פורסם 2006 ביוני 2219 שנים כדאי להחליף משחה טרמית שהיה לי עם הזלמן 700CU ל-AS5?במאמץ הוא מגיע ל-65,ונראה לי שזה חם.אני מדבר על מאמץ של שעתיים משחק HL2 ב-HIGH הרוב.
פורסם 2006 ביוני 2219 שנים מחבר אבל זה שלושה חודשים רק.השאלה אם ה-AS5 שיש לי טוב יותר ממה ששמתי עם ה-700CU של זלמן.
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים יכול להיות !! אולי המשחה הקודמת התלכלה.. באתה מחליף משחה אל תשכח לנקות עם אלכוהול 70%+ לתת להכל להתאדות, תעשה את זה בחדר סגור בלי מאוררים ומזגנים... ולא תחשוב על לעשות את זה במסחן ביתי... כמו נגריה וכאלה המקום מלא אבק... וזה משפיע !!
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים נכון אבל עדיין מספיק לוודא שהמשטח נקי מהכול....(אני לא מאמין שהוא יעשה את זה בחצר)....איזה כרטיס יש לך...(כי 65 מעלות זה לא כזה הרבה)..??
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים 6600GT במאמץ על 65 מעלות זה בסדר גמור..השאלה היא אם הוא בדוק נכון את המאמץ...כי לצאת מהמישחק ואחרי זה וליראות את הטמפ' זה לא הדרך הנכונה ...
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר אני יוצא מהר מהמשחק,ובודק טפ'. ניסיתי עם ההקלטה של RIVA ואני לא מצליח. והצלחתח כבר להעלות את הזכרונות ל-1170.. יש דרך לדעת במדויק?כי בכמה שניות כמה יכולה לרדת הטפ'?בשתי מעלות?
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים מחבר הרבה הרבה מעלות ...פשוט תוריד RivaTuner יש לה אפשרות לתעד את הטמפ' ...כתבתי,יש לי RIVA כי אני גם ב-OC.אבל אני לא מצליח להקליט/לראות..
פורסם 2006 ביוני 2319 שנים בריבה ? זה כי כל שיש ... בתפריט המרכזי מיתחת לדגם של הכרטיס יש לך משולש כזה בצד, לחיצה עליו תיפתח לך 6 איקונים אחד מהם הוא שבב עם זכוכית מגדלת פתח אותו, יהיה לך מסך שדומה לTASK MANAGER של וינדוס, תשאיר אותו פתוח .כנס למישחק צא ממנו אחרי איזה 20 דק' ותיראה מה הטמפ' הגבוהה ביותר שירשמה שם... לא צריך להקליט ולא שום דבר כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.