עבור לתוכן

מדהים, ליטאון מוציאה את הצורב החדש שלה במהירות 52/24/52X.

Featured Replies

פורסם

סופסוף מורידים עוד שתי שניות מהצריבה :P

זה נהייה ממש דבילי המרוץ הזה של הצורבים ובכלל הם לא יותר מהירים.

להדפיס מספרים כאילו על האריזה אני גם יכול, שמישהו יעשה צורב שבאמת צורב במהירות שהוא טוען ואז אני אקנה אותו.

פורסם

אם הוא צורב בשיטת P-CAV, זה מאוד ייתכן שמהירות הצריבה תיהיה קרובה מאוד למה שנקוב על גבי האריזה.

פורסם

הוא יגיע לארצנו?

יאיר

פורסם

נו באמת... זה כאלה שטיות! מי באמת צריך היום צורב מהיר כזה? אני אישית עדיין משתמש ב 4X ואני דיי מסופק.

הרי כמה כבר דיסקים אפשר לצרוב ביום?!

פורסם

X4 זה עוד די מעצבן, ועד לא מזמן היה לי כזה, אבל צורב 20 או 24 מספיק ביותר

פורסם

נו באמת... זה כאלה שטיות! מי באמת צריך היום צורב מהיר כזה? אני אישית עדיין משתמש ב 4X ואני דיי מסופק.

הרי כמה כבר דיסקים אפשר לצרוב ביום?!

X4 זה ממש איטי זה רבע שעה לדיסק

אבל לדעתי כל מהירות של 16 ומעלה מספיקה לי בהחלט

פורסם

הוא יגיע לארצנו?

ואם כן מתי? (בערך - שבוע, חודש)

יאיר

פורסם

אני לא עובר את ה 12,

6 דקות לדיסק זה לא רע.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שזה "המרוץ לגימיק המושלם" אבל עדיין.. קושחות חדשות יצאו דיסקים שמתאימים לצריבה במהירות שכזו יוסיפו לצאת, בסוף נראה שהצריבה תהיה אכן במהירות גבוהה, כמובטח. כמה יהיה אכפת לאנשים העשרים ומשהו שניות.. נראה.

בכל אופן עוד נקודה חשובה לציין היא שכשחברה מוציאה מוצר חדש במסגרת פס מוצרים ישן היא מנסה ללמוד ולתקן כמה שיותר מהטעויות של המוצרים הקודמים.

פורסם

ככל שמהירות הצריבה, כתיבה, קריאה של כל רכיב ( צורב, סידי, DVD ) עולה יש יותר סיכוי לטעויות במיוחד בתנאי האבק שיש בארצינו.

פורסם

ושכחתם לציין היתרון הגדול, כשמוציאים גירסאות יותר מהירות אז "האיטיים" יורדים עוד במחיר.

לדעתי הצורבים הרגילים מתקרבים למצב שבו החברות הגדולות ידחפו לשנות את הסטנדרט כדי שיוכלו להוציא מוצרים חדשים וביוקר.

במחיר של 350 ש"ח אחרי הובלה, מע"מ, רווחי חנות, יבואן ומפיץ בחו"ל.. לא נשאר ליצרן ממה להרוויח.

פורסם

ה16 שלי צורב אחלה.. ;D

מי צריך דיסק ב3 וחצי דקות עם בעיות אחרי שבועיים

פורסם
  • מחבר

די נו..

צורב עם מהירות צריבה גבוהה מ16=צורב פרובלמטי.. באמת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים