עבור לתוכן

תגידו,איזה מעבד עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שה- D 930 עדיף על פני ה-pentium4 כי גם יש ליבה כפולה, גם יש לו זיכרון מטמון גדול יותר וגם תוכל לעשות לו OC אם אמצעי קירור טובים, ובכך להלות את תדר העבודה שלו, (בפרמטרים של מעבדים GHZs , מנופחים לא קובעים הכל).

אז אני הייתי הולך על ה-930.

(אם אני טועה תתקנו אותי)

Realy?!!! :screwy: :screwy: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

so you will tell me which CPU he should choose and why

פורסם

Feed Me, זה מאוד תלוי איפה, כי יש לא מעט תוכנות ושימושים שבהם 930 לוקח את ה3800 ומשאיר לו אבק.

זה בקידודים, במולטי ט'רדינג וגרפיקה (לא תלת מימד).

במשחקים היתרון הוא קל, כי בקו התחתון שעולים ברזולוציה או מפעילים פילטרים או שניהםף החשיבות של המעבד כמעט ולא קיימת.

בקו התחתון האינטל יותר טובים, ובניגוד לAMD שם יש שבועות שבהם יוצאים מעבדים איומים לOC, האינטל תמיד יהיה OC טוב.

פורסם

תקשיב, AMD לא היו טוחנים ל-3800X2 במחיר בלי סיבה.

פורסם

הם טוחנים מחיר מכיוון שהם מוכרים כל מה שהם מייצרים - אז מה אכפת להם?

והם כן הולכים להוריד מחיר לאור הקונרו הקרב ובא לטובה, ב24 ביולי תצפה לקיצוצים של עד 50% (3800X2 ב100 ירוקים וכו')

פורסם

אבל אני דברתי על ה-pentium D 930 מול ה-pentium4 3.8.

והשוואה הזאת אני חושב שה-930 לוקח את ה-4.

אתם מסכימים איתי. (תסתכלו על הנתונים של כל מעבד בתחילת הנושא ותגידו לי אם אני טועה)

פורסם

Feed Me, זה מאוד תלוי איפה, כי יש לא מעט תוכנות ושימושים שבהם 930 לוקח את ה3800 ומשאיר לו אבק.

זה בקידודים, במולטי ט'רדינג וגרפיקה (לא תלת מימד).

במשחקים היתרון הוא קל, כי בקו התחתון שעולים ברזולוציה או מפעילים פילטרים או שניהםף החשיבות של המעבד כמעט ולא קיימת.

בקו התחתון האינטל יותר טובים, ובניגוד לAMD שם יש שבועות שבהם יוצאים מעבדים איומים לOC, האינטל תמיד יהיה OC טוב.

דווקא במולטי ת'רדינג לא

אבל אני דברתי על ה-pentium D 930 מול ה-pentium4 3.8.

והשוואה הזאת אני חושב שה-930 לוקח את ה-4.

אתם מסכימים איתי. (תסתכלו על הנתונים של כל מעבד בתחילת הנושא ותגידו לי אם אני טועה)

כן 930 ייקח את ה-670

אבל למה להתפשר? קח קירור טוב ותעלה ל-930 את התדר

הוא יכול להגיע גם ל-4GHz ואז בכלל אין מה להשוות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל התשובות שנתתם

אני באמת יחקה קצת עד שהמחיר ירד

פורסם

אין בעד מה, בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים