עבור לתוכן

Ass VS. Boobs

מה יותר חשוב לכם במישהי? 1,143 הצבעות

1. 1. מה יותר חשוב לכם במישהי?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ass כי זה הרבה יותר כיפי, חמוד ונעים

• תגובות 316
  • צפיות 25.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

העלת פה סוגייה מעניינת

לדעתי - כל מקרה לגופו

פורסם

אני גם בעד הצד האחורי.

אבל, אם כל המגיבים כאן טענו ASS אז איך זה ש BOOBS מוביל בסקר 13/11?

האם אוהבי ה BOOBS שתקנים???

פורסם

BOOBS מראה טיפשות לא יודע למה.

פורסם

נפלאות המונדיאל.

worldcupfan.jpg

פורסם

small ass medium breast the best combonation 8)

פורסם

טוב האא זה לא אתר פורנו

תפסיקו

שמעו, תחת זה טוב אבל אין כמו איזה פרפר טוב לאחת עם מידה D טבעי

פורסם

\\( . )( . )// ציצים שולטים !!!

אין כמו מחשוף נדיב ... העניים שלי יורדות למטה אוטמטית אני פשוט לא יכול לשלוט על זה :s07:

תחת אף פעם לא הלהיב אותי במיוחד לעומת חזה טוב שיכול לשנות לך את כל הפרספקטיבה על הבחורה לא משנה איך היא נראת צפונה או דרומה משם

מספיק ציון עובר בכיוון הצפוני וזה מספיק... או וודקה ... ועם עוד הרבה וודקה אז זה כבר לא משנה בעצם :smile1:

טוב אני הולך עכשיו לאיזה פאב... אני יבדוק שוב את הסוגיה הזאת יותר לעמוק שם , :xyxthumbs: !!! ( . )( . ) & (_,_) CYA i'm going 2 c some

פורסם

אוך ויזמיר לאן הפורום הזה מתדרדר.

אני מרגיש כמו איזה סבא כשאני אומר את זה.

אבל הצבעתי ציצים.

למה?

כי זה הרבה יותר קופצני ומגניב. ואל תגידו שלא. חוץ מזה שתחת יש לכל אחד וציצים לא :nixweiss:

פורסם

\\( . )( . )// ציצים שולטים !!!

אין כמו מחשוף נדיב ... העניים שלי יורדות למטה אוטמטית אני פשוט לא יכול לשלוט על זה :s07:

תחת אף פעם לא הלהיב אותי במיוחד לעומת חזה טוב שיכול לשנות לך את כל הפרספקטיבה על הבחורה לא משנה איך היא נראת צפונה או דרומה משם

מספיק ציון עובר בכיוון הצפוני וזה מספיק... או וודקה ... ועם עוד הרבה וודקה אז זה כבר לא משנה בעצם :smile1:

טוב אני הולך עכשיו לאיזה פאב... אני יבדוק שוב את הסוגיה הזאת יותר לעמוק שם , :xyxthumbs: !!! ( . )( . ) & (_,_) CYA i'm going 2 c some

חחחח מכיר את זה ,זה בעיה באמת
פורסם

תחת יותר מושך אבל אין כמו שילוב של ביגנז בינונים וצעירים +תחת עסיסי+בגדים של אחות בית חולים

ממממממממ

אחות בית חולים

פורסם

^ ואני זה שחי בסרטים כחולים אה? מתי בחיים שלך ראית אחות שלא נראית כמו הדוד השמנמוך של אחמדיניג'ד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים