לוח יותר טוב ממנו שהוא עד המחיר 750 שקל +- ?

5. אם אני מחבר לו את המעבד D930 לכמה GHZ אני יכול להגיע איתו ב OC ? (מאיזה מספר GHZ הוא מגביל?)

6. *יש לו כרטיס קול מובנה?

*אם כן, הוא טוב?

*אם כן, הוא "יסתדר" טוב עם הכרטיס X-Fi Xtreme Music ו?? הכרטיס המובנה ישפר את הביצועיים של ה X-Fi ו??

7. * יש לו יציאת SATA1 ? כמה?

* יש לו יצאת SATA2 ? כמה?

* יש לו יצאת IDE ? כמה?

8. יש לו יציאות USB2 ? כמה?

9. מה ההבדל בינו לבין לוח האם P5LD2 SE ?

תודה מראש....

סליחה על כל השאלות, אני פשוט אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת עליו את הפרטים ששאלתי, זה מאוד חשוב לי.....

(דרך אגב, אני יודע שהוא לא מתאים לקונרו)

פורסם

1. הם יעבדו על 667MHz עד שתעשה להם OC. בניגוד לערכות שבבים 955X, 975X, אין לך אופציה לשים 800MHz רק ע"י שינוי הגדרה אחת

2. יחסית כן, אבל יקר

3. יחסית כן

4. Abit AW8-Max 3rd Eye או Abit AW8, הם גם יאפשרו לך 800MHz לזכרונות רק ע"י שינוי הגדרה

5. מעל 4GHz

6. כן, המובנה הוא HD Azalia יחסית טוב.

חיצוני מבטל את הפנימי, לא משפר ולא נעליים

7. 4 יציאות SATA שהן SATA2 תואמים ל-SATA1

2 יציאות IDE עד 4 מכשירים

8. 4 מאחורה ועוד 3 ראשים, כל ראש זה 2 חיבורים

9. הורידו את האופציה של ה-RAID כדי להוזיל את הלוח

פורסם
  • מחבר

תודה

1. מה זה אופציית RAID ?

2. לא הבנתי: אם אני מחבר ללוח זיכרונות 667MHZ אני יכול לעשות להם OC ל 800MHZ ו??

3. "הם גם יאפשרו לך 800MHz לזכרונות רק ע"י שינוי הגדרה"

מה זאת אומרת רק ע"י שינוי הגדרה?

פורסם

1. RAID זה חיבור מערך של דיסקים קשיחים (2 ומעלה) על מנת לקבל ביצועים יותר טובים ו/או שרידות מידע יותר גבוהה

2. אם הזכרונות יעמדו בזה והמעבד יעמוד בזה אז כן

3. ז"א שאתה צריך להיכנס לביוס, ללכת להגדרה של DDR Rate ולשנות ל-DDR2-800 במקום DDR2-667

בלי לשנות את התדר של המעבד ובלי לגעת בשום דבר אחר

פורסם
  • מחבר

1. RAID זה חיבור מערך של דיסקים קשיחים (2 ומעלה) על מנת לקבל ביצועים יותר טובים ו/או שרידות מידע יותר גבוהה

2. אם הזכרונות יעמדו בזה והמעבד יעמוד בזה אז כן

רק כדי לוודא: הלוח אם יאפשר לי לעשות OC לזיכרונות מ 667MHZ ל 800MHZ או שהוא יגביל אותי?? (שההגבלה שלו זה עד 667MHZ ו?)

3. ז"א שאתה צריך להיכנס לביוס, ללכת להגדרה של DDR Rate ולשנות ל-DDR2-800 במקום DDR2-667

בלי לשנות את התדר של המעבד ובלי לגעת בשום דבר אחר

פורסם

בשביל 800MHz למעבד אתה תצטרך באס 240 למעבד

פורסם

הערה בקשר למספר חיבורי ה IDE - יש לוח חיבור IDE אחד ראשי (תושבת כחולה, אם אני לא טועה), שנובע מהגשר הדרומי, ועובד כמו כל בקר IDE אחר, ועוד 2 חיבורי IDE שנובעים מבקר ה ITE8211 ויעודן הוא ליצור מערך RAID ל IDE (קיימות 2 תושבות כאלו, שתיהן בצבע אדום). לכל חיבור ניתן לחבר 2 דיסקים קשיחים, אבל לחיבורים שבתושבות האדומות יש בעיה עם חלק מהכוננים האופטיים (לא תומכים בכונני ATAPI), וכמו כן לא ניתן לאתחל מכוננים המחוברים ליציאות האלו. סה"כ ניתן לחבר 6 התקני IDE/דיסקים קשיחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים