עבור לתוכן

המפרט הבא נראה לכם הגיוני?

Featured Replies

פורסם

לא. תוכל לבקש שירכיבו לך כאן מפרט באותו מחיר (אולי טיפה יותר - 3000) ולקבל הרבה יותר !

הכל שם ג'נרי, אני בכלל לא בטוח שיש שם בכלל כרטיס מסך.

אדם

פורסם
  • מחבר

יש כרטיס מסך, nVidia 6200.

השאלה שלי היא אם אני קונה את המחשב הזה יש מצב שאני ידפק כי הוא נראה לי זול מדי...

פורסם

בתור משתמש ביתי גם אם תקנה מהם סמפרון 754 לא תרגיש בהבדל תאמין לי .

ורושמים גנריק' לא גנרי , סתם לידע כללי .

פורסם

סליחה על הביטוי , מפרט מהתחת , אם אתה רוצה מפרט למשחקים , אתה צריך כל כך הרבה יותר... כרטיס מסך מינימום ge-force 6800 (או מקביל מati ) , מעבד כפול ליבה (מומלץ מאוד למשחקים , זה יכול להיות או AMD ATHLON 64 3800+ שגם טוב לאוברקלוק , או intel pentium d 805 , שגם הוא אוברקלוקר טוב) , זכרונות טובים , מומלץ ddr2 , ובכלל , לא הייתי ממלית לקחת מפרט מוכן כי בכל מפרט כזה במחיר כזה יש קאטצ' , תמיד יש , תקרא את ההסברים על מדור המפרטים המומלצים ותבין איפה עובדים עלייך

פורסם

עד אתמול AMD תמכו רק ב DDR מה קרה שאתם פתאום רושמים "חייב DDR2 " ?

והחד ליבה "אתלון " שכל כך הערצתם פתאום הוא זבל ? והדו ליבה 2.66 של אינטל הכי טוב בעולם ?

נו באמת לא עקביים פה ..

פורסם

זה לא שהוא "הכי טוב בעולם" , הקטע הוא שעד שיגיע לארץ הam2 (התושבת החדשה של amd שאמורה להחליף את ה939 , שלא תומכת בddr 2 ) אינטל הם היחידים שתומכים בdrr2 , שהוא שיפור ענק יחסית לddr , לכן כולם פתאום מעדיפים את אינטל , חוץ מזה, אינטל תכף מוציאין ליבה חדשה (conroe ) שאמורה להיות מהפכנית , שתיי בליבות יחלקו אותו l2 cache ככה שהן מתקשרות ביניהן , לכן אינטל כבר מורידה מחירים כשהכנה

פורסם

עד אתמול AMD תמכו רק ב DDR מה קרה שאתם פתאום רושמים "חייב DDR2 " ?

והחד ליבה "אתלון " שכל כך הערצתם פתאום הוא זבל ? והדו ליבה 2.66 של אינטל הכי טוב בעולם ?

נו באמת לא עקביים פה ..

אולי תפסיק כבר?

לכל ת'רד אתה נדחף עם הדברים האלה וכל הזמן עונים לך על זה תשובות מספיק מפורטות, זה שאתה לא מוכן לקלוט אותם זה לא אומר שאתה צריך להידחף לכל ת'רד בפורום ולהרוס אותו. :bash:

כמה אזהרות נשארו לך לבאן הבא? ::)

Eden 6600,

אולי המחשב נראה זול על פניו, אבל יש לך שם מארז עם ספק כח ג'נריים, כרטיס מסך ברמה של מובנה, זיכרון חסר שם (יכול להיות סיבה מצויינת למסכים כחולים)...

אי אפשר לפרט יותר מידי (בגלל הגבלות על מתן חוות דעת על חנויות) אבל בעקרון שום דבר לא זול כל כך סתם ככה...

פורסם

זה מה שאמרתי לו קודם , אבל ההוא נדחף עם ה"בלה בלה בלה" שלו על זה שאנחנו לא עיקביים , ותאמת , הוא צודק , כל אחד קונה את מה שהוא חושב שטוב , וזהו , זה שINTEL או AMD הוציאו פעם (זה קורה הרבה ה"פעם" הזאת) איזה מעבד שנחשב שיא הטכנולוגיה לא אומר שזה ככה גם היום , כמו שאמר איזה סיני זקן (יש הרבה...) " תמיד יש דג יותר גדול" , ככה זה גם בשוק המעבדים , ובכל שוק אחר , עם תסתכל על זה... בכל אופן , זה לא ממש משנה כל עוד המעבד ממלה את המטרה שלה הוא נועד , לא? ודרך אגב ,בנוגע לבאן , יפה שעה אחת קודם...

eden יקירי, עכשיו אתה , כל מחשב מורכב ומוכן שמציאים לך בכזה מחיר , שווה לבדוק למה המחיר כזה, לך תדע איזה סוד אפל מסתתר במארז הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים