עבור לתוכן

אוזניות: Grado SR 80 או AKG 240s

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של בערך 500-700 שקלים, לא יותר.

עד עכשיו עצרתי על שני דגמים, האחד יותר זול -SR80 של גראדו (אבל מומלץ בכל מקום), והשני קצת יותר יקר - AKG 240s

(SR125 קצת פחות מומלצות, לפי מה שהבנתי).

אני צריך אותן כמעט אך ורק לשמיעת מוסיקה בבית, לא בחוץ. המוסיקה שאני שומע היא בעיקר מוסיקה ישנה, בהרבה מאוד מקרים בהקלטות ישנות ולא מושלמות. מדי פעם אני גם נאלץ לעסוק קצת בשחזור ועריכה של צליל.

אני מבקש דעה בנושא הבחירה בין שני הדגמים האלה, ואולי המלצות על דגמים מקבילים במחיר דומה. אשמח מאוד לקבל את דעתו של אנטולי בעניין.

אשמח גם לדעת היכן אפשר להשיג את ה 240s במחיר טוב, כי עד כמה שאני יודע הן כן מיובאות לארץ והתמחור שלהן בסדר.

פורסם

אני אומר הגראדו.

אם אהת יכול לעלות קצת במאה שקל אז יש לך את ה125 שעולות אצל מולי 802 ש"ח.

(אם תרצה תוכל לבוא אליי לשמוע אותם)

פורסם

רשת כלי זמר מייבאת את AKG, וה-240 הוא הדגם הגבוה ביותר שמיובא ארצה. מחירו בארץ עד כמה שזכור לי יקר יחסית לחו"ל. את הגראדו במקומך הייתי זונח. הן גם ככה עומדות על גבול הבהירות. לדעתי הן בהירות בצורה מוגזמת, לאחרים הן בדיוק במקום. עם הקלטות ישנות אני חושש שהתוצאה עלולה להיות לא נעימה (אם כי לא יצא לי לשמוע הקלטות ישנות על גראדו מלבד DSOTM). אתה חייב לקנות בארץ? אם כן, אז אין ברירה מלקנות משהו ממה שציינת או סנהייזר 555. הייתי ממליץ לקפוץ לשמוע. את הגראדו ואת הסנהייזר תוכל לשמוע בתל-אביב (אדר סוכנויות לסנהייזר, סינמה-פרדיסו או אודיו-פידלטי לגראדו). תחליט מה אתה אוהב אם בכלל. את ה-240 כנראה שלא ייצא לך לשמוע בגלל שהן נמכרות בכלי זמר והם לא אוהבים לתת לאנשים לבדוק ציוד לפני הקנייה.

אם יש אפשרות להזמין מחו"ל, יש עוד כמה אפשרויות שכדאי לשקול כמו A500 של AT ועוד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי,

כן, אני חושש שאין לי אפשרות להתחיל להתעסק עם יבוא מחו"ל.

כלי זמר זאת רשת שמוכרת הכל ביוקר, אני לא אקנה שם. אני חושב שראיתי את הדגם הזה של AKG גם במקום אחר במחיר של 700 שקלים בערך. אבל אם אני לא אמצא אותן במקום אחר, אני לא הולך לקנות מכלי זמר, ואצטרך ללכת על משהו אחר.

מבחינת האיכות, מה אתה אומר על האוזניות עצמן? הן עדיפות על ה- hd555?

יש גם את האפשרות של UltraSone HFI-650 או 550 (שעד כמה שהבנתי בארץ עולות מסיבה כלשהי פחות מאשר בחו"ל). מה אתה אומר עליהן?

פורסם

ה-555 נשמעות יותר מאוזנות לדעתי. לא צורמות לי באזניים (אם כי משעממות קצת). את האולטרא-סון אני לא שמעתי ולכן קשה לי להגיד לך.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים