פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אבא שלי טס בעוד כ 3 חודשים לתאילנד ולהונג קונגשמעתי שהמחירים בהונג קונג זולים מאוד בהשוואה לארץאני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בערך ב 300$ פלוס מינוסחשוב שתהייה בעלת זום אופטי של לפחותX3 שתהייה אמינהבעלת מסך קריא וברורבעלת צילום תמונה באיכות גבוההמחכה להמלצות ולשמוע חוות דעת של אנשים שקנו מלמה דיגיטלית בהונג קונג
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר תוכל לפרט לי קצת על המצלמהמה כל כך טוב בה?כמה היא עולה?והאם יש לך משוג בכמה ניתן לקנותה בהונג קונג?וסתם לידע כללי המחירים של מוצרי חשמל או אלקטרוניקה יותר זולים בהונג קונג מאשר בארץ או אפילו בארצות הברית?
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים זו מצלמה 2.1 מגה פיקסל, יש לה זום x3 כמו שרצית, יש למה מסך LCD לצפייה במה שאתה מצלם.היא קטנה, תמונות יפות מאוד, כמובן גם יש לה פלאש, וכל מיני אפשרויות אחרות.היא עולה בארץ 2200ש"ח אז אני מעריך ששם זה יעלה 1700ש"ח.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים מחבר אתה לא חושב שבהונג זה אמור להיות הרבה יותר זול מאשר בישראל?אני רוצה מצלמה של 3 מגה פיקסל
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים כשאני חיפשתי מצלמה מצאתי את האתר הזהhttp://www5.activebuyersguide.com/abg/nav/StartPageHandler.cfm?PID=12X5X149X23131X1c6c9&option=Smart+Guide&CatID=2&RefID=12
פורסם 2002 באוקטובר 723 שנים מההתנסות שלי עם קנון, אחלה מצלמות, אבל לגבי המצלמה הספציפית הזאת, אני לא יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.