פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים סופסוף מורידים עוד שתי שניות מהצריבה זה נהייה ממש דבילי המרוץ הזה של הצורבים ובכלל הם לא יותר מהירים. להדפיס מספרים כאילו על האריזה אני גם יכול, שמישהו יעשה צורב שבאמת צורב במהירות שהוא טוען ואז אני אקנה אותו.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אם הוא צורב בשיטת P-CAV, זה מאוד ייתכן שמהירות הצריבה תיהיה קרובה מאוד למה שנקוב על גבי האריזה.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים נו באמת... זה כאלה שטיות! מי באמת צריך היום צורב מהיר כזה? אני אישית עדיין משתמש ב 4X ואני דיי מסופק.הרי כמה כבר דיסקים אפשר לצרוב ביום?!
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים X4 זה עוד די מעצבן, ועד לא מזמן היה לי כזה, אבל צורב 20 או 24 מספיק ביותר
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים נו באמת... זה כאלה שטיות! מי באמת צריך היום צורב מהיר כזה? אני אישית עדיין משתמש ב 4X ואני דיי מסופק.הרי כמה כבר דיסקים אפשר לצרוב ביום?!X4 זה ממש איטי זה רבע שעה לדיסק אבל לדעתי כל מהירות של 16 ומעלה מספיקה לי בהחלט
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר אני מסכים שזה "המרוץ לגימיק המושלם" אבל עדיין.. קושחות חדשות יצאו דיסקים שמתאימים לצריבה במהירות שכזו יוסיפו לצאת, בסוף נראה שהצריבה תהיה אכן במהירות גבוהה, כמובטח. כמה יהיה אכפת לאנשים העשרים ומשהו שניות.. נראה.בכל אופן עוד נקודה חשובה לציין היא שכשחברה מוציאה מוצר חדש במסגרת פס מוצרים ישן היא מנסה ללמוד ולתקן כמה שיותר מהטעויות של המוצרים הקודמים.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים ככל שמהירות הצריבה, כתיבה, קריאה של כל רכיב ( צורב, סידי, DVD ) עולה יש יותר סיכוי לטעויות במיוחד בתנאי האבק שיש בארצינו.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים ושכחתם לציין היתרון הגדול, כשמוציאים גירסאות יותר מהירות אז "האיטיים" יורדים עוד במחיר.לדעתי הצורבים הרגילים מתקרבים למצב שבו החברות הגדולות ידחפו לשנות את הסטנדרט כדי שיוכלו להוציא מוצרים חדשים וביוקר.במחיר של 350 ש"ח אחרי הובלה, מע"מ, רווחי חנות, יבואן ומפיץ בחו"ל.. לא נשאר ליצרן ממה להרוויח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.