עבור לתוכן

קנייה של שני מאווררי 120 מ"מ למארז COMPUCASE

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים קניתי מחשב שהורכב במארז COMPUCASE 6A21 ובאו איתו שני מאווררי 12 ס"מ אחד קידמי למטה ואחד אחורי...

האמת שהתחיל להמאס לי מהם... קנף אחת במאוורר ההקידמי נשברה והוא בקושי מכניס אוויר למארז (גם לפני שהקנף שלו נשברה העוצמה שלו הייתה חלשה אולי מפני שהוא מחובר ללוח אם ולא לספק.. אבל אני לא רואה אפשרות לשנות את החיבור לספק)

והמאורר האחורי מוציא אוויר אבל מאוד מרעיש.

הייתי רוצה המצלצה מכם על שני מאווררים טובים.. ממולץ עד 100 שקל או 120 גג.

ללא לדים ושטויות.

(חשבתי על TT או AC)

תודה.

פורסם
  • מחבר

האמת שחשבתי על ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 (השני שהבאת) ולא הייתי בטוח, אמרתי אולי יש טובים יותר במסגרת התקציב..

תודה.

פורסם

לך על הAC12... כל אחד 50-60 שקל !!

תתחדש !!

אם הייתי בודק רק בדף הראשון של הפורום היית מקבל תשובה...

:xyxthumbs:

פורסם

האמת שחשבתי על ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 (השני שהבאת) ולא הייתי בטוח, אמרתי אולי יש טובים יותר במסגרת התקציב..

תודה.

הוא יתאים לחלק האחורי של המארז, אבל הוא רק מוציא אוויר

לחלק הקידמי לך על 120 MM של סילברסטון. הוא בא עם בקר מהירות. לדעתי יש בפלונטר.

פורסם

לא נעים להגיד אבל משהו לא נכון בנתונים שלך.

מאווררי הYATELOON שמגיעים עם ה6A21 נחשבים מאוררים טובים ושקטים , יש להם מייסבים מעולים והם מזיזים כמות נכבדה של אוויר בצורה מאוד שקטה. אמנם יש יותר שקטים אך הם עדיין רחוקים מלהיות מרעישים. רמת הגימור והבנייה שלהם היא טובה מאוד, אין שום סיכוי שבעולם שהמאורר נשבר מעצמו - משהו נכנס בו בזמן עבודה , משהו שלא היה מותיר סיכוי לאף מאורר.

תבדוק שהרעש ששמעת באמת מגיע מהמאורר האחורי התקין , כי באמת - בבדיקת שמיעה סוביקטיבית רוב אנשי כדור הארץ בקושי ישמעו את המאוררים האלו. מהירות הסיבוב התקינה שלהם צריכה להיות סביב ה1400-1600 , ב2000 הם מתחילים לעשות רעש ככה שכדאי לבדוק בביוס באיזו מהירות הם מסתובבים.

פורסם

אלה שמגיעים עם חיישן טמפרטורה מרעישים במהירויות גבוהות, אבל גם דוחפים הרבה אויר... כדאי להסיר את החיישן ולקבוע שיעבדו ב7V... מספיק דחיפת אויר במינימום רעש...

המאווררים שמגיעים בלי חיישן הם מאוד שקטים אבל גם לא זורקים הרבה אויר..

פורסם

אלה שמגיעים עם חיישן טמפרטורה מרעישים במהירויות גבוהות, אבל גם דוחפים הרבה אויר... כדאי להסיר את החיישן ולקבוע שיעבדו ב7V... מספיק דחיפת אויר במינימום רעש...

אתה אומר שחיישן מרעיש ?! כי זה נראה ככה...

חיישן אפשר להשאיר אם אתה עושה מוד ל7 וולט...

וכנף של מאורר לא יכולה באמת להישבר סתם ככה.. רק עם תקעת מש'ו בתוכו או ששברו אותו בכוונה..

:xyxthumbs:

פורסם

מה הקשר לחיישן? המאוורר הספציפי הזה מרעיש במהירות גבוהה..

אתה לא יכול לעשות מוד ל7V אם אתה משאיר את החיישן כי כל המטרה של החיישן היא לשנות את המתח למאוורר בהתאם לטמפרטורה במארז.

פורסם

לאחד או לשניהם יחד ?

אם ל-אחד אז:

אני הזמנתי 2 מאוורי Scythe S-FLEX 120mm מ-EBAY... הם באים ב-3 מהירויות:

800 / 1200 /1600 . אני לקחתי את ה-1200 (medium) . לא ניתן לשמוע אותם, מלבד האוויר שהם מוציאים\מכניסים.

קיבלתי אותם תוך פחות משבוע... גם אם הייתי מוצא אותם בארץ אני בספק שהייתי משלם פחות (כולל משלוח) ושהיו מגיעים בפחות משבועיים בדואר רשום.

עם המאווררים קיבלתי כרטיס שהפנה לחנות הזאת:

http://search.store.yahoo.com/cgi-bin/nsearch?follow-pro=2&vwcatalog=nexfan03&query=s-flex&catalog=nexfan03

ז"א, הקנייה לא חייבת להתבצע דרך ebay... (שלא תמיד מוצאים שם משלוח worldwide)

יש עוד חנויות ששולחות לארץ. אני ממליץ בחום על הסדרה הזאת של scythe! באמת ליגה אחרת.

2 המאווררים כולל משלוח (עד 10 יום) אמורים לעלות בערך 43$

פורסם

בדיוק ההפך , אלו שמגיעים עם חיישן מסתובבים במהירויות נמוכות יותר ואותם בקושי שומעים. עוד לא ניתקלתי במצב שהם שינו דרטסטית את המהירות בצורה שהתחילו לשמוע אותם. הגירסה של המאורר ללא החיישן (חוט ארוך עם חיישן) מסתובבת ב2000 ואמנם לא רועשת מדי - אבל גם לא שקטה.

פורסם

אצלי זה בדיוק הפוך.. יש לי 3 מארזי COMPUCASE, אחד 6A21 ו-2 6A19.

פורסם
  • מחבר

לא נעים להגיד אבל משהו לא נכון בנתונים שלך.

מאווררי הYATELOON שמגיעים עם ה6A21 נחשבים מאוררים טובים ושקטים , יש להם מייסבים מעולים והם מזיזים כמות נכבדה של אוויר בצורה מאוד שקטה. אמנם יש יותר שקטים אך הם עדיין רחוקים מלהיות מרעישים. רמת הגימור והבנייה שלהם היא טובה מאוד, אין שום סיכוי שבעולם שהמאורר נשבר מעצמו - משהו נכנס בו בזמן עבודה , משהו שלא היה מותיר סיכוי לאף מאורר.

תבדוק שהרעש ששמעת באמת מגיע מהמאורר האחורי התקין , כי באמת - בבדיקת שמיעה סוביקטיבית רוב אנשי כדור הארץ בקושי ישמעו את המאוררים האלו. מהירות הסיבוב התקינה שלהם צריכה להיות סביב ה1400-1600 , ב2000 הם מתחילים לעשות רעש ככה שכדאי לבדוק בביוס באיזו מהירות הם מסתובבים.

לגבי המאוורר הקידמי הוא אכן לא נשבר מעצמו.. איך - זה ממש לא חשוב כבר. הוא נשבר עכשיו צריכים לעשות משהו .

לגביי המאוורר האחורי הוא אכן המרעיש אין צורך בבדיקה נוספת, כמות הבדיקות שערכתי לגלות מי הוא המרעיש גדולה ממספר האצבעות בכף ידך.

עוד כשהגעתי לחנות שממנה נקנה וגם הורכב המחשב ביקשתי להפעיל את המחשב לבדיקה פשוטה ... ובהפעלה הראשונית של המחשב היה רעש חזק של מאוורר,

שאלתי את המוכר שהרכיב, מזה הרעש הזה? הוא אמר שזה מגיע מהמאוורר האחורי..

אני אמרתי אוקיי .. לא נורא כמה רעש כבר יכול לצאת ממאוורר שכזה.. לאחר כמה חודשים אני כבר לא יכול יותר אני עובד הרבה שעות על המחשב וגם יושן כמה מטרים לידו.

הוא יתאים לחלק האחורי של המארז, אבל הוא רק מוציא אוויר

לחלק הקידמי לך על 120 MM של סילברסטון. הוא בא עם בקר מהירות. לדעתי יש בפלונטר.

אני אנסה לברר בנעה האם ה ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 יכול גם להכניס אוויר, אני חושב שכן.

תודה.

כמובן שלשניהם יחד עד 100-120.

פורסם

לגבי המאוורר הקידמי הוא אכן לא נשבר מעצמו.. איך - זה ממש לא חשוב כבר. הוא נשבר עכשיו צריכים לעשות משהו .

לגביי המאוורר האחורי הוא אכן המרעיש אין צורך בבדיקה נוספת, כמות הבדיקות שערכתי לגלות מי הוא המרעיש גדולה ממספר האצבעות בכף ידך.

עוד כשהגעתי לחנות שממנה נקנה וגם הורכב המחשב ביקשתי להפעיל את המחשב לבדיקה פשוטה ... ובהפעלה הראשונית של המחשב היה רעש חזק של מאוורר,

שאלתי את המוכר שהרכיב, מזה הרעש הזה? הוא אמר שזה מגיע מהמאוורר האחורי..

אני אמרתי אוקיי .. לא נורא כמה רעש כבר יכול לצאת ממאוורר שכזה.. לאחר כמה חודשים אני כבר לא יכול יותר אני עובד הרבה שעות על המחשב וגם יושן כמה מטרים לידו.

אני אנסה לברר בנעה האם ה ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 יכול גם להכניס אוויר, אני חושב שכן.

תודה.

כמובן שלשניהם יחד עד 100-120.

אין לך מה לברר. הוא רק מוציא אוויר.

אם זה התקציב אז לגבי המאורר שני.... נסה את AMBER AKASA. אמור להיות בפנדה

פורסם

אצלי יש את אותו המארז ופחות או יותר אותו סיפור שהמאורר הקידמי נשבר (נכנס משהו מתכתי למאורר בצורה מיסתורית... סתם הוא היה כל כך חלש שלא הייתי בטוח שהסתובב אבל נשברו שני להבים אז זה אומר שהוא כן השסתובב).

2. קניתי 2 מאוררים של glacialtech השקטים שלהם שאני מקווה שהם ידחפו מספיק אוויר.

3.המאווררים שהזמנתי לפני 18 יום עדיין לא הגיעו!!!!! החנות שאני לא יודע אם מותר לי לפרסם את שמה אולי עשו פאק עם המשלוח אני יברר את זה!.

4. אני הורדתי את החיישן טמפרטורה מהמאורר האחורי ושמתי פוטנציומטר בקידמת המארז- הבעייה הפוטנציומטר חרא (טווח לא סדיר ) המאוורר או מת או רועש מדי.

אני חושב שאני ישים את המאוור על מצב 7v וינצל אותו בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים