עבור לתוכן

ההופעה של רוג'ר ווטרס היום

Featured Replies

פורסם

המחיר סתם מוגזם, אני אוהב את פינק פלויד אבל לראות שריד גריאטרי חצי חירש של מה שהיתה פעם להקה ענקית, ולשלם על זה 400 ש"ח? זובי .

לא יודע, נראה לי הזוי שהופעה שעולה 375 שקל לבן אדם בעמידה תהיה משודרת ככה סתם בחינם ברדיו...

זאת לא סתם הופעה של איזו להקה שטותית ב-80 שקל..

מה הקשר? אם ההופעה מושמעת ברדיו זה יגרום לאנשים לא ללכת? :s07:

• תגובות 38
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל למה ההופעה בנווה שלום? אם זה לא היה שם הייתי שוקל ללכת :kopfpatsch:

בגלל שיקולים פוליטיים.

אם כל הפינק פלויד היו באים לא הייתי חושב פעמיים והולך. אבל זה רק רוג'ר ווטרס...ועוד כמה לא קשורים שמנגנים איתו (למרות שלפי מה שאני שומע עכשיו הם מנגנים טוב :) )

פורסם

מה הקשר? אם ההופעה מושמעת ברדיו זה יגרום לאנשים לא ללכת? :s07:

כן

אבל כניראה הניחו שהיא תהיה sold out אז לא הייתה להם בעייה להכניס עוד קצת כסף ממכירת השידור לרדיו

פורסם

חחח ממש...

הרדיו הוא זה שיגרום לאנשים לא ללכת ללכת להופעה... זה אחד הדברים היותר טפשיים ששמעתי.

בכמה הופעות היית בחיים שלך? אני מניח שהיית, אז איך אתה יכול להשוות בכלל...

פורסם

בגלל שיקולים פוליטיים.

אם כל הפינק פלויד היו באים לא הייתי חושב פעמיים והולך. אבל זה רק רוג'ר ווטרס...ועוד כמה לא קשורים שמנגנים איתו (למרות שלפי מה שאני שומע עכשיו הם מנגנים טוב :) )

אני יודע שזה משיקולים פוליטיים, אבל לא הייתי נוסע ליישוב ערבי בשביל הופעה, גם אם זה "מעורב".

פורסם

חחח ממש...

הרדיו הוא זה שיגרום לאנשים לא ללכת ללכת להופעה... זה אחד הדברים היותר טפשיים ששמעתי.

בכמה הופעות היית בחיים שלך? אני מניח שהיית, אז איך אתה יכול להשוות בכלל...

לא מדבר עליי(אני ספציפית לא ממש אוהב את פינק פלויד)

אבל ההורים שלי החליטו מראש לוותר כי הם ידעו שזה להיסחב בפקקים והם כבר לא ממש צעירים.

פורסם

אוי איכות השידור שלהם באינטרנט זוועתית וזה בייחוד בא לידי ביטוי במערכת החושפנית שלי. לא ציפיתי להרים וגבעות, אבל גם לא חשבתי שאופתע לרעה עד כדי כך. ברגעים כאלו אני מצטער שאין לי טיונר איכותי... ועדיין איכות שידורי הרדיו בארץ בעייתית ('דחיסה דינמית'), כך שנאלץ להמתין לבואו של ה-DAB. :-\

פורסם

איכס, שמאלני מגעיל..

בכל אופן, כל האנשים שאני מכיר והלכו לשם, יצאו מהבית (באיזור המרכז) בסביבות 13:00 בצהריים..

לפעמים אתה יכול להיות כזה מציק...

בכל מקרה באמת הרבה כסף אבל מעריצים של ממש ישלמו הרבה ועובדה שזה מה שקרה.

פורסם

זה כבר משהו אחר, אבל הרדיו לא גורם לאף אחד לא ללכת להופעה.

האיכות שידור של FM מראש לא משהו... וגם באינטרנט בגלל שימוש בstreaming דחוס היטב..

פורסם

DSOTM For the Win!!!

פורסם
  • מחבר

באיזה שעה התחילה ההופעה?

פורסם

עכשיו חזרתי :)

ההופעה היתה מצוינת, חוץ מהקטע שהוא ניגן את החומר החדש שלו...

ד"א, בחיים שלי לא ראיתי כלכך הרבה ג'וינטים :x

פורסם

היתה הופעה מדהימה

הציפיות שלי היו גבוהות והיא ענתה על כולן

ד"א, בחיים שלי לא ראיתי כלכך הרבה ג'וינטים :x

:anim-jjd:

פורסם

עזבו אותכם אני מחכה להופעה של הספייס גירלס! :behead:

פורסם

הן התפרקו! :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים